hani bir söz var ya: para para para, varlığı bir dert, yokluğu yara diye. hatta burada para var huzur var nikli bir arkadaşımız vardı ya, acizane kendisine kullandığı niki para var huzur yok olarak değiştirmesini dahi tavsiye ediyorum.
Printable View
üstadım sizden Allah sonsuz şekilde razı olsun. harbiden fon uzmanı olduk sayenizde. şimdi altın almaya çekiniyorum. eurobond işlerinden de anlamıyorum. yabancı varlık anlamında bize öyle güzel bir alternatif gösterdiniz ki, ben gbc'nin bu kadar aktif, gerektiğinde altın artırıp azaltan veya başka hisselere de yönelebilen bir fon olduğunu bilmiyordum. fonların en kılcal organlarına kadar bilgi sahibi yapıyorsunuz bizleri. bütün güzellikler sizinle olsun. Konyadan selamlar.
geçen Albaraka fon müdürüyle görüştüğümde doların bu şekilde hızlı gitmesinin borsaya olumsuzluğu hakkında ne dersiniz diye sormuştum. kendisi, döviz borcu ve açığı olanları etkiler ama özellikle de borçluluk oranı son derece düşük olmak zorunda olan katılım hisselerine ilk anlarda olumsuz olsa da sonrasında fazlasıyla olumlu yansır, bu durumda dahi dolar yerine bizlerin fonunu alsanız çok büyük ihtimalle dolardan daha fazla kazanırsınız diye düşünüyoruz diyordu.
Cash is trash..
Hep bir umutla TL daha fazla degersizleşmez, yok artik diyoruz.
Olaylara duygusal bakiyoruz.Ben kendimi bildim bileli TL degersizlesiyor.
Bu ulkenin krizi bitmez.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.