-

Originally Posted by
NewsTR
Çok bir numarası yok altın fonlarının, onun yerine tfx targetden kendiniz alabilirsiniz.
Katilmiyorum
Direk altin almak yukselisler icin mantikli ama dususlerde fon icindeki diger araclarla dususu minimize eder. Yani uzun vadede altindan daha saglam getiri saglar...ytd
-
Mesela icbc altin fonu yatirim tavsiyesi degildir.

Originally Posted by
Webster
Katilmiyorum
Direk altin almak yukselisler icin mantikli ama dususlerde fon icindeki diger araclarla dususu minimize eder. Yani uzun vadede altindan daha saglam getiri saglar...ytd
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
bir ara 15-16 milyon tl imis ama biraz geriye gidip bakinca goruluyor

Originally Posted by
admustafa
700 bin TL'lik fon üstadım 100 bin TL giriş olsa getirisi hemen düşer

-
Aracı kurumdan gelen bilgilendirme
"Jeopolitik haberler nedeniyle oluşan satışın geçici olduğunu ve şu an satış yapmanın taktiksel olarak yanlış olacağını düşünüyoruz. İlk panik havasından sonra ekstra olumsuz bir haber gelmezse de fiyatlamaların toparlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle elimizdeki pozisyonlar stoploss seviyelerine gelse dahi kapanmamak gerekiyor. Pozisyonları stoplanmak gerektiğini düşündüğümüzde tekrar bilgilendirme yapacağız."
Yatırım Tavsiyesi Değil Tabiki
-

Originally Posted by
servetbey
bir ara 15-16 milyon tl imis ama biraz geriye gidip bakinca goruluyor
Eski yüksek faizli enstrüman bulunduruyor büyük bir ihtimalle. Yeni girişle düşük faizli enstrüman ilave olacağı için getiri düşecektir demek istemiştim üstadım.
-

Originally Posted by
admustafa
Aracı kurumdan gelen bilgilendirme
"Jeopolitik haberler nedeniyle oluşan satışın geçici olduğunu ve şu an satış yapmanın taktiksel olarak yanlış olacağını düşünüyoruz. İlk panik havasından sonra ekstra olumsuz bir haber gelmezse de fiyatlamaların toparlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle elimizdeki pozisyonlar stoploss seviyelerine gelse dahi kapanmamak gerekiyor. Pozisyonları stoplanmak gerektiğini düşündüğümüzde tekrar bilgilendirme yapacağız."
Yatırım Tavsiyesi Değil Tabiki
Kurum baska ne derki ustad
Kotu bir durum olsa kurumun sana cik diyecek vakti dahi olmaz 😀😀😀
-
Dostlar bist100 -0.38e kadar geldi umarim pozitif e gececegiz tekrar...............
-

Originally Posted by
Webster
Kurum baska ne derki ustad
Kotu bir durum olsa kurumun sana cik diyecek vakti dahi olmaz [emoji3][emoji3][emoji3]
Bu da başka bir kurum
Uzun Vadede Ne Bekliyoruz…
8,31x olan BİST100 cari F/K çarpanı 9,9x olan 5 yıllık ortalamasına göre %16,3 iskontolu. Türkiye için son dönemde artan piyasa volatilitelerinin bir katalizör sonrası normalize seviyeye gelmesi durumunda Türk borsası için önemli bir potansiyelin bulunduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca Türkiye’nin taşıdığı riskleri dengeleyebilecek büyüme potansiyeli de dikkate alınmalı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri