MC rekor kırdıysa... verecen boğa grafiğini hiç acımıyacan :he:
:drunk::drunk:
Printable View
berkimcans ne güzel yapıştırıyordu takas ve Mc leri ama üj bej dengesiz onada laf attı.
o da yazmıyor.
:drunk:
https://i.hizliresim.com/eb932sy.png
güncellermisin diye msj geliyor basit olarak OYUN SAHASI bu teknik olarak.
günlük 2.96 üzeri hacimli kapanış gerekli bu bize kanal kırılımı yaptıracak ara direnç 3.03 lerden geçiyor.
stoplos neresi deniliyor bende her zaman söylediğimi söylüyorum maliyetinize göre stoplos koyun.
hızlı hareketlere gebe seanslar olabilir sistem makina üzerine kurulu.
bu ons sayim düşmanıdır. bakalim. bu sefer ne edecek. ytd kismet..
https://i.hizliresim.com/eso5ib8.jpg
Beklentiler alınır gerçekler satılır hikayeside çıkabilir temkinli olunmalı bu piyasa ne aç gözlülüğü nede artisliği sevmez.:drunk:
Açtığım Longlar bekletiyorum.....güzel çıkışta palanın kafasına indirecem.....derisini yüzmeye kararlıyım bu sefer..... bakın şimdi ne yazıyor....hep olıumsuz.....
pipi kadar beyninle bunları anlıyorsun ben senin ağ babaların gibi hayal satmam.
alışmışınız kumar masasını bile helal diye anlatmaya göt biti
yaw bırak at ağızlıyı.. ambır ambır konuşuyor işte kapcık :he:
borsa vergisi gündemden kalkmış Cevdet Yılmaz demiş, yükselişin sebebi bu diyorlar..
abka nerede yaw.. yine mi çine ithal ettiler.
orada deve daha ucuzdur...
neyse at ağızlıyı boşver..
cidden avrupa artık vize bile vermiyor insan yerine koyup. çok sıkıntılı durum.
hep bu sığınmacılar yüzünden.. hadi izin verdin gittin vatandaşlık verdin. adamlar isimlerini bile değiştirdi. ona neden izin verildi. !!
şaka gibi memleket..
kimliğe bakıyon mehmet bilmem ne yazdırmış.. sicili araştır suriyeli afgan veya paki.
avrupa ne bilsin tee adamın 7 ceddini.. tümden kapadı tr ye.
tamamen bop planı bu..
bence çinde o akçay.. ben yokken kimbilir kimle tartıştı.:drunk:
profil fotosu görünmüyor abkanın demekki çine ithal etmişler..
baya uzun ceza aldı demekki uzun zamandır yok.
yoksam tartışmak için elinde tuzlukla koşardı çoktan.
belli tahtalarda ve endekste saatlikte aynı formasyon var:)
akşama kadar analiz yapsın hocam kim ne diyebilir.
abuk subuk bilmediği konular hakkında herkesle tartışıp üstüne hakaret edeceğine işine baksın işte :)
en çok grafik atan sindoya saldırıyor.. kaşınanı kaşırlar.
Daha 30 günü var, belki 12 ekimde yeni dip yapcak, bilemeyiz :he:
%9 yükselmiş o günden buyana aralıksız :he: 5 kere buradan dip yabsa nolur bozkurt..:kahkah:
sen nörüyon bozkurt sende görünmüyon.. para katlamaya devam mı ? :drunk:
hemşerim mesaj kutun dolu
Ben yön aşağı dediğimde git bak bakalım kimler go go yön yukarı gap kapanacak diye yazmış, diğer bir konu benim bütün analizlerim bana aittir başkaları gibi gidip kuş sitesindeki teknik analiz yapanların analizlerini gelip burada yorumlamam ,emlak şahit sende şahitsin geçen hafta 2.96 kadar uzun bar çekerim diye senin topiğinede sevildiğin için uyarı geçtik devamını belirtterek.
Birileri batacak birileri çıkacak ama burada bir tanede analiz yapmayıp borsa yukarıysa long olan aşağı ise şort olan hep yakalayan sahtekarlar dolu onlara bak ben kendi cebime girene çıkana bakıyorum bozkurt sende öyle yap :):cheers:sağlığına