Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Arkadaşlar ben böyle komik şeyleri severim. devam emmi güzel
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Ben de başka nick alacaktım. Anladılar, vermediler... Olsun üstadım vardır bir hayır
Alıntı: Originally Posted by regal1 Verdiğin bilgi için teşekkür ederim Rica ederim üstad
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Fenasi amcanın soyadı Kerim'miş. Hızlıca okuyunca kulağa hoş gelmiyor... 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Evet gördüm hocam, sağolun. Ben genelde al ve yat yapıyorum. 😂 Yakın izleme pazarından da hisse almışsınız sanırım. Evet iki hissem var o pazarda Vur kac yapayim dedim baktim bir kac tavan yapti cikmaya kiyamadim 😀 Simdi de birine alici yok
Alıntı: Originally Posted by regal1 Üstadım emmi baya bi iyi görmüş geçirmiş. Görmüşte görmüş. geçirmişte geçirmiş.:kahkah: Gormus gecirmis mi? Onlar ciraklik kalfalikti Emmim uc ay once bu islerden dolayi ulkede nar birakmamisti😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Gormus gecirmis mi? Onlar ciraklik kalfalikti Emmim uc ay once bu islerden dolayi ulkede nar birakmamisti😀 Hadee, "nar bırakmamıştı"? ne olaki? anlaşılmazın birinden çıkıyoz bu sefer öbürüne çakılıyoruz.:ss:
bugün bondlar artıda