Takaslarda hala KY in aldığı görülüyor bu maliyet düşürmek için olduğu kesin bu durum devam ettikçe düşmesi kaçınılmaz
VFD 1100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takaslarda hala KY in aldığı görülüyor bu maliyet düşürmek için olduğu kesin bu durum devam ettikçe düşmesi kaçınılmaz
Ben ortada bir durum görüyorum. Artık taban olma riski olmadığını hatta yarın biraz artıda kapatabileceğini düşünüyorum. Ytd
yavaş yavaş tarihe gömülecek gibi. hayılrısı bakam
Siz KY psikolojisi ile bakıyorsunuz 3 olduğunu 2.85 de 2.64 de çıkar umudu ile aldınız takaslar gösteriyor ben bile anladıysam spek ne yapar siz düşünün maalesef
şimdilik böyle görünüyor
https://i.hizliresim.com/m25P51.png
Şirket 2.5 milyon lot daha satış yapacak. Onu ucuza kapatmak için düşürüyorlar. Birde sanırım spek ve yakınları 5 olacak 10 olacak dedikodusu ile tanıdıklarına aldırıp geçirdi.Aselsan gibi olacak diyen ler.Aselsan kim bu kim la. Delirdinizmi siz.Aselsan olsa ne olur kimse kazanamazki. Rn ummmadık anda fırladı gitti. Milleti duman ettikten sonra.Aselsanın ayak tırnağı olamaz bu dana. Haa ilerisi iyi olabilir. Kısa vadedede dalgalanabilir. Yeni almayı düşünenler oturacağı yeri iyi takip etsin. Yukardan alanlar şansınız açık olsun. Bu ülkede işler böylr, savaş çıkar borsa yükselir. Comoloppo
İnan bende aynı psikolojideyim .borsadan bıktım artık . vucut sağlığıma bişey olmadan bırakacağım günü bekliyorum.
SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.