Sayfa 422/1002 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Pazartesi salı niye açtınız, açtıysanız salı niye geriye dönük işlem yapmadınız diyenlere alın işte satış fırsatı da verdik çıksaydınız diyebilmek için cuma kapanış değerine bi şekilde değdirirler diye düşünüyorum, sonrası muamma. Ama bu sadece bir düşünce. Her şey mümkün önümüzdeki günlerde. Ben dahil ağzı olan konuşuyor.
    Bu senaryo işledi. Bundan sonrasında +200 -200 puan aralığında piyasayı sersemletip eski zirveyi zorlayacağını düşünüyorum. Depremzedelerin pazartesi salı mağduriyeti giderilmediği sürece isterse yepyeni zirvelere yol alsın, bu süreçte kimin kimlerin parmağı varsa, kimler bu durumdan faydalandıysa hepsinden er ya da geç çıkacak, zehir zıkkım olacak kazandıkları paralar.

2. nisan vade genelde şubat vadeden düşük olmazmıydı temettü verilecek düşecek diye...

o ihtimal azaldı diyemi üstünde...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. İlk kırmızıda sormazlar mı adama neyine güvenipte açtın borsayı diye
    Hamdım Piştim Yandım

balıkesir ve civarı hareket-i arz musabini (depremde yaralananlar) için ba-irde-i seniye-i cenabı hilafetpenahi (padişahın emiyle) şehri emanetinde teşkil eden komisyyon mahsusuna teslim olunan meblağın miktarı:

dersaadet ekmekçi esnafı tarafından kethüdası ali efendinin gayret ve vasata-i hamiyet-i sedanesiyle 3,724 kuruş.
    şehzadebaşında namına mensub tiyatroda geçen gece icra olunan lubiyat (oyun) hasılatından hasan efendi vasıtasıyla 2,500 kuruş.
    şehri emaneti meclis azasından saadetlu mehmed salih beyefendi hazretleri 108 kuruş
    şehri emaneti meclis azasından mirliva saadetlu hüsnü paşa 108 kuruş.
    şehri emaneti meclis azasından izzetlu mehmed efendi 108 kuruş.
    şehri emaneti meclis azasından izzetlu hafız ömer efendi 108 kuruş.
    yekün: 6,656 kuruş
    88,356 evvelce ilan olunan
    -----------------------
    95,012 cümle-i yekün (kuruş)

16 şubat 1898

5. bölgede ohal devam ettiği sürece borsada eksi kapatılan günlerde işlemler iptal edilmeli yatırımcıya güven gelmelidir
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. 6 Şubat akşamı portfoyü boşalt. Salı günü kol gibi eksi olunca malları geri al. Sonra salı gününden itibaren şort çeken adam batsın diye zırt pırt mesaj at. Evet, evet etik ve ahlak bla bla...

7. Big big abi vurgun yapsın die açtıysan bilemem
    Hamdım Piştim Yandım

8. put tuşları kapatılmalıdır
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 422/1002 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz