e hani yukarı cıkacaktık shortları yerine koyacaktık...
Printable View
e hani yukarı cıkacaktık shortları yerine koyacaktık...
Yanlış yere bakıyorsunuz bence..
Orada saat 14.00 barı kapanışında kısa poza girmeniz lazım. 8829 da. Barı işaretledim.
Bence teknik iyi çalışmış. Dönüş de iyi yerden olmuş.
Fayda görenler olmuştur.
https://i.hizliresim.com/g7gltuo.png
iş adamına falan bence de bişi olmamıştır.
iş adamını bırak elinde malı olan küçük esnafa bile bişi olmadı.
olan sabit mayışlıya oldu. hele evi falan yoksa uzun yıllar olmayabilir artık. Misal İstanbulda 50 bin alan beyaz yakalı arkadaşımız. Evi yoksa en az 5 milyona nasıl ev alacak bu adam. Arabası yoksa en az 1 millon da ona ayırlmalı....
Benim hesaba göre emekli de zorlanıyor olmalı. evi arabası olsa emekli mayışı da 20 bin olsa ki ortalama bunun çok altındadır. Yahu bu insan da ay sonuna zor çıkıyor olmalı ama bu grup baya mutlu nasıl oluyor anlamıyorum. Çünkü gençler bişi alamıyoz dediğinde ilk itiraz bu gruptan geliya.
Çinden çıkanların bir kısmı buraya uğrar mı acaba...
Çin, 9,5 trilyon dolar büyüklüğe ulaşan hisse senedi piyasasına olan güveni artırmak için devlet destekli bir istikrar fonu oluşturmayı değerlendiriyor. Çin, bu yıl piyasayı desteklemek için işlem ücretlerinin ve damga vergilerinin düşürülmesi de dahil olmak üzere bir dizi önlem aldı. Yine de, gösterge CSI 300 Endeksi bu hafta başında 11 ayın en düşük seviyesine geriledi ve 2021'deki en yüksek seviyesinden %37 düştü. Yabancı fonlar, derinleşen emlak krizi ve artan jeopolitik gerilimle ilgili endişeler nedeniyle Çin hisselerini terk etmeye devam ediyor.(ekonomim.com)
24 saat süre verilmiş. Bu kadar insan nereye gidecek. Vallahi el insaf artık.
Kadın,çocuklar var...Yoksa ortalığı karıştıranlara 1 gram acımam...
Bende öyle düşünüyorum....Yoksa bu saldırı sonucunda ne olacağını iyi biliyorlardı..
Evet İran ı da sürekli öne atıyorlar...
Ama İran a bir müdahale olmasını zor görüyorum... Çünkü bölgede İran ın çok fazla savaşacak yan unsuru/örgütü de var...İsrail i çok yıpratırlar...
bugün 8,000 e dokunurmu pist100
İnsanlar kaçmaya çalışıyor.
https://twitter.com/UKR_Report/statu...LHz7vdvKQ&s=19
Yüzde 100 danışıklı dövüş. Dünyanın en gelişmiş istihbarat örgütlerinden biri olan mossadin bilgisi olmadan 5000 füze roket atacaksın imkanı yok. Olan her zaman garibana oluyor. Mısır'a doğru sürmek istiyorlar masum insanları. Kapiatalist düzen var olduğu müddetçe Yahudiler hep en güçlü olacaktır. Para bunlarda bilim bunlarda teknoloji bunlarda güç bunlarda. Blinken bizi ve İran'ı hiç yerine koyup bölgedeki diğer aktörler ile görüşüyor. Bana İsrail Akdeniz'in doğu sahil boyutunu komple almak istiyormuş gibi geliyor.
https://twitter.com/ConflictTR/statu...24515711590572
doğruysa böyle bir haber var
Herşeyi anladım da bu Pgsus neden artı :)
Adamlar ASELSAN ı bile almamış bugün
8.585 4 adet long açıldı. Ya stop ya 9.000 üstü. Hadi gari pala abey kır gönlünün zincirini
ince ince her an dönecekmiş gibi sat panpa
Vadeliyi 8560 altına verirse fena olacak. Hem dünün alt noktası hem de mayıs tan gelen kanalın...Bugün kırması için en uygun gün normalde..
Heyecanlı bir gün olacak..
Bofa da eldeki malı verdi gibi. Bakalım ne yapacak
Conflict
@ConflictTR
·
20d
#SONDAKİKA
Kassam Tugayı, İsrail'in Aşkelon bölgesine 150 füze ateşledi.
Bi robotun elinde oyuncak olmus piyasa
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ulen pala dow bugün %2-3 yapacak sen oyalanıyorsun at şunu 8.800 üstüne de maça yeniden başlayalım. tırsıyom nedense
Bence bizdeki asıl sıkıntı Filistin konusundan ziyade Biden/ABD..
Adam açık açık PKK ya dokunmayın dedi tekrar..
Bir de metin yazmışlar utanmadan..
2 gün sonra çık oradan derse diye piyasa çok tedirgin bence.Sonuçta bizimkiler de birşey diyecek..
yaw emre abey 2 gün sonra türkiye müttefikimiz pkk konusunda desteğimiz tam tarzı açıklama yapar lavuk bidon. sonra yine bağırır köpürür
robotlara emanet edip kalkalım pc başından öğleden sonra görüşürüz...
zaten tüm insanlık bir simulusyanonun içinde yaşıyormuşuz...
bakalım ağa bişey takılmış olacak mı gelince...
yaptığın yanlış, formasyona bakmak. yok formasyon falan yok... tradinge bakış açını değiştirmen gerekli... gönderdiğim grafiklerde genellikle tek çizgi var farkındaysan... bazen iki çizgi olur... ve yatay. eğri büğrü çizgilerin anlamı yoktur. çünkü eğimli çizgiler hiç bir matematiksel anlam ifade etmez. matematiğin olmadığı şeye bakarsan, rastgele işlem açmış olursun. kararların arka planında daima matematik olsun. rakamlar yatay çizgilerde anlam kazanır çünkü. kolay gelsin.
insanların ingilizce tabiri ile bir '' aha moment '' i , aydınlanma anı vardır. bunu ne kadar erken yakalarsan o kadar iyi.