Bear abi biz lenovo aldık.. manif üstad sormuştu bende memnun kaldığım için bahetmiştim bendekinden. ama bizdekiler sana uymaz sanırım.
https://www.n11.com/urun/lenovo-v15-...sayar-51598800
elturka, mac öneriyor o da benim aklımda kalanlardan sıkıntısız alet istiyorsan ... gönderdiğim linkteki yorumları okuyabilirsin.
ama alacaksan lenovo olsun derim mac dışı arıyorsan illa .. Asap üstadda mac iyi demişti.
ben 1 senedir kullanıyorum yaklaşık hala memnunum laptop çalışıyormu farkında bile değilim ses yok ısınma yok matrikte donma yok
hemen solda menüden i7 e karşılık geleni filtreleyebilirsin
fiyat geçmişinden bakmıştım 2 sene öncesinin fiyatı ile hala aynı. şimdide baktım.
açıkcası palaneneden baya koparmışsan al yedekte birtane bulunsun derim![]()
etkiketler ve tag : @Bear_bull, @bear , @emlak, @manif
![]()
Bear_Bull abi selam, ben tavsiye üzerine EMLAK sağolsun, aldım kullanıyorum. ideal terminali gayet güzel kullanıyorum. takılma vs olmadan (sabah 10:00 ilk açılışta bir 3sn duruyor yalan yok) çalışıyor. Eski makine gün içinde bile takılıyordu. Yalnız bunun işlemcisi seni tatmin etmeyebilir. AMD ryzen5, senin robotları taşır mı bilmiyorum. Ama bu paraya laptop yok. Belki yedek maksatlı alabilirsin.
Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.
Çin abd ye rağmen fırsat bu fırsat deyip faizlerde oynamalar yaptı.....altın gümüş ons ve borsalar fışkırtıyor sabah sabah.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Totemimizi yapalım.
Ruhlar aleminden Ferruh, ruhlar aleminden Ferruh hadi gel seni bekliyoruz.
Gunaydın çin haberi süper...bize olumlu etkı etmelı artıkın...
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri