Sayfa 387/996 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    cuma günü yanılmıyorsam AB kararı açıklanacak yaptırım maptırım olursa falan...bu hafta gündem bu olur herhalde...oradan gelecek açıklamalar, bizden yapılan açıklamalar v.s....bir de yarın ingiltere toplu aşılamaya başlıyor...aşının FDA onayı içinde sanırım 10 aralıkta toplanacaktı kurum...öyle hatırlıyorum...

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    MB'nin su an icin faiz artirmasi icin bir sebep goremjyorum

artirmamasi lazim zaten sn. jas
    Bence de hiçbir sebep yok Sn hayek,
    Ama 500 baz puanlık faiz artış beklentisini okuyunca forumda yazma gereği hissettim.
    Bırakın 500ü, 50-100 için bile bir sebep yok.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bence de hiçbir sebep yok Sn hayek,
    Ama 500 baz puanlık faiz artış beklentisini okuyunca forumda yazma gereği hissettim.
    Bırakın 500ü, 50-100 için bile bir sebep yok.
    jas hocam yaptırımlardan kırılgan pıyasalarımız negatif etkilenirse (yada ÇÖKERSEK DİYELİM) ozaman bişeyler gelebilmez mi??

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    jas hocam yaptırımlardan kırılgan pıyasalarımız negatif etkilenirse (yada ÇÖKERSEK DİYELİM) ozaman bişeyler gelebilmez mi??
    Sn tarkank,
    USDTRY 8.80 üzerine çıkıncaya kadar benim faiz artış beklentim yok. Dediğiniz gibi olur ve 8.80 üzerine çıkarsa o zaman bekleyebiliriz diye düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Cemberimde gül oya gülmedim doya doya

1480 bi dene şort
    Sabah sabah hızlı basladı pala emmi

1467 flat
    Hamdım Piştim Yandım

6. Korkutma senaryosu mu soluksuz düşecek mi buradan? 2 boluk 1471 ortalama lonk beklemeye devam.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bu hafta tahvil benim kafama çok takıldı, sanki yabancı çıkıyor / mal veriyor gibi düşündürdü. Öyleyse yukarı açıp sert aşağı beklerim.

Eğer bu kadar yükseltip sonra basmak için aps yaptıysa şapka çıkartır alkışlarım bir yandan. Negatif senaryoda + açılış beklerim.

Yok korkutup mal alıp yukarı sürecek idiyse ben de negatif açmasını beklerim öğleden sonraya kadar ekside korkutup nefessiz alabilir.

Bugünkü gibi mal mal beklediğimiz 2 3 gün yaşamak da çok olası bu arada.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

VİOP kademe analizi

8. dolar artınca batacak kısı yok denecek kadar az artık, halk dolar short degıl yuklu dolar long... sırketlerde de 2018'de dolar borclulardan batan battı, batmayana da artık dovızle kredı vermıyorlar ıhracatcı degılsen...

faız artınca batacak adam cok, hem bıreysel hem kurumsal... tonla kredı var verılen, yuzdurulen... vadesı gelen banka kapısında yatıyor yenılemek ıcın, dogru durust calısan yok... hangı faızle yenıleyecekler bunları faızler daha da artarsa...

o yuzden oyle bol kepce faız veremezler... zaten gercek enflasyon %20-25 en az, bunun ustune her halukarda cıkamayacakları ıcın 2-3 puan arttırsalar hem dondurulecek kredıler batacak hem de dolara bır faydası zaten yok, o yıne gıdecek... hıc arttırma daha ıyı... dostlar alısverıste gorsun dıye 1 puan belkı verırler ama cevrılecek kredıler ıcın burdan sonra her puan sıkıntı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 387/996 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •