Sayfa 86/775 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 6200 madde; 681 - 688 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Takaslarda hala KY in aldığı görülüyor bu maliyet düşürmek için olduğu kesin bu durum devam ettikçe düşmesi kaçınılmaz

VFD 1100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ben ortada bir durum görüyorum. Artık taban olma riski olmadığını hatta yarın biraz artıda kapatabileceğini düşünüyorum. Ytd

3. yavaş yavaş tarihe gömülecek gibi. hayılrısı bakam
    twitter/borsasihirbazi

4. Siz KY psikolojisi ile bakıyorsunuz 3 olduğunu 2.85 de 2.64 de çıkar umudu ile aldınız takaslar gösteriyor ben bile anladıysam spek ne yapar siz düşünün maalesef

5. şimdilik böyle görünüyor
    twitter/borsasihirbazi

6.  Alıntı Originally Posted by maxpane Yazıyı Oku
    Siz KY psikolojisi ile bakıyorsunuz 3 olduğunu 2.85 de 2.64 de çıkar umudu ile aldınız takaslar gösteriyor ben bile anladıysam spek ne yapar siz düşünün maalesef

Aslında haklısınız. Ben de usandım artık hisselerin ky aldıkça düşmesinden. Peki her gün aldıkça düşecek mi bu meret o zaman sıfırlanana kadar alalım anasını satayım. Yarın vangd ları da satıp hergün alayım bakalım ne olacak. Valla kafamın tası attı artık. Ytd

7. Şirket 2.5 milyon lot daha satış yapacak. Onu ucuza kapatmak için düşürüyorlar. Birde sanırım spek ve yakınları 5 olacak 10 olacak dedikodusu ile tanıdıklarına aldırıp geçirdi.Aselsan gibi olacak diyen ler.Aselsan kim bu kim la. Delirdinizmi siz.Aselsan olsa ne olur kimse kazanamazki. Rn ummmadık anda fırladı gitti. Milleti duman ettikten sonra.Aselsanın ayak tırnağı olamaz bu dana. Haa ilerisi iyi olabilir. Kısa vadedede dalgalanabilir. Yeni almayı düşünenler oturacağı yeri iyi takip etsin. Yukardan alanlar şansınız açık olsun. Bu ülkede işler böylr, savaş çıkar borsa yükselir. Comoloppo

8.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Aslında haklısınız. Ben de usandım artık hisselerin ky aldıkça düşmesinden. Peki her gün aldıkça düşecek mi bu meret o zaman sıfırlanana kadar alalım anasını satayım. Yarın vangd ları da satıp hergün alayım bakalım ne olacak. Valla kafamın tası attı artık. Ytd
    İnan bende aynı psikolojideyim .borsadan bıktım artık . vucut sağlığıma bişey olmadan bırakacağım günü bekliyorum.

SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 86/775 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •