28 Haziran da çocuða dorun aldým, iki þarj sonra pert olup servise gitti. 29 'unda servise gitti . Garanti süresi 2 yýl dayanýklýlýk 10 dakika deðil.
2 Temmuz'da yumurta aldým, son kullanma tarihi 17 temmuz . Ýçinden civciv çýktý. Pazartesi daðýtým yapýlmýþ salý ben almýþým.
Karpuz alýyorsun ya ham ya uluk. Devlet dairesinde iþin oluyor memur yok.
Ticaret karþýndakini kazýklamak üzerine kurulu. Müderrislik babadan oðula geçer olmuþ 18. yy deki gibi .
Arkadaþ ne güzel dedi . Bir ülke silahla korunmaz.
Çok dertliyim sözlük, çok.
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Suriyelilerden alýnan çalýþma harcýna 517 TL indirim.
https://sptnkne.ws/uE4M
Benden daha fazla vergi al, ne üdüðü belirsiz mülteci sýfatlý kýlýksýzlara ver.
Dostum kabuðu kýrýlýnca içinde simsiyah bir þey vardý. Kurcalamadim iðrenç bir koku vardý. Markete geri götürdüm kasiyer öyle dedi ama sen haklýsýn civciv olamaz. Resmini çekip hem firmaya attým hem de bakanlýða.
Evinizin 500 metre yarýçapta 5 tane olan marketlerden birisi , deyim de . Bu tür firmalar lokal üretim de yapýyorlar ya , genel bir yafatalama içine girmeyim müsaadenizle. Ha dur özelden yazayým.
Yer Ýmleri