Artan

156,20 10 17:29
1,32 10 17:30
38,72 10 17:30
145,20 10 17:18
13.620,00 9.99 17:23
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 17:30
14,64 -9.96 17:30
74,25 -7.88 17:30
28,76 -7.23 17:29
2,80 -6.98 17:30
Azalan Hisseler

İşlem

11.078.797.486,50 17:30
8.026.432.822,50 17:30
5.961.231.395,39 17:30
5.681.125.772,90 17:30
5.434.887.233,20 17:30
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7226 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    240 olursa geri alır mısınız veya artı yapınca mi dönersiniz
    dostum şuan çok hıse dıp yaptı kekonun bıle 57 tl lerden malıyet yaptğı kı satmadıysa(forumunda yazmıştı yanlış olmasın )vbtyz şuan 50 tl ..gesan mutlaka alacağım; ama şuan mantıklı olan üç beş senetten oluşan portfoy yapmak gıbı..gesan bu düşüşte çok düşmedı ..diğerlerı sağlam döküldü..naçızhane takıpteyım saat 16 dan sonra yön bellı olur..umarım toparlar bıran once ky nın buyuk bolumunun zararı oldukça fazla..herşey endekse bağlı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    dostum şuan çok hıse dıp yaptı kekonun bıle 57 tl lerden malıyet yaptğı kı satmadıysa(forumunda yazmıştı yanlış olmasın )vbtyz şuan 50 tl ..gesan mutlaka alacağım; ama şuan mantıklı olan üç beş senetten oluşan portfoy yapmak gıbı..gesan bu düşüşte çok düşmedı ..diğerlerı sağlam döküldü..naçızhane takıpteyım saat 16 dan sonra yön bellı olur..umarım toparlar bıran once ky nın buyuk bolumunun zararı oldukça fazla..herşey endekse bağlı..
    yapıyorsun bu sporu 16.00 dan sonra margin call mı yoksa endeks 4 saatlikte 200 lük ortalamadan dönüş mü

bende 16.00 dan sonra yukarı bekliyorum ama ne varsa gödüler niyetleri kötü
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    yapıyorsun bu sporu 16.00 dan sonra margin call mı yoksa endeks 4 saatlikte 200 lük ortalamadan dönüş mü

bende 16.00 dan sonra yukarı bekliyorum ama ne varsa gödüler niyetleri kötü
    o iş tamam gibi
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

o iş tamam gibi
    bankalar destek atmıyor az biraz atsalar hemen olacak o iş.. umarım olur bakalım 16 dan sonra neler olacak

yıldırdılar ya güzelim kaplar haberler hepsi yalan oldu..

o iş tamam gibi
    son bir silkeleme mi diyelim yoksa vurun kırbacı mı bıktık yaaa

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    son bir silkeleme mi diyelim yoksa vurun kırbacı mı bıktık yaaa
    harbı sıktı ortak,,nedır bu..sahıp çıkmaları lazım bıste..bu kadar ky gelmışken ,,bu denlı fazla yatırmcıyı soğutmamaları lazım..ülke için önemli..

harbı sıktı ortak,,nedır bu..sahıp çıkmaları lazım bıste..bu kadar ky gelmışken ,,bu denlı fazla yatırmcıyı soğutmamaları lazım..ülke için önemli..
    hep aynı şeyler bir şey çok konuşulmaya başlayınca uzaklaşacaksın yine degerlendiremedim kendi adıma..

bankof 30milyon lot akbank satıyor hala da satmaya devam ediyor.. 500milyonluk lot satt sadece akbankta..

gesanda ihale bize kalmış her zaman ki gibi ama yok piyasa saçma gerçekten

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •