28 Haziran da çocuğa dorun aldım, iki şarj sonra pert olup servise gitti. 29 'unda servise gitti . Garanti süresi 2 yıl dayanıklılık 10 dakika değil.
2 Temmuz'da yumurta aldım, son kullanma tarihi 17 temmuz . İçinden civciv çıktı. Pazartesi dağıtım yapılmış salı ben almışım.
Karpuz alıyorsun ya ham ya uluk. Devlet dairesinde işin oluyor memur yok.
Ticaret karşındakini kazıklamak üzerine kurulu. Müderrislik babadan oğula geçer olmuş 18. yy deki gibi .
Arkadaş ne güzel dedi . Bir ülke silahla korunmaz.
Çok dertliyim sözlük, çok.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Suriyelilerden alınan çalışma harcına 517 TL indirim.
https://sptnkne.ws/uE4M
Benden daha fazla vergi al, ne üdüğü belirsiz mülteci sıfatlı kılıksızlara ver.
Dostum kabuğu kırılınca içinde simsiyah bir şey vardı. Kurcalamadim iğrenç bir koku vardı. Markete geri götürdüm kasiyer öyle dedi ama sen haklısın civciv olamaz. Resmini çekip hem firmaya attım hem de bakanlığa.
Evinizin 500 metre yarıçapta 5 tane olan marketlerden birisi , deyim de . Bu tür firmalar lokal üretim de yapıyorlar ya , genel bir yafatalama içine girmeyim müsaadenizle. Ha dur özelden yazayım.
Yer İmleri