günaydın .. cümleten kolay gelsin .. . demir çelik vadelileri pozitif .. haber mi var ? ..
günaydın .. cümleten kolay gelsin .. . demir çelik vadelileri pozitif .. haber mi var ? ..
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
2s
Çin'deki talep görünümünden destek alan demir cevheri fiyatı yükseldi https://foreks.com/haber/detay/66f23...yati-yukseldi/
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Sağolasın Bulut . tşk .. spot nasıl açacak bakalım .. bol kazançlar ..
Yaw ne Çin'i ne demiri ne alakası var.
Minör tersiyer dalga bitti. ahahaha!
metal vadeliler coşmuş.
https://www.investing.com/commodities/metals
audentes Fortuna iuvat
spot 2629,90 yanarken... can sıkıntısından-çarpılmalık xauusd shortladım ..Allah affetsin .ytd..![]()
![]()
ikinizede teşekkürler
akşam cevap gelmeyince amazondan aldım
ısırılmış elma bilgisayar almam işim olmaz. hp acer asus dell vs hep alıp kullandıklarım. kızada lenova almıştık üni.ye başlayınca.
sonra linki kopyalayıp baktım 1000 tl kazıklamış amazon iptal ettim
n11 den almak için bekliyorum.
bu sabah gerçekten öldü makina (kalp masajı+hayat öpücüğüdee işe yaramadı) biosta SSD nin ismi bile kaybolmuş. sadece HDD yazıyor.
pandemide kullandığım iş bilgisayarını açtım güncellemeler + şifreler vs vs anca girebildim .
manif idealde robotlar vs o kadar kasmıyor
ölen bilgisayar wibdows low yüklü ve 1 ghz hızında bişeydi. 4-6 yıl arası kahrımı çekti.
esastan çok robot çalıştıracak olursam benim masaüstü uzay makinası üst katta kurulu hazır. ama bu yıllık izinde hiç oturup kullanmadım. çok gerekirse , mecbur kalırsam yedekte duruyor.
bi bilgisayar sistemide karavana kurucamgezerken idealsiz-viopsuz-opsiyonsuz-borsasız kalmayalım.
linkten baktım ben Reyzen 7 sini almışım. sizin linkteki reyzen 5 miş.
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri