Hamas kurucularından Hassan Yousef'un 2.Oğlu Suheib Yousef'un MOSSAD ajanı çıktığı iddia ediliyor.
Printable View
Hamas kurucularından Hassan Yousef'un 2.Oğlu Suheib Yousef'un MOSSAD ajanı çıktığı iddia ediliyor.
Bende baktim simdi tuzeller tarafinda azalma var. Vadesiz yp mevduattan bir kismi
Bant içine alalım sizi :)
https://i.hizliresim.com/od8k0X.png
Şimdi diyelim süpriz bir hava saldırısı oldu radar ağı saldırı kolunu 400 km(iyi ihtimal) den tespit etti. Bu andan itibaren acaba S400 aktif hale getir, hedefi teşhis et, kilitle, indir kaç dakika sürer. Çünkü 400 km den düşmanı görürseniz maksimum 10-15 dakikada herşey bitmiş olabilir.
Bugün uzunun bakanları toplayacağı söylendi piyasa şuan onu bekliyor. Kabine revizyonu olacak haberini 1 aydır pompalıyorlar revizyon gelirse ve damat giderse çarşı karışır ama ben hala imkan vermiyorum ayrı konu.
Damat şuan uzundan daha sağlam duruyor.
Yüklenmeyin garibana, damadın aşırı özgüvenle saçma sapan konuşmak dışında bence suçu yoktur. O mu almış borçları...
Hayır ülkeyi kol gibi borca sokan durmuş yılmaz lar babacan lar mehmet şimşek ler ağbal lar iyi ekonomist mi oluyor şimdi? Ne var ne yok satan unakıtan mı iyi nedir yani anlamıyorum anlatın abi. Azıcık kemer sıkalım diyince herkes yooo ooo ne yoo zaten gelecek nesillerden çalarak yiyorsun gözün doysun be....
Dostum kullansan ne kullanmasan ne lahana aşkına.
Okuduğuma göre 8 batarya ile 4 füze düşürebiliyorsun. Ne olacaktı yani bir tane S- 400 alıp Amerikan hava kuvvetlerini sinek vızıltısına mı çevireceğiz. İster kullan ister kullanma .
Eğer Amerika buna izin verirse arkası gelir diye çekiniyor, Murphy kanunu, arkası gelecek sadece Türkiye değil birçok ülke Rus silahı almaya başlayacak.
Amerika ya aldırmaz ya da aldığına pişman eder . Başka ülkelere emsal olsun diye . Ama Amerika silah ticaretini Rusya 'ya kaptırmaz, ayrıca bu Rus silahı genişlemesi Amerikan güvenliğini de tehlikeye atacak . Millet çocuk oyuncağı sanıyor bu konuyu .
Görünmeyen konu ise Suriye' de fena sıkıştık galiba. Tayyip Erdoğan ise danışmanlar duvarını aşıp gerçekleri göremiyor.
S-400' ü tatbikatta kullanalım bir de bakımını yapalım diyerek yaptırım savuşturma fikrini veren danışmanları varken Tayyip Erdoğan ne yapsın.
Hocam damattan gariban diye bahsetmeniz onun açısından fazla iyimser bir bakış açısı olmuş. Son 20 yıldır ülkenin kaynaklarını yiyen, saraylarda yaşayan biri kendileri.
Ayrıca saydığınız isimler zamanında damat bakan olmuş olsaydı, o da aynı şeyleri yapacaktı, zihniyetleri farklı değil ki.
Tasarrufa en çok önem veren ve kendi hayatında da uygulayan rahmetli Ecevit'e halkımızın verdiği değeri gördük, bu bakımdan diğer yazdıklarınıza aynen katılıyorum.
2019 ilk altı aylık dönemin kazananları TL mevduatçılar;
kaybedeni ise dövize yatırım yapanlar ( gara gara düşünenler) diyebilir miyiz?
Dubai Emiri El-Maktum, İngiltere'ye Kaçan Eşine Seslendi: ''Bi ara bizim İstanbul'daki konsolosluğa uğra da şu boşanma işlerini halledelim... Bitanem...''
(zaytung)
Mevcut seçim sonrası politikalar direk kemer sıkma politikaları değerli üstad.
Ha bakın vergiler iyi kullanılıyor demiyorum. Devlet kemer sıkıyor hiç demiyorum. Devletin yaptığı işler projeler verimli demiyorum. Hiç birisini iddia etmiyorum sadece vergiler olsun teşvikler olsun kgf saçmalığını rafa kaldırmak olsun azıcık kemer sıkılmaya başlandı gibi görünmekte.
Dolar / Türk Lirası kuru için 5,54 - 5,59 bandı önemli... bu banttaki hareket şekli önemli
https://youtu.be/x89g0MJDk8s
Yıl olmuş 2019 hala ülkeyi silahın koruyacağına inanan saflar var.
Suriye ne kadar yıkılmış ülke ise suudi arabistan da o kadar yıkılmış ülkedir. Babasının katilinin elini öpen genç zaten yaşamıyordur. (Suudi arabistan ABD den sonra en fazla savunma sanayi harcaması yapan ülke ve yemen'de çuvalladılar. )
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu eklediğim linkte, kıdemli analist lakaplı meczup, zırvalıyor. Binlerce kişinin ocağına incir ağacı diktiği için utanacağı yerde her gün pişkin pişkin konuşuyor. Dolar konusunda yazan- konuşan akademisyenlere BDDk işlem yapmıştı. Bunlara bir şey yok.
https://www.youtube.com/watch?v=_FC6LQ9ldLE
BIST + kapattı güzel pala güzel oynadı bugün.
https://pbs.twimg.com/media/D-o65bZWwAERiMi.png:large
Ekonomiyi batır, vergiyi halka yükle sonra fedakarlık bekle, ülke yönetmek ne kadar kolay.
28 Haziran da çocuğa dorun aldım, iki şarj sonra pert olup servise gitti. 29 'unda servise gitti . Garanti süresi 2 yıl dayanıklılık 10 dakika değil.
2 Temmuz'da yumurta aldım, son kullanma tarihi 17 temmuz . İçinden civciv çıktı. Pazartesi dağıtım yapılmış salı ben almışım.
Karpuz alıyorsun ya ham ya uluk. Devlet dairesinde işin oluyor memur yok.
Ticaret karşındakini kazıklamak üzerine kurulu. Müderrislik babadan oğula geçer olmuş 18. yy deki gibi .
Arkadaş ne güzel dedi . Bir ülke silahla korunmaz.
Çok dertliyim sözlük, çok.
Suriyelilerden alınan çalışma harcına 517 TL indirim.
https://sptnkne.ws/uE4M
Benden daha fazla vergi al, ne üdüğü belirsiz mülteci sıfatlı kılıksızlara ver.
Dostum kabuğu kırılınca içinde simsiyah bir şey vardı. Kurcalamadim iğrenç bir koku vardı. Markete geri götürdüm kasiyer öyle dedi ama sen haklısın civciv olamaz. Resmini çekip hem firmaya attım hem de bakanlığa.
Evinizin 500 metre yarıçapta 5 tane olan marketlerden birisi , deyim de . Bu tür firmalar lokal üretim de yapıyorlar ya , genel bir yafatalama içine girmeyim müsaadenizle. Ha dur özelden yazayım.