Rodeo’ya oran sordunuz mu?
Printable View
3000k nin anlami ne? 300k deseniz 300.000 anlicaktim anlayamadim. Eger kastettiginiz 300k ise 500k altina öb hizmet vermeyecegi icin oran da vermez. 3000k gibi 7000k yi da acarsaniz memnun olurum hocam. Bir de kac gunluk icin bu oranlar yazarsaniz size zahmet.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıfbank arı hesabı ve faiz oranı hakkında bilgisi olan var mı faiz oranı vb
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
faizde yon yukarı faizde taban %14 ..butce bu kadar acık verdikce ne dolar duser ne faiz duser butce artık askeri harcamalara ve 7 yıldır besledigimiz suriyelilere dayanmıyor hep acık veriyor birde ustune afgan ve pakistanlı akını basladı yol gecen hanı gibi ipini koparan geliyor ..butce kapanması icin 2 ayda elektirige ve gaza 2.zam yapıldı ..zamlar devam edecek bu halde enflasyon artacak kur artacak birbirini destekleyecek bu yuzden tl oranda %14 dip bolge.
emlak sektoru cok durgun zaten birde oralar yeni bina doldu dudu abi cadde full santiye yeni ev cok oldugu icin 2 ye bile iyi kiralamıssın heryer satılık kiralık ilanı dolu valla e5 fikirtepeden gecince o gokdenlenleri gordukce kim alacak bunları demeden edemiyorum doviz artıkca bizim millet defansa cekilir harcam yapmaz hele buyuk harcama hic yapmaz yatırım yapmaz ancak zorunlu ihtiyacsa.dolar 3.50 civarına inip sabit kalmaliki millet ancak oyle ev alır yatırım yapar