hocam yakin zamanda thyao ve Aselsan calismaniz oldumu acaba ?
Tesekkur ederim
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
hocam yakin zamanda thyao ve Aselsan calismaniz oldumu acaba ?
Tesekkur ederim
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SACRO hocam senden kaybetmemeyi öğrendik..hiç bir zaman yayınladığın hisselerden almadım...Bir tek karele 3 kusurlu rakamlarda girip çıkmıştım..ama öğretilerinle kendi alış veriş kararımı verebiliyorum artık...tabi arada sana sorup tavsiye alıyoruz...en basitinden bir grafıge uzun ve kısada bakmasınıda senden öğrendik...maccdı hareketli ortalamaları hacim vs...belki deli roket bulamıyoruz ama ufak tefek hareketleri sezebilme yada hissede stop lossu vs ayırt edebiliyoruz yada ne yapmamız gerektiğini..birde şu deli roketleri neye göre sectiğiini bir video analizle anlatsan tamam olacak :) gercekten cok tesekkur ederiz.ALLAH RAZI OLSUN HOCAM
Sacro hocam benim sorularıma niye cevap vermiyorsunuz vermek zorunluluğunuz yok tabii ki ama verirseniz sevinirim
Kanal İstanbul ihale edilip insaat başladığında mutlaka az veya çok yükselme egilimini. ağa bilecek
Havayolları'nın 8.00 lerde iken bir dost bana teknigini cizip 4.50 dediginde kendisinee inanmamistim sonra benim inanmadigimi anlayip irtibati kesti gel gor ki su an havayollari 16.00 üzerinde gel işin icinden cik cikabilirsen. $$$$$$
Ben merkoyu niye paylastim. Buyuk resmi soyledim. Aradaki direncleride siz soyliceksiniz. Herseyi devletten beklemeyin.
Balik tutmasini ogrenin.
El elden ustundur.
Bende sizleri seviyorum.
Siz beni anliyorsaniz problem yok.
Valla ne mutlu bana.
Onemli olanda bu zaten. Amac illa para kazanmak degil.
Tecrube kazanmakta cok onemli.
Bu kazanilan tecrube ile belki 5 yilda kazanacaginiz parayi 3 ayda kazanacaksiniz.
Deli roketleri neye gore sectigimi anlatsam kitap olur :)
Cok uzun o kadar vaktim yok :)
Her tiyoda verilmez zaten :)))))
Iyi dilekleriniz icim tesekkurler.