Abey onu hiç bilmiyorum takip de etmiyorum ama buraya ne zaman yorumunu yazsalar tammm tersi çıkıyor yine tersi olmasın dalgaci abey sen tecrübelisin daha iyisini bilirsin.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Abey onu hiç bilmiyorum takip de etmiyorum ama buraya ne zaman yorumunu yazsalar tammm tersi çıkıyor yine tersi olmasın dalgaci abey sen tecrübelisin daha iyisini bilirsin.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
imkanım olsa vergi beyannamesini zorunlu kılarım.. herkes..oy kullanan herkes.. çalışmayan insanlar, ev kadınları, yaşlı teyzeler dedeler vb dahil..
ancak o sayede bilinç oluşacak.. o bilinç olmadığı için mevcut zihniyet babasının parasıymış gibi bizim paramızı kullanıyor..
Piyasa değeri yıllık cirolarinin altında olanlarina bakınız. Fikir vermesi acisindan.. bir de yavsak patronları olmasın
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok ikna edemedim, satmam dedi kötü günlere saklıyormuş
Aynı bizim Temettücü emekliliğini bekleyen hisseci arkadaşlar gibi yıllarca taşıyanlara benziyor :)
Laf açılmışken geçenlerde bi yerde okumuştum, adam emekli olmuş aylık maaş 3500 aylık temettü geliri 25000 diyor.
böyle bir durum olur mu, şaka mı yazmış
sayın nosfecagri
öncelikle tebrikler ve kazancınız daim olsun.
sadece ışık ökte değil takip etmediğim tv ve kuş sitesi dahil kimseyi takip etmedim bugüne dek ve etmeyi de düşünmem...fakat geçenlerde burada yabancı yatırımcıların ilgisi ve bilgi istekleri ile ilgili bir paylaşım yapılmıştı benimde oradan aklımda kalmış...fakat BBVA nın isteği ve bildiğim 4-5 aydır ispanyolların bazı şirketlerle ortaklık görüşmeleri, memleketimin varlıklarına sudan ucuz sahip olma istekleri...ve bu durumu övünç olarak deklare etmemiz...manidar...hep beraber göreceğiz uzak olmayan bir zaman diliminde...bol şanslar...
Fakirler nassınız bugün
şunu ifade etmek isterim. hisse satmakla vobda short açmak farklı şeylerdir.
an itibariyle şuanda bir short emaresi yok.göstergeler max. alışta ama rallide bunun bir önemi yok.
elbette bu sert yükselişin bir düzeltmesi olacak.ama ne zaman?
o niyetle sabırla beklerim..belki yarın belki gelecek hafta.