Günün sorusu
petkim bugün taban mı tavan mı
bul karayı al parayı
Printable View
Günün sorusu
petkim bugün taban mı tavan mı
bul karayı al parayı
bence düşeni kırdı bozgurt.
son buse 147 bin 750 yapabilir.
yükselişe gem vurmak için kırık takla atıyor,
gidiyor doların önüne yatıyor,
olmadı sıralı biztek yapıyor,
lakin şahlanan küheylanı dizginlemek ne mümkün. asdas.:he:
cem okullu bılmemkac mılyon lotu burdan bıraz zor satar...
mesafe acacak kı aldıgı yerle, satmaya basladı mı cıddı dusurecegıne gore aldıgı rıske gore ıyı bır karla cıksın...
bende az bır sey vardı, ne 3-5 tavan cekse zengın eder ne 3-5 taban cekse batırır... bu eleman durdukca ben de dururum o lotlarla sahsen...
1486 2. bölüğü filetledim, ne bu acele beni inandıran bir yükseliş olmuyor dönüp sert basacak gibi yandından mal kaçırır gibi çıkartıyor. 1. bölüğü ya en tepede ya da geri gelirken filetleriz. Spota da stopları yazdım all time high staylah...
kabak gibi satıcılı kapatan bankaları adam yukarı çevirdi. buda, eşek benim değilmi ister inerim, istersem ahıra kadar binerim, demek. en güzeli görerek oyun bence...
Bir çok tahtada gün içi gerçek alıcı satıcı çok azdır..
Çoğu fiktif işlemdir..
Çoğu tahta çok da derin değildir..
Ki Cem Okullu 1 milyar tl yi masaya şakkadak koyabilecek birisi..
Petkm de 160M lotu var düşün parayı..
Eskilerden mecnur vardı keza öyle idi..
Galip Ö.
Gubrf larını yapan adam dışarıdaki bütün malları nerede ise aldı mesela..
Bir kısmı kredili idi..
Yani..
BUYUK tahtalarda mal sahıbının haberı olmadan...kımse kımıldatamaz......anlasmalı..ve komısyon usulu çalısır bu cakkallar....gelsın garanda yapsın bakalım.....adamı kevgıre cevırırler
Ereğl de haber mi var ?
açısılı acemiler kapanışı ustalar yapar derlerdi eskiden..bakalım kapanış neolcak??
oluklu abiye söyleyinde hayrına biraz da ekgyo alsın :he:
Bugün caatsa yaptırımı onay günüydü değil mi?
dünden elimde LONG vardı sabah spot açıldıktan sonra kapattım şansa bak ben verdim 1.000 puan daha aldı...ağzını kırıym PALA...gitti beleş para resmen...
Petkm 5.01 üzerine atamazsa 4.70-75 arasına kadar sarkma olabilir , oradan yeniden kaldırır mı yoksa günlük yataya bağlar onu Cem bilir.:)
Piyasa önceden yaptırım kelimesini durdumu ne yapacağını şaşırırdı...
Şimdi bizde dahil AB yaptırım, Caatsa falan duyunca, tabi tabi diyoruz sallamıyoruz...
Sıradanlaşma böyle birşey, 52 haftanın 40’ı yaptırım, tehdit falanla geçiyor...
Şimdi de tepki modası reform kelimesinde...
3-5 aya bu sefer reform dendiğinde tabi tabi diyeceğiz...
çin menşeili sınovac aşısının ilk araştırmalarda %97 etkili olduğu belirtiliyor -bn - bloomberg ht
çinliler bol kepceden sallayarak yuksekten actılar etkı yuzdesını...
%100 still pending...
bankalar yürümeyince hamen badem tahtalarına dalıyorlar...tcell,kuş bilmem ne...
Endeksi a$ılıyoz, nası hissiyat var mı forumda$lar ??..
İlgili etf güzel ralli yapıyor
https://www.etf.com/SLX#efficiency
Diğer sektörler için ilgili etf;
Demirde slx
Havayolu jets
Avrupa banka eufn
Rafineri crak (%2-3 tüpraş taşıyor)
YTD
ben enski usül çin aşısına güvenirim yada yaparlarsa türk aşısına
pislik batılıların hiç bi şylerine güvenmem, doktorlar bilim adamları vs big pharma'nın yalanlarını istediği kadar övsünler, batılı ilaç şirketlerinin hele genetikle ilgili hiç bir yalanına inanmam
Tahvil artıyor, arttıkça olumsuz olurum. Çıkış zorlama gibi. Karımızı da aldık. Baba inceden kaçar, alan da kazansın değil mi bi %50 mal çıkalım rahat edelim.
BDDK: Ölmüş eşşek kurttan korkmaz... (döviz ve altında valör kaldırılmış)