İmtiyaz olan şirketlerde ucuz pahalı kavramı çok değişken.
Bana göre glryh 100 mio olmasıyla 1 milyar TL olması arasında fark yok.cunku kar olsada temettü yok bedelli var.
Patron çatı şirketinden tüm paylarını satti imtiyazla şuan sirketi yönetiyor.bizde patronun sattığı %99 halka açık şirketin ortağıyiz.
Tek umudum A1 in halka arz sürecinde 3-5 günde olsa bı ruzgar esmesiydi.altyapisi geldi haberin ama giden borsada yine gitmedi kağıt.
Bilanço diye bekleyenlerde bilançodan sonra hep olduğu gibi beklenti bitti diye satarlarsa bu endekste elimizde çöp olarak kalacak.
2,50alti kapanış stop düşünüyorum.
Umarım yaniltir sürpriz yapar
Yarın genel kurul yokmu, neden bilanço halen gelmedi. Kim iyi niyetli, kim kötü niyetli bilemem ama, genel kurul öncesi bilançoyu gönderse şirketi samimi bulurdum. Bazı yorumlarda patron hakkında iyi niyetli olduğuna dair yorumlar okuyorum ama bilançoyu göndermesini birileri engellemiyordur sanırım.
Şunu diyen olabilir, gün henüz bitmedi evet bitmedi, bir önceki bilançoda yanlış hatırlamıyorsam gece yarısına doğru gelmişti. İyi niyet aramıyorum. Bir çok şirket sean sonrası hemen gönderiyor.
Biraz uzattım ama ne demek istediğim anlaşılmıştır sanırım
Benmi yanlış hesaplıyorum, hacim RTALB'ı geçti sanki
Sinsi sinsi...
Anladınız siz onu..[emoji11][emoji9]
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.63 üstüne hacimli kapatsın, 500 günlük Hareketli Ortalama
Oyaktan iyi yardiriyor kardesler
Yer İmleri