Spk da yeni moda vbst, bu nedir ya olur olmaz herşeye vbst uyguluyorlar. Hemde aylarca. Başladığında bitmek te bilmiyor.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Spk da yeni moda vbst, bu nedir ya olur olmaz herşeye vbst uyguluyorlar. Hemde aylarca. Başladığında bitmek te bilmiyor.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günaydın herkese bol kazançlar..
yani ceza gelecek bir durum olduğunu sanmıyorum. bakalım neler olacak..
ben stop oldum,endeks kaynaklı..sizlere bol kazançlar..ısrar etmenın manası yok..satışlar derınleşiyor..toparlarsa bır yerden alırız..eldekını koruyabılme donemındeyız..hayırlısı..
Endeks 4950yi kırar gibi fake attı bence dönüş başladı. Umarım bize de yansır. Endeks bugün güzel olacak diye hissediyorum
herkesin stili farklı ben lot sayımı artırmaya bakarım düşüşü görup 2 lot daha aldım bugun vadem 3 yıl ...
Hani tedbir haberi güzeldi ,dün son anda ondan çıkmıştı:)
Tilkinin dönüp dolaşıp döneceği yer kürkçü dükkanı dir satan satar seçim e kadar testere piyasası endeks temkinli olmak gerekir %50 malla devam tek kağıt ta ytd
işlem haçmi çok dusuk bugun...
Endeks önce 4000 Ler hedefte umarım olmaz ytd
bu endeksin sorunu ne çözebilen yok daha :)
30.01.2023 ten bugune aldıgımızda tacirler 1milyar liralık mal satmış :) iş bankası 1 gün sattı diye konuşan tipler nerede acaba..
bu tacirlerin derdi ne mesala.. ocak bitti pozisyon kapattınız hala short pozisyon açtınız yetmedi mi mesala..
bugün yine yatırım finans ve bankof veriyor malı.. kwon dogru hareketler stress yaşamaya gerek yok gerçekten :)
5 dklıklar endeks vs 2 li dip yaptı buradan dönsün artık lütfen iyice cılkı çıktı.. dönmuyor yine..
hani yabancı kalmamıştı borsa da böyle sert hareketler yapamıyorlardı artık :)
yabancı takas oranı artmış bildiğin yani gecen cuma ve pzartesi yabancı mal almış..
satan kurumlar bankof ve yatırım finans neden satıyorlar acaba :)
Bademler satıp kaçıyor ytd
Önce hisseyle ilgili sürekli bir gazlama hareketi.
Sonra sattığını bildirme hareketi.
Sürekli olarak kap bildirimleri gibi şahsi alım ve satımlarda bilgi vermeler vs.
Bu davranışlar, burayı okuyanların alım ve satım kararlarında etkili olabilecek şeyler.
Ayrıca SPK mevzuatına göre de suç teşkil edebilir.
Bence durumunu gözden geçir şampiyon...
şampıyon altta ne yazıyor oku ıstersen..forumdakı arkadaşlıktan dolayı buraya hısseye gırıp çıktığımızda yazıyoruz..kaldıkı burası forum yorum-fıkır sayfası..herkes düşnce fıkır yazmada ozgur..senın yazdığın gıbı..haberı buraya atmak gazlama ise sen nıye burayı okuyorsun ben anlamdım..herhalde hısse ıle ılgılı ne oluyor ne bıtıyor onu öğrenmek için..bak ben 240 tan sattım mesela malımı şuan 233 senet ..buna stop denır pıyasayı okumak denır..pıyasa toparlanır gerı aldık derız..hısse nete gırerken hısseyı alıp sattığınızı kımseye söylemeyn dıye bır kural yok sanırım..ben aldım sende al veya sat demedım mesela şampiyon..anladın umarım..
mevzuatıda bılmedığın salladığın açık şampı...birşey ya suçtur ya değildir..olabılır,yapabılır,edebılır..cek,cak la olmaz bu işler..
