Arkadaşın dediği doğru.
Tavsiyeleri ben verdim geri sayfalarda.
Beni okuyanlar niye anlamıyor.
Bazı şeyleri 2-3 sefer yazmamı açık açık konuşmamı istiyorlar. Bende istiyorumki bir grafik atayım hiç yorum yazmadan herşey anlaşılacak kadar herkes teknik ve grafik okusun istiyorum. çok mu şey istiyorum.
hatta altına yorum yapıyorum. bakın sodaya neler demişim.
Bu tavsiyeleri portföy yönetimini artık ücretli yapıyorum
Ama yinede dayanamayıp buraya gelip gidecek hisseleri yazıyorum.
Çünkü seviyorum :D
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Evet aklımda olan hisselerden bir tanesi soda. Diğerlerinden biri de egeen.
Herkesin fikri benim için önemli. Tabiki başkasının fikrine göre yatırım yapmayacağım. Ama yaklaşık 10 yıldır bu borsadayım. Öğrenecek daha çok şey olduğu için herkesin görüşünü önemsiyorum.
Egeen in de şirket bedelsiz vermese 460 lara doğru bir harekete başladığını düşünüyorum. Bu arada ytd[emoji5]
İşim gereği ve yoğun olduğundan yaklaşık 2-3 yıldır şirketlerin durumlarını takip edemiyorum.
benim göremeyip başkasının görebildiği noktalar olabilir.
Teşekkür ederim.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Insana duvada lazım sayende birşeyler öğrenmeye başladık bir şekilde bulaştık borsaya körü körüne yürümüyoruz artık tüm kalbimle diliyorum ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam Allah razı olsun. İyi ki varsınız. Umarım bizlerde katkı sağlayacak seviyeye geliriz.
Sn sacro.
Anlamamak değil. Tavsiyeleri ve yazılan herşeyi zaman buldukça okuyorum.
Soda hakkında ise evet uzun vadede güzel bir hisse olduğunu düşünüyorum. Portföyüm de zaman zaman bulundurduğum ve kazandığımda hisselerdendir.
Kızmaya veya serzenişte bulunmaya gerek yok. Topiği seviyoruz. [emoji106][emoji122]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri