https://www.hisse.net/topluluk/showt...93#post5661193
:rules::one::wave:
Printable View
https://www.hisse.net/topluluk/showt...93#post5661193
:rules::one::wave:
Sana tek bir soru soracağım ABKA ..
Forum hayatında -Ömrü hayatında tek bir gün bak tek bir gün benim kadar samimi oldun mu?
Cevap ..Evet-Hayır
Haydi tüm alem görsün samiyetini ..:)
O sorunun cevabi :
If you want to be a rich
You must be a bitch
:)))))))
Normalde puro kullaniyormusun ? ona gore tavsiye icerikli cevap vereyim
Aynen :) Yalniz kalpten degil bedenen bitch olucaksin
bedenen tewbe edince birakabiliyor ama kalpten olanlar can cikincaya kadar devam ediyor tewbeleri tuutmuyor
Bozkurt parayi buldu balkonda kacak cay marlboro keyfi yapiyor :kahkah:
Biz shortta israr ettikce Sn Jas grafik atiyor bu dondonjones dusmez diyor :)
bize sigara parasi cikmayacak yarin gidip 2kg urfa tutunu 5kg kacak cay siparisi vereyim short mevsimine kadar idare etsin
zam felan gelir sonra sinir krizi gecrip almaktan vazgecerim :kahkah:
Tamam kavga etmeyin arkadaşlar, itiraf ediyorum pala benim :drunk:
Bakın size tüyoyu Ekim vade bitmesine iki gün kala Aralık vadeye lönk giriyorum diye işareti verdiydim, tabii bunu kimse annamadı, senin hisse yükselmeyebilür ama viob mecbur yükselir formasyonu neticesinde, ücgen eşliğinde, sen ona o öbürüne o da sana takarak piyasayı şişirmiş olduk :he:
Ben aslında 1658 maliyetli lönkü tutuyorum,üçgen el değiştirsin diye arada başka aracı kurumdan şort yaptım ve onu zararına kapattım, aslında amaç ilk lönkümğn akıbeti idi tabii bu vesileyle makinada ki jeton miktarı çoğaldı, netice itibariyle. vade başında lönk ve vade sonunda doğru tekrar lönk diyerek kafaları karıştırdım...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...67#post5579967
Şaka yaw şaka takılıyorum, bilsem tutmazmıyım. :)
Bu vade bitsin, Osbir aralıktan sonra daha denüşük bir planım var :drunk:
https://i.hizliresim.com/l8mwn70.png
Caho'ya cevabını zamanında verdim. Bu da sana olsun. Artık yazmayacağım.
Senden bir Cacık olmaz diyene cevabımı piyasada verdim. Sana da veriyorum. Boş ver.
Benimle ne sıkıntın var anlayamadım. Niye takılıyorsun? Mert bilmediğin insanlara niye sataşıyorsun.
Sorun nedir?
Sana bir şey ispatlamak zorunda mıyım?
Zor değil Sn ENGRANDMASTER,
Temel nokta FDow'un 33350 yi aşağıya kırmamasıdır. Dolayısıyla bu seviyeye kadar olan tüm geri çekilmeler sadece düzeltmedir. Hangi seviyeye kadar düzeltme olacağına ise Fibonacci seviyelerine bakılır ve bir tahmin yapılır. Bu sadece bir tahmindir.
Düzeltme başladığında kaba bir tahminle 35125 seviyesinde bu düzeltme bitebilir diye düşünüyorum. Olmadı, neredeyse 34000-34100 civarına kadar indik. Bu düşüşü nasıl yorumlayabiliriz:
1) (%51 olasılık diye bir önceki yazımda açıklamıştım)Tüm bu düşüşü normal şartlarda A dalgası, şimdi yaşanan yukarı düzeltmeyi B dalgası olarak düşünebiliriz. Bu durumda C dalgasının 33800 civarında sonlanması gerekir. Ben biraz sarkmayı da düşünerek 33700 yazdım ama 33350 üzerinde herhangi bir seviyede de sonlanabilir, EW açısından da bir sorun olmaz
2) (%49 olasılık) Tüm düşüş düzeltmenin tamamı olarak ta düşünülebilir (ki bu düşünce bana biraz ters gelse de bu duruma göre de önlem almak gerekir). Bu doğru ise bu durumda doğrudan yeni zirveye gidilmelidir (Sn sindoma53'nın DOW analizindeki V çıkışı gibi).
Çok sıkıcı bir bekleyiş.
Burada kendimizce düşüncelerimizi ifade ediyoruz.Ana yön olur vs.
Sen işi illaki anlık poz. yazmaya getiriyorsun.Bu TAKINTI olmuş.ve forum abisi gibi parmak sallayan usluptan vazgeç..
Diyorum ki pek çok yorumcu yanıldı..sen diyorsinki en azından gerçek zamanlı işlem yapıyorlar..
keşke hiç işlem yapmasalarda isabetli yorum yapsalar..
Geçmişte defalarca bunu da (anlık poz.) yazdık.Ama çok zararını gördüm.Bir kere psikolojik olarak o pozisyonda şartlanırsın.
Ama orta vadeli yön hakkında her zaman yorum yapılabilir.
Sabahta dediğim gibi ,bu ralli -tam hatırlamıyorum- 90 ların ortasındaki rallilere benziyor.(GECENLERDE TV DE BAHSETTİLER)
Devulasyon rallisi.Ne rsı dinler ne max. alış.Borsa 2.800 BİLE olabilir.(2.25 cent)
yahu AKBNK 5 dolar iken şimdi 1/10 dolardan işlem görüyor..ve 20 yılın dibinde.
ülkemde her şey artarken bunlar yerinde mi saysın...teknik meknik yok, dolar bazlı ucuzluk rallisi.
ŞAHSEN uzun vadeli short açmam(15-20 günlük)..ama trade amaçlı fırsat varsa ANLIK elbette olur.
en azından 2 dolar üzerine kadar LONG/FLAT ESAS OLARAK HAREKET EDERİM.
2107 den bir adet ceton lönk
Akçay'ın dediği gibi dünden pahalı yarından ucuz.
Tabii ki yatırım tavsiyesi değildir.
ve tabii ki herkes kendi cebinden zarar eder.
Yahu arkadaş bu kadar trip olur mu? Şurada yapılan tribin 10 da birini gerçek hayatta yapsalar, günde 10 posta dayak yerler...sanal alem, yaz babam yaz..ona takıl, buna laf sok...vay anasına yahu.
Benim yazdıklarım bana yazıyorsun ..
Daha önce 14 ocak 2021 tüm yazılara bak ..benim anlıktan kastım -maliye müfettişi gelip kontrol etmek değil ..yükseliş bekliyorsan onu yaz illa rakam değil ..veya düşüş bekliyorsan tersi ..ama saçma sapan ipe sapan yazılar yazıp iş bittikten sonra günün tepesinde gelipte ben longumu kapattım veya günün dibinde şortumu kapatmak değil ve arada hiç bir yaz yokken
Ya ..ben seni tebrik ettim ya ..ne saldırması ..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...12#post5660912
Sn Abka
2008. 2010, 2012 yillarinda Akbank 4$ 5$ idi
Simdi yazilanlari su tarihlerdede illaki yazan cizen olmustur 2015 16 17 yillarinda Akbank daha 2 sene once 5 $ di simdi 1.5$ a dusmus son 10 yilin dibinde yada dibine yakin bundan alinmayacakda nereden alinacak diye
suan akbank 0.55
2017 yilindan beri ulkemizde herseyin fiyati dustu akbankda bunami ayak uydurdu ?
5$ dan degil 2.5$ da islem gorurken sartlar memleket nasildi
simdi ne degistide 0.55 den islem goruyor
bende ayni soylemi kullaniyorum ama grafiklere bakinca gecmiste benim gibi bircok kisi ayni seyi soylemis ama sonuc husran diyorum
BİR KERE jandarma modundan çık..kızınla,damadınla bu şekilde konuşabiliyor musun?Kim neyi ,nasıl yazacağını sana soracak değil.
ha bilmeyen için anlatayım: long poz. almıştım...formasyon gördüğüm için.40 puana kapandım..çünkü formasyon hedefe geldi.poz. kapattım dedim.ve formasyonu yayımladım.
zaten poz. kapatmakta bir görüştür...çünkü hedef gerçekleşmişse oradan dönebilir..bunun üzerine bir arkadaş işlem yapmıyorsun dedi?
buna binaen ekstreyi ve anlık işlemleri yayımladım...
ha bu açıklamaları sana yapmadım.onu da bil.
akşam akşam çattık ...geçmişle hiç ilgisi olmayan bir yorum yaptım..konuyu nereye getirdi..
cevap vermem artık. polemik arıyor.Bu gün ihale bana kaldı.:)
Sen yıllarca burda herkese matematik -din dersi verdin ya nakıs bilginle :kahkah:
Neden net yazmak zorunuza gidiyor anlayamıyorum yeminle ..ben geçen vade müthiş kazandım bu vade müthiş kaybettim ..ve bu defalarca oldu yıllarca ..tek bir kişi de gelip bir şey demedi ..diyemedi..çünkü samimi olana laf olmaz..
Mert abi ya bi rahat birak milleti, yıllardır piyasadayız bir iki yıllığına gelmedik ölene kadar burdayız... Ne yağmurlar yağacak ne karlar yağacak ne güneşler açacak. Ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmez.
kimseyi kırmaya gerek yok yağni
Burdakilerin çoğu her fiyattan alır da satar da
Önemli olan para kazanabilmek, o bunu dedi bu şunu dediyle bir yere varılmaz.
makina orda tuş elinin altında,ister lönk at ister şort at, basıyon tuşa atıyon jetonu makinaya gelsin paralar. Bu kadar basit yağni
Her koyun kendi bacağından asılır.
Borsada doğruyu söyleyen değil, en iyi kıvıran kazanır
Daha dur pala bizi dansöz yapcak :kahkah:
Boynuzlu-yonca da neredeyse aynı.
https://i.hizliresim.com/q0aph4d.PNG
Gelelim esas meseleye. Bu düzeltme ne zaman gelecek?