ama bır yerde haklısın..buralara yazmak harbı can sıkıntısı senın gıbı bır ıkı anlamz çıkar ıkı belden aşağı konuşur sonra uğraş dur..hıc gerek yok şampıyon ..keko gıbı bır ıkı dost kaldı zaten burada..onlarda olmasa kımse bu sayfalara sen gıbılerı okumak için gırmez bıle..o nedenle haklısın yanı..yazmamak uğramamk enı ıyısı..
bırcok sayfada bırçok ışe yaramazla uğraştım hepsı ılk başta çok komık duurmlara düştü ,gazlamayı onlar yaptı ben olması gerekenı doğruları soyledım..eğer az ders aldılarsa gömülmekten kurtuldular yok dınlemedılerse hepsı çukurda şuan..bunlar yatrıım tavsıyesı değil ,bunlar öngörü bunlar pıyasayı ve şartları okumak..bunlar bır tecrube tabı anlayana.. ıstersen gıdıp alfas,sdttr ve oncsm sayfalarını bıraz okuyabılırsın ne demışız ne olmuş..
Forumdaki arkadaşlarına özel mesaj yollayabilirsin alım-satım bildirimlerin için.Forumda özel mesajlaşma alanı da var değil mi?
Burası fikir beyan etme yeri demişsin.Doğru.Alım-satımlarını beyan etme yeri değil.
Sizin de dediğiniz gibi hisse ile ilgili ne olup bittiğini öğrenmek için burayı okuyorum.Sizin şahsi alım-satımlarınızı öğrenmek için değil.
Alım ve satımlarınızı bize bildirmenizin tam olarak amacı nedir? Bunun bize faydası nedir? Bunu bildirmemeniz durumunda bunda bizim kaybımız nedir?
sen burada yenısın galıba..burada bırçok arkadaşın bırıbırıyle muhabbetı -selamı sabahı vardır forum üzerınden ..senın bunu anlamaman gayet normal..neyse uğraşmayacağım senınle,değmıyor çunku ..zaten yazmama kararım vardı..tahta orada isteyen alır ısteyen satar..sadece bırkaç değerlı dost var burada onları okuruz arada bır ıkı selam verırız..haklısın..yazmamak en guzelı..
bız buradakı arkadaşlık ortamından dolayı portfoydekı lot sayımızı bıle paylaştık bazen..kımseyı pek rahatsız etmedı,olanda varmış demek ..çok pardon..değerli hısse net sakını arkadaşım....sabahkı haberı paylaşıp senı gazladığım ve akabınde stop olup yaklaşık portfoyumu yuzde beş erımekten kurtardığım için afedersın..belkı benle beraber bırılerı de stop olduysa onlarda karlı pozısyondadır..afedersın değerli forumdaşım..bırılerıne faydalı olduysak senden ozur dılerız..benım satmamla veya burada kı bır ıkı arkadaşın satmasıyla düşmüyor gesan haberın ola şampı..endeks kaynaklı düşüşler var..eğer desteklerden donmezse satışlar derınleşebılır...dıkkat et şampı..
mesela sende benımle stop olsaydın sende şuan yuzde beş karda olabılırdın boyle bır faydası olabılıyor bazen..guvendığın samımı bırı var ıse forumda onun yorum ve işlemlerını takıp edıp ısabet oranı yuksek ıse arada bu arkadaştan faydalanma yoluna gıdebılırsın..mesela keko hısse seçmede mahırdır forumda..memetyum teknık takasta ..farklı ozellıklerı olan arkadaşlarımız var forumda..benımde zamanlamam fena değildir..ve hısse hareketlerını ıyı sezerım ısabet oranım çok yuksektır,trent takıbı yaparım kendımce..
sinirler gergin relaks arkadaşlar gerek yok düşüş hızlı ama işlem haçmimiz zayıf seyrediyor ..
