Yahu arkadaş bu kadar trip olur mu? Şurada yapılan tribin 10 da birini gerçek hayatta yapsalar, günde 10 posta dayak yerler...sanal alem, yaz babam yaz..ona takıl, buna laf sok...vay anasına yahu.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Benim yazdıklarım bana yazıyorsun ..
Daha önce 14 ocak 2021 tüm yazılara bak ..benim anlıktan kastım -maliye müfettişi gelip kontrol etmek değil ..yükseliş bekliyorsan onu yaz illa rakam değil ..veya düşüş bekliyorsan tersi ..ama saçma sapan ipe sapan yazılar yazıp iş bittikten sonra günün tepesinde gelipte ben longumu kapattım veya günün dibinde şortumu kapatmak değil ve arada hiç bir yaz yokken
Hayat hoş gerisi boş
Ya ..ben seni tebrik ettim ya ..ne saldırması ..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...12#post5660912
Hayat hoş gerisi boş
Sn Abka
2008. 2010, 2012 yillarinda Akbank 4$ 5$ idi
Simdi yazilanlari su tarihlerdede illaki yazan cizen olmustur 2015 16 17 yillarinda Akbank daha 2 sene once 5 $ di simdi 1.5$ a dusmus son 10 yilin dibinde yada dibine yakin bundan alinmayacakda nereden alinacak diye
suan akbank 0.55
2017 yilindan beri ulkemizde herseyin fiyati dustu akbankda bunami ayak uydurdu ?
5$ dan degil 2.5$ da islem gorurken sartlar memleket nasildi
simdi ne degistide 0.55 den islem goruyor
bende ayni soylemi kullaniyorum ama grafiklere bakinca gecmiste benim gibi bircok kisi ayni seyi soylemis ama sonuc husran diyorum
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
BİR KERE jandarma modundan çık..kızınla,damadınla bu şekilde konuşabiliyor musun?Kim neyi ,nasıl yazacağını sana soracak değil.
ha bilmeyen için anlatayım: long poz. almıştım...formasyon gördüğüm için.40 puana kapandım..çünkü formasyon hedefe geldi.poz. kapattım dedim.ve formasyonu yayımladım.
zaten poz. kapatmakta bir görüştür...çünkü hedef gerçekleşmişse oradan dönebilir..bunun üzerine bir arkadaş işlem yapmıyorsun dedi?
buna binaen ekstreyi ve anlık işlemleri yayımladım...
ha bu açıklamaları sana yapmadım.onu da bil.
Yer İmleri