Sayfa 86/1081 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    garanti 12 lira üzerinde ki duruşuyla 14,60 a kadar potansiyelli gözüküyor. yani bu seviyeye gelirse diğer endeks kağıtları buna ayak uydurmazsa endeks benim beklediğim 122,500-123 bin hedefine ulaşır. sonrası Allah Kerim

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by slmslm32 Yazıyı Oku
    [emoji106][emoji106][emoji106]

Doğru söze ne hacet. [emoji122]

Bu arada başlığa uygun bende bir hisse tavsiyesi alayım.
    En az 6-9 ay elimde tutacağım bir hisse olarak hangisini önerirsiniz. Aklımda bir kaç hisse var ama buradaki arkadaşların ve değer verdiğim arkadaşlarında görüşlerini almak isterim. Tavsiyede bulunacak arkadaşlar buraya veya Topiği meşgul etmemek adına özel mesajda atabilirler.

Sn sacro. Görüşleriniz herkes için önemli.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Sanıyorum bir kaç sayfa önce Sn. Sacro SODA için tavsiye vermişti. Hatta OV için bu hisseyi "TEK" geçmişti. Sorunuza kısmen bir cevap olabilir diye yazdım.
    Açıkçası yarın ben de YUNSA - KAREL - SODA üçlüsünü bu fiyatlardan eklemeyi düşünüyor ve alım satım yapmadan (beceremiyorum çünkü) 2019 1Ç ye kadar beklemeyi düşünüyorum.
    Arkadaşın dediği doğru.

Tavsiyeleri ben verdim geri sayfalarda.

Beni okuyanlar niye anlamıyor.

Bazı şeyleri 2-3 sefer yazmamı açık açık konuşmamı istiyorlar. Bende istiyorumki bir grafik atayım hiç yorum yazmadan herşey anlaşılacak kadar herkes teknik ve grafik okusun istiyorum. çok mu şey istiyorum.

hatta altına yorum yapıyorum. bakın sodaya neler demişim.

Bu tavsiyeleri portföy yönetimini artık ücretli yapıyorum

Ama yinede dayanamayıp buraya gelip gidecek hisseleri yazıyorum.

Çünkü seviyorum :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Sanıyorum bir kaç sayfa önce Sn. Sacro SODA için tavsiye vermişti. Hatta OV için bu hisseyi "TEK" geçmişti. Sorunuza kısmen bir cevap olabilir diye yazdım.
    Açıkçası yarın ben de YUNSA - KAREL - SODA üçlüsünü bu fiyatlardan eklemeyi düşünüyor ve alım satım yapmadan (beceremiyorum çünkü) 2019 1Ç ye kadar beklemeyi düşünüyorum.
    Evet aklımda olan hisselerden bir tanesi soda. Diğerlerinden biri de egeen.

Herkesin fikri benim için önemli. Tabiki başkasının fikrine göre yatırım yapmayacağım. Ama yaklaşık 10 yıldır bu borsadayım. Öğrenecek daha çok şey olduğu için herkesin görüşünü önemsiyorum.
    Egeen in de şirket bedelsiz vermese 460 lara doğru bir harekete başladığını düşünüyorum. Bu arada ytd[emoji5]

İşim gereği ve yoğun olduğundan yaklaşık 2-3 yıldır şirketlerin durumlarını takip edemiyorum.
    benim göremeyip başkasının görebildiği noktalar olabilir.

Teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    garanti 12 lira üzerinde ki duruşuyla 14,60 a kadar potansiyelli gözüküyor. yani bu seviyeye gelirse diğer endeks kağıtları buna ayak uydurmazsa endeks benim beklediğim 122,500-123 bin hedefine ulaşır. sonrası Allah Kerim

Vayyy bu analiz güzelmiş üstad.

Sana bişey diyimmi. Senin bu sayfada grafik paylaşman beni çok mutlu ediyor.

İyiki varsın. Tekrar teşekkürler. +++
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. Insana duvada lazım sayende birşeyler öğrenmeye başladık bir şekilde bulaştık borsaya körü körüne yürümüyoruz artık tüm kalbimle diliyorum ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Hocam Allah razı olsun. İyi ki varsınız. Umarım bizlerde katkı sağlayacak seviyeye geliriz.

7. Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Arkadaşın dediği doğru.

Tavsiyeleri ben verdim geri sayfalarda.

Beni okuyanlar niye anlamıyor.

Bazı şeyleri 2-3 sefer yazmamı açık açık konuşmamı istiyorlar. Bende istiyorumki bir grafik atayım hiç yorum yazmadan herşey anlaşılacak kadar herkes teknik ve grafik okusun istiyorum. çok mu şey istiyorum.

hatta altına yorum yapıyorum. bakın sodaya neler demişim.

Bu tavsiyeleri portföy yönetimini artık ücretli yapıyorum

Ama yinede dayanamayıp buraya gelip gidecek hisseleri yazıyorum.

Çünkü seviyorum :D
    Sn sacro.

Anlamamak değil. Tavsiyeleri ve yazılan herşeyi zaman buldukça okuyorum.

Soda hakkında ise evet uzun vadede güzel bir hisse olduğunu düşünüyorum. Portföyüm de zaman zaman bulundurduğum ve kazandığımda hisselerdendir.

Kızmaya veya serzenişte bulunmaya gerek yok. Topiği seviyoruz. [emoji106][emoji122]

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Oooo merkoda kopmus yarin gider bu.
    Hocam bende sayende aldım. Merkodayım şimdi. Akşam haber gelmiş iyimi kotu anlamadım.. Birde direnci soylermısın iz. Allah razı olsun.

Sayfa 86/1081 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •