Sayfa 434/1001 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Kazandığımda da aynı şekilde yazmadım mı ?
    Ha şöyle sen bana saldır abi
    Balkonda cugara tüttürüyorum püfür püfür esiyor
    Hamdım Piştim Yandım

2. Yahu arkadaş bu kadar trip olur mu? Şurada yapılan tribin 10 da birini gerçek hayatta yapsalar, günde 10 posta dayak yerler...sanal alem, yaz babam yaz..ona takıl, buna laf sok...vay anasına yahu.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Burada kendimizce düşüncelerimizi ifade ediyoruz.Ana yön olur vs.

Sen işi illaki anlık poz. yazmaya getiriyorsun.Bu TAKINTI olmuş.ve forum abisi gibi parmak sallayan usluptan vazgeç..

Diyorum ki pek çok yorumcu yanıldı..sen diyorsinki en azından gerçek zamanlı işlem yapıyorlar..

keşke hiç işlem yapmasalarda isabetli yorum yapsalar..

Geçmişte defalarca bunu da (anlık poz.) yazdık.Ama çok zararını gördüm.Bir kere psikolojik olarak o pozisyonda şartlanırsın.

Ama orta vadeli yön hakkında her zaman yorum yapılabilir.

Sabahta dediğim gibi ,bu ralli -tam hatırlamıyorum- 90 ların ortasındaki rallilere benziyor.(GECENLERDE TV DE BAHSETTİLER)

Devulasyon rallisi.Ne rsı dinler ne max. alış.Borsa 2.800 BİLE olabilir.(2.25 cent)

yahu AKBNK 5 dolar iken şimdi 1/10 dolardan işlem görüyor..ve 20 yılın dibinde.

ülkemde her şey artarken bunlar yerinde mi saysın..

ŞAHSEN ASLA uzun vadeli short açmam(15-20 günlük)..ama trade amaçlı fırsat varsa elbette olur.
    Benim yazdıklarım bana yazıyorsun ..

Daha önce 14 ocak 2021 tüm yazılara bak ..benim anlıktan kastım -maliye müfettişi gelip kontrol etmek değil ..yükseliş bekliyorsan onu yaz illa rakam değil ..veya düşüş bekliyorsan tersi ..ama saçma sapan ipe sapan yazılar yazıp iş bittikten sonra günün tepesinde gelipte ben longumu kapattım veya günün dibinde şortumu kapatmak değil ve arada hiç bir yaz yokken
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Yarın bir başka bedevi 3-5 krş bahşiş verir
    Bırsamız biraz daha sevindirik olur işte
    Yarından umudum kalmadı. Bugun umutlarımı yitirdim. Gerçek hayatta hergün yeni bir satış icadı ile sanayideki firmaların canını okuyorlar.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tamam kavga etmeyin arkadaşlar, itiraf ediyorum pala benim

Bakın size tüyoyu Ekim vade bitmesine iki gün kala Aralık vadeye lönk giriyorum diye işareti verdiydim, tabii bunu kimse annamadı, senin hisse yükselmeyebilür ama viob mecbur yükselir formasyonu neticesinde, ücgen eşliğinde, sen ona o öbürüne o da sana takarak piyasayı şişirmiş olduk
    Ben aslında 1658 maliyetli lönkü tutuyorum,üçgen el değiştirsin diye arada başka aracı kurumdan şort yaptım ve onu zararına kapattım, aslında amaç ilk lönkümğn akıbeti idi tabii bu vesileyle makinada ki jeton miktarı çoğaldı, netice itibariyle. vade başında lönk ve vade sonunda doğru tekrar lönk diyerek kafaları karıştırdım...

https://www.hisse.net/topluluk/showt...67#post5579967

Şaka yaw şaka takılıyorum, bilsem tutmazmıyım.

Bu vade bitsin, Osbir aralıktan sonra daha denüşük bir planım var
    31 aralıktan sonra hep long jetonu atalım reis. Yoruldum şort jetonundan

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ha şöyle sen bana saldır abi
    Balkonda cugara tüttürüyorum püfür püfür esiyor
    Ya ..ben seni tebrik ettim ya ..ne saldırması ..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...12#post5660912
    Hayat hoş gerisi boş

7. Sn Abka
    2008. 2010, 2012 yillarinda Akbank 4$ 5$ idi
    Simdi yazilanlari su tarihlerdede illaki yazan cizen olmustur 2015 16 17 yillarinda Akbank daha 2 sene once 5 $ di simdi 1.5$ a dusmus son 10 yilin dibinde yada dibine yakin bundan alinmayacakda nereden alinacak diye
    suan akbank 0.55
    2017 yilindan beri ulkemizde herseyin fiyati dustu akbankda bunami ayak uydurdu ?
    5$ dan degil 2.5$ da islem gorurken sartlar memleket nasildi
    simdi ne degistide 0.55 den islem goruyor

bende ayni soylemi kullaniyorum ama grafiklere bakinca gecmiste benim gibi bircok kisi ayni seyi soylemis ama sonuc husran diyorum

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yahu AKBNK 5 dolar iken şimdi 1/10 dolardan işlem görüyor..ve 20 yılın dibinde.

ülkemde her şey artarken bunlar yerinde mi saysın..

.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Benim yazdıklarım bana yazıyorsun ..

Daha önce 14 ocak 2021 tüm yazılara bak ..benim anlıktan kastım -maliye müfettişi gelip kontrol etmek değil ..yükseliş bekliyorsan onu yaz illa rakam değil ..veya düşüş bekliyorsan tersi ..ama saçma sapan ipe sapan yazılar yazıp iş bittikten sonra günün tepesinde gelipte ben longumu kapattım veya günün dibinde şortumu kapatmak değil ve arada hiç bir yaz yokken
    BİR KERE jandarma modundan çık..kızınla,damadınla bu şekilde konuşabiliyor musun?Kim neyi ,nasıl yazacağını sana soracak değil.

ha bilmeyen için anlatayım: long poz. almıştım...formasyon gördüğüm için.40 puana kapandım..çünkü formasyon hedefe geldi.poz. kapattım dedim.ve formasyonu yayımladım.

zaten poz. kapatmakta bir görüştür...çünkü hedef gerçekleşmişse oradan dönebilir..bunun üzerine bir arkadaş işlem yapmıyorsun dedi?

buna binaen ekstreyi ve anlık işlemleri yayımladım...

ha bu açıklamaları sana yapmadım.onu da bil.

Sayfa 434/1001 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •