Sayfa 422/998 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: Viop LIX

1. günaydın .. cümleten kolay gelsin .. . demir çelik vadelileri pozitif .. haber mi var ? ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    günaydın .. cümleten kolay gelsin .. . demir çelik vadelileri pozitif .. haber mi var ? ..

Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    2s
    Çin'deki talep görünümünden destek alan demir cevheri fiyatı yükseldi https://foreks.com/haber/detay/66f23...yati-yukseldi/
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Sağolasın Bulut . tşk .. spot nasıl açacak bakalım .. bol kazançlar ..

4. Yaw ne Çin'i ne demiri ne alakası var.

Minör tersiyer dalga bitti. ahahaha!

Önce pil yenilemesi denenebilir..
    Hade BORRUU..

audentes Fortuna iuvat

7. spot 2629,90 yanarken... can sıkıntısından-çarpılmalık xauusd shortladım ..Allah affetsin .ytd..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,161
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Bear abi biz lenovo aldık.. manif üstad sormuştu bende memnun kaldığım için bahetmiştim bendekinden. ama bizdekiler sana uymaz sanırım.

https://www.n11.com/urun/lenovo-v15-...sayar-51598800

elturka, mac öneriyor o da benim aklımda kalanlardan sıkıntısız alet istiyorsan ... gönderdiğim linkteki yorumları okuyabilirsin.

ama alacaksan lenovo olsun derim mac dışı arıyorsan illa .. Asap üstadda mac iyi demişti.

ben 1 senedir kullanıyorum yaklaşık hala memnunum laptop çalışıyormu farkında bile değilim ses yok ısınma yok matrikte donma yok

hemen solda menüden i7 e karşılık geleni filtreleyebilirsin

fiyat geçmişinden bakmıştım 2 sene öncesinin fiyatı ile hala aynı. şimdide baktım.

açıkcası palaneneden baya koparmışsan al yedekte birtane bulunsun derim

etkiketler ve tag : @Bear_bull, @bear , @emlak, @manif

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Bear_Bull abi selam, ben tavsiye üzerine EMLAK sağolsun, aldım kullanıyorum. ideal terminali gayet güzel kullanıyorum. takılma vs olmadan (sabah 10:00 ilk açılışta bir 3sn duruyor yalan yok) çalışıyor. Eski makine gün içinde bile takılıyordu. Yalnız bunun işlemcisi seni tatmin etmeyebilir. AMD ryzen5, senin robotları taşır mı bilmiyorum. Ama bu paraya laptop yok. Belki yedek maksatlı alabilirsin.
    ikinizede teşekkürler

akşam cevap gelmeyince amazondan aldım

ısırılmış elma bilgisayar almam işim olmaz. hp acer asus dell vs hep alıp kullandıklarım. kızada lenova almıştık üni.ye başlayınca.

sonra linki kopyalayıp baktım 1000 tl kazıklamış amazon iptal ettim
    n11 den almak için bekliyorum.

bu sabah gerçekten öldü makina (kalp masajı+hayat öpücüğüdee işe yaramadı) biosta SSD nin ismi bile kaybolmuş. sadece HDD yazıyor.
    pandemide kullandığım iş bilgisayarını açtım güncellemeler + şifreler vs vs anca girebildim .

manif idealde robotlar vs o kadar kasmıyor
    ölen bilgisayar wibdows low yüklü ve 1 ghz hızında bişeydi. 4-6 yıl arası kahrımı çekti.

esastan çok robot çalıştıracak olursam benim masaüstü uzay makinası üst katta kurulu hazır. ama bu yıllık izinde hiç oturup kullanmadım. çok gerekirse , mecbur kalırsam yedekte duruyor.

bi bilgisayar sistemide karavana kurucam gezerken idealsiz-viopsuz-opsiyonsuz-borsasız kalmayalım.

linkten baktım ben Reyzen 7 sini almışım. sizin linkteki reyzen 5 miş.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 422/998 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •