Bu borsacilarin sey yapacak zamani olmayacak. Nesilleri tukenecek bence.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu borsacilarin sey yapacak zamani olmayacak. Nesilleri tukenecek bence.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
INH Fon pazartesi sabah satıs girdim ,para 11de hesaba gecti ama salı sabahı olan fiyatla..simdi bu fon +2 valor ise bugunki fiyattan olması gerekmiyormu ,+1 ise dun oghleden sonra hesaba gecmesi gerekmiyormu ?
bir yandan full EIB'ye gireyim diyorum , ama 2-3 gün daha bekleyip endeks düşerse TCD'ye giresimde var kararsızım.
EIB'de geçici olacak benim için, fon'da kalıcı tercihim TCD.
TRUMP bakalım uyandığında ne adım atacak , uyanma vaktini bekliyoruz :)
Bu haftayi ppf de tamamlama karari aldim...ytd
Turpun ulusa seslenisi dinleyecegim. Bu arada Webster ustad bu lehmacun isinde super. Temkinli yatirimci nazar degmesin.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada hala yoldayim. Bi sey rica ettik kimse takmadi...Emmi yine de sizi seviyor.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsamız inanılmaz olaylara bağışıklık kazanıyor, bence telaviv ya da tahrana bombik düşmeden pek de bi şey silmeyecek bist...
Piyasa hadi öpüşsün barışsınlar da yolumuza bakalım diyor.
Tabi bu cümlelerin sonuna koca bir BENCE eklemeliyim.
Malda olan herkese gelsin;
https://youtu.be/LanCLS_hIo4
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
260K EIB'ye alış emri verdim az önce, hayırlısı bakalım neler olacak.
TCD beni affet aldattım seni :kmk:
İng den fon almaya çalışıyorum vadesiz hesapta para var bu islel icin bakiyeniz yetersiz diyor baska bi hesap mi lazım
Fib degeri...Sagol Web ustad.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet tek kalemde.
borsa'daki hareketlerden çok fazla etkilenmeyen ağırlığı hisse olmayan bir fon, yönüde hep yukarı gibi.
TCD'ye geçesiye kadar burada biraz takılayım :)
08/01/2020 - 09/01/2020
QINVEST PORTFOY YÖNETİMİ A QİNVEST PORTFÖY DEĞİŞKEN FON Alış 260.000,00 TL
İng kullanan varmi bugun fon icin
bu arada bugün hangi fon'a geçeyim derken, garanti bankasını kullandığım için onların fon'larınıda inceledim.
açık ara herhalde en kötü yönetilen fon'larda ilk 3'e oynarlar.
bu kadar büyük bir banka nasıl böyle fon yönetir aklım almıyor.
Bist + ya geçti bist sinemasında komedi filmi var korku filmi yok,
bu voip investing de hangisi oluyor
Param yok kafam rahat [emoji847]
Tesekkurler sevinen ustad.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.