gel genel kurula kendin sor.
deki ? bu kadar kar var niye hisseleriniz yukselmiyor ?
Printable View
Adamda hisse yok burada sorularına cevap arıyor..[emoji1][emoji16]..
Tüh yine rtlab geride kalmış..
Güler sinsice gidiyor taş gibi duruyor..
Bence sen yol yakınken gülere geç..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 31 milyon gelince yüzde 55 arti rta payı yüzde 65 desek 20 milyon garanti. .42 artı 20 62 milyon üstünde geleceği kesin..rta son çeyrekte karı yüksek gelecek beklentisi var..dolaylı olarak artan paya ne kadar kar yansıyacak göreceğiz. ..qnb Citi markaja aldı. .bir tavan sonra cikan lardan olmasa bari. .
Tebrikler sn. hayek.
+-5 dediniz ve karı bildiniz.A 1 cap'ın.
gülere 67 milyon demiştiniz. 64- 70 arası gelir herhalde.
Bu fiyata beleş hisse!
Gerçi ben RTA tarafından iyi bir kar beklediğim için,sn. hayek öngörümüz süzgecinden 70-80 arası neden olmasın?
benim kar beklentim 67-72 arasi dediginiz gibi sn. RLC44
a1 capital tarafi bizim icin onemli idi. Burasi netlestiginde konununun onemli kismi tamamlanmis oldu.
Rtalb tarafinda 98 - 103 arasi kar bekliyordum ama kit hikayesi ile 130-150 arasi kar olusursa guler kari 9 aylikta 80 olabilir dediginiz gibi.
"yatırım tavsiyesi değildir"
Tebrikler Sn. Hayek.
İnşallah Sn. Hayek
Gidecek gidecek de işte vagon dan kimi atsam kardır mantığıyla hareket ediyor.Çok sabırlı olmak gerekiyor.Diğer takip ettiğiniz hisselerinizin uçtuğunu gördüğünüzde dahi sebat edip beklemek gerekiyor.
Fibonacci her türlü yarattıgın beklentıler gerceklestı fakat senın hısse aylardır 2,40 -2,60 bandında hareket edıyor. tabı sen bu duruma sınsı sınsı gıdıyor dıyorsun ama senın dısında bunu dıyen yok. bak yıne geldı 2,60 ve çarpıp gerı donecek.. ama sende ne olursa olsun beklentı bıtmıyor..
Fıbannacı gördun mu ? ne oldu , sınsı sınsı cıkıyor mu ? sana ne dedım, bu şirketın tasıyıcı kolonu rtalbdır. bız esaslı cıkmadan sız asla cıkamazsınız.. hala burda hayal satama devam et.. boş adam senı...
Yav şahoo sen ne anlatıyorsun..
Fiyatla işim yok..
Malımı almışım unutup gitmişim..
Banane fiyattan..
Yüklü malda düşük maliyette içim rahat bekliyorum..
Arada uğrayıp teknik çizerim takas atarım..Birde şahoo ne saçmalamış diye uğrarım..[emoji2][emoji1][emoji6]
Millet sana cevap bile vermeye tenezzül etmezken hala aynı şeyleri yazıp duruyorsun..
Varsan bilgin paylaş..
Ne teknik çizersin ne analiz edersin foruma bir gram faydan yok yavv..
Sende burada hissen yokken çelik çomak oyna..[emoji1][emoji2]
A1 Capital : 52.5 milyon
A1 Girisim : 2.5 milyon
‐------
Toplam : 55 milyon kar garantimiz var.
Rtalb Solo Kari : 50 milyon
A1 Yasam : 23 milyon olsa
-------
Toplam : 20milyon (tahmini) burdan gelir.
9 Aylik Kar : 75 milyon (ki ben max. 72 gelir tahmini yapmistim ve hala o noktada kararsizim)
75 + 10 (2020 son ceyrek kar)
Demekki Toplam.4 ceyrek kar rakami 85 milyon olur.Bugunku kapanis ile 306 milyon piyasa degeri var. Fk : 3.6 olacak.Pddd: 1.15 gibi olacak.
[Son noktada : kar beklentimin 67 milyon +- 5 milyon oldugunu tekrar belirteyim. Burda bizi tek rtalb nin solo kari yaniltir diye dusunuyorum]
"yatırım tavsiyesi değildir"
Nasıl gidiyor beyler, fıbonaccı ordamısın..ne dıyor senın teknık. ?? utanmadan yazar hala..
Yav sende para yok hisse yok boş beleş yazıyorsun..
Portföyüm yemyeşil..isterse 2.30 olsun yine kardayım..
Fiyatla işim yok..
Yinede taş gibi duruyor maaşaallah[emoji1][emoji2]..
İmtiyaz olan şirketlerde ucuz pahalı kavramı çok değişken.
Bana göre glryh 100 mio olmasıyla 1 milyar TL olması arasında fark yok.cunku kar olsada temettü yok bedelli var.
Patron çatı şirketinden tüm paylarını satti imtiyazla şuan sirketi yönetiyor.bizde patronun sattığı %99 halka açık şirketin ortağıyiz.
Tek umudum A1 in halka arz sürecinde 3-5 günde olsa bı ruzgar esmesiydi.altyapisi geldi haberin ama giden borsada yine gitmedi kağıt.
Bilanço diye bekleyenlerde bilançodan sonra hep olduğu gibi beklenti bitti diye satarlarsa bu endekste elimizde çöp olarak kalacak.
2,50alti kapanış stop düşünüyorum.
Umarım yaniltir sürpriz yapar
Yarın genel kurul yokmu, neden bilanço halen gelmedi. Kim iyi niyetli, kim kötü niyetli bilemem ama, genel kurul öncesi bilançoyu gönderse şirketi samimi bulurdum. Bazı yorumlarda patron hakkında iyi niyetli olduğuna dair yorumlar okuyorum ama bilançoyu göndermesini birileri engellemiyordur sanırım.
Şunu diyen olabilir, gün henüz bitmedi evet bitmedi, bir önceki bilançoda yanlış hatırlamıyorsam gece yarısına doğru gelmişti. İyi niyet aramıyorum. Bir çok şirket sean sonrası hemen gönderiyor.
Biraz uzattım ama ne demek istediğim anlaşılmıştır sanırım
Benmi yanlış hesaplıyorum, hacim RTALB'ı geçti sanki
Sinsi sinsi...
Anladınız siz onu..[emoji11][emoji9]
2.63 üstüne hacimli kapatsın, 500 günlük Hareketli Ortalama
Oyaktan iyi yardiriyor kardesler
Bugün hacimde 20 milyonu geçsek gözlerim açık gitmez
Sayın hayek
Bugün toplantı sırasında olumsuz olduğunu dusundugunuz gelişme olursa canlı yazabilir misiniz?
Gündem dışı gelişme olmaz muhtemelen ama az çok gidişatı analiz edersiniz zaten.
Herkese bol sans
Ortalık çok sessiz..
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel Kurul sona erdi
Murat Güler toplantiya dahil oldu.
Bütün sorularin cevabini acik bir bicimde yanitladi.
Genel bir değerlendirme alabilir miyiz sizden sayın hayek.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.