Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
sayýn hissedarxd o konuda haklýsýnýz. boþta kaldým atladým aceleci davrandým güzel kar yazabilirdim ama begendigim baþka bir hissede hedef fiyatýma gelmiþti . biraz kagýdýda bozduk size yaradýysa ne mutlu . sayýn hayek için yönetime girme talebi olursa bende alýrým . hedef fiyatým 2 lira altý ytd
Ben geçen yýl hazirun da yoktum ama toplantýdaydým. Bu yýl biraz daha aktif olmayý planlýyorum. Þahsen SPK baþkanýnýn deðiþmesinde hukuk büromuzun çok önemli giriþimleri olduðunu deðerlendirmekteyim. Ki buraya belki 10 kez yaptýðýmýz þikayetleri yazdýk ve en nihayetinde sonucunu aldýk. (Belki de alakasý yok, bilemiyorum)
Allah ömür verirse bunu yüz yüze Muratçýðýma da söyleyeceðim. Kimse kendisini dev aynasýnda görmesin...
gecen kurulda hayek yokdu, bu kuruldada ne sen nede hayek olacak. hazýrun lýstesý ortada.. sýzler burda algý yapýyorsunuz ve sýz her yazdýgýnýzda bu þýrketýn hýsse fýatlarý dusuyr.. neye dayanarak soyluyorum bunu.. ac bak gecen kurulun hazýrun cetvelýne.. hayek burda mýlletýn agzýna scp. algý yapýp, kacýp gttý. týpký sýzler gýbi. boþ beleþ algýcý adamlarsýnýz. hýsse alacak adam sessýce alýr ve satar. sýzýn gbý. ucuz, alýyorum vs hepýnýz ayný kap tan yemek yýyen patron adamalrýsýnýz ve yazdýklarýnýz ýcerýsýde bomboþ. tek býr býlgý verdýgýýz yok
býr tane aklý basýnda býlgý, hbaer ve temel anlýzýnýz var mý ? yok.. peký ne var. dedýkoducu karý gýbý. alýyorum ucuz var. ac bak kayýtlarý 1 yýl omcede ayný cumleler kullnýlmýs..cahýl, boþ beleþ adamlar. výr výr baska býr býlgý yok
þahonun pungari herkez çýkmasýný istiyor algý yapýldýgýný düþünmüyorum .herkez içindekini döküyor . ve yatýrým tavsiyesi dýþýnda görüþler bunlar . keþke herkez zarardan çýksa .zamanýnda 1.80 trgyo yazdým ucuzunda ucuzu dedim ve aldým . þu an 4 katý . bu kagýdýn bu fiyatlarda olmasýný sorumlusu sahibidir 2 liradan 12 m lot alýcam demiþ .fiyatý bofa üstünden baskýlýyor. bizi neden suçluyorsun ytd
Adamlarýn ortalamasý 2.65 ler yani benim mallanmaya baþladýðým yer. Aþaðý salarsa alýrým. Þu an 300K lotum oldu, isteyene özelden gönderirim. Yalanla dolanla iþim olmaz. Ben hayatta kalmak için deðil yaþamak için yaþayan biriyim. Buradan kazandýðým bana ekstra zenginlik katmaz; sadece daha fazla hayra vesile olur...
Gerek iþtirak yapýsý gerekse de mevcut finansallarý ile borsadaki en ucuz kaðýt. Yüzüne bakan yok ayrý konu...Türkiye'nin yatýrým ve fonlama merkezi fonbulucu'da 18 Nisan Pazartesi günü paya dayalý kitle fonlama turuna çýkan Size&Me, Güler Yatýrým Holding A.Þ,'den 200 bin TL yatýrým aldý. Güler Yatýrým Holding A.Þ., bu yatýrýmla bir kitle fonlama platformu üzerinden Size&Me giriþiminin yatýrým turuna katýlan ikinci þirket oldu. Bu geliþmeyle kampanyaya dahil olan yatýrýmcý oraný %65'e çýkarken, Size&Me yatýrým turunun ilk 24 saatinde 600'e yakýn yatýrýmcýdan 1,6 milyon TL fon topladý.
MATRÝKS
Yer Ýmleri