Hep diyor ve rica ediyorum;isteyen istediği her şeyi yazsin. Hisse net eski borsacilarin uğrak yeri. Yeniler veya etkilenen kesim başka yerlerde. Yani bana yazma dendiğinde ayar olmuştum ama herkes herkesi biliyor buralarda artık. Özellikle gesanda beklenti hala diri. Bu yüzden işi bilen al sat yaparak daha iyi kazananiliyor kwon bey gibi. Paylaşımına bakıp da ben de satayım demiyorum ben çünkü maliuyet yüksek:) ama keşke yapsaydım... Bilenler bildiklerini soylesin;bizler de istediğimizi uygulayalım bence. Bu forumda birisi sattım deyince de çok fazla salmaz hisse zaten anlık takip eden az sayın norTmol. Ha son cümle bu konu ile ilgili :bence herkes her zaman haklı ;)
https://www.donanimhaber.com/turkiye...-gitti--160000
Güzel bir haber gibi duruyor.
İleride etkilerini görebiliriz.
Endeks bence dönmeli artık. Umarim biz de ayak uydururuz. 250 üzeri atsak artık hiç fena olmaz.
Sayın norTmol;
Aşağıdaki yazıyı 23.02.2017 tarihli Netaş topiğine yazmışsınız.
Hala aynı fikirde olmamanıza üzüldüm. :28:
Burada başkalarına ayar veren arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum.
Herkesin kayıp algılaması farklıdır. Bunun bir kuralı da yoktur. Birisi %1 düşüşe panikleyebilir diğeri %5'i tınlamaz.
Hal böyle iken, başkalarına ders vermek, ne yapacaklarını söylemek niye?
Kültürümüzde "sanane" diye çok kullanılan bir tabir var. Burada da sanane diyebiliriz?
Acaba diyorum, böyle davranışlarda kendini diğerlerinden farklı görme şeklinde bir ego mu var. Bir grubun lideri, takımın kaptanı, çetenin reisi vs. Böyle davranacaksınız uleen vs....
Velhasıl, bu şekildeki bir davranışın manasını, altında yatan sebepleri, davranışa yol açan etkenlerin değerlendirmesini psikolog ve sosyologlara bırakıyorum.
Son söz olarak şunu diyebilirim ki; Ayar verme arkadaşım. Ayarı kendimize verelim. Herkes kendine ayar verirse ayarlı bir toplum oluruz.
dostum şuan çok hıse dıp yaptı kekonun bıle 57 tl lerden malıyet yaptğı kı satmadıysa(forumunda yazmıştı yanlış olmasın )vbtyz şuan 50 tl ..gesan mutlaka alacağım; ama şuan mantıklı olan üç beş senetten oluşan portfoy yapmak gıbı..gesan bu düşüşte çok düşmedı ..diğerlerı sağlam döküldü..naçızhane takıpteyım saat 16 dan sonra yön bellı olur..umarım toparlar bıran once ky nın buyuk bolumunun zararı oldukça fazla..herşey endekse bağlı..
arkadaşımız bıraz değişmiş sanırım...arkadaşlar burada toplasan beş on kısıyız zaten.. bırıbırımızle uğraşmayı bırakalım..kım hangı konuda ıyıyse ondan herkes faydalanmaya çalışsın ..bundan kımse zarar gormez..saygı çerçevesınde herkes dıledığını yazsın..ben
norTMOL dostumuzuda sevıyorum..buradkı bır arkadaşımın zararı benımde zararımdır..herkes ky netıcede ve az veya çok bırşeyler kazanmanın ekmeğının peşınde..ömer kardeşımız vardı muhtemelen zarar ederek ayrıldı buradan onun adına üzülmüştüm..umarım hıcbır arkadaşımız zarar etmez..eğer sabah yanlış anlaşıldıysam ben o arkdaşıma afedersın dıyorum..alış satışlarımızı yazmayız olmzsa çok onemlı değil..saygılar..selamlar..