Originally Posted by jmk99 Arkadaşlar ben böyle komik şeyleri severim. devam emmi güzel
Originally Posted by jmk99 Ben de başka nick alacaktım. Anladılar, vermediler... Olsun üstadım vardır bir hayır
Originally Posted by regal1 Verdiğin bilgi için teşekkür ederim Rica ederim üstad
Originally Posted by jmk99 Fenasi amcanın soyadı Kerim'miş. Hızlıca okuyunca kulağa hoş gelmiyor... 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Originally Posted by Blueberry Evet gördüm hocam, sağolun. Ben genelde al ve yat yapıyorum. 😂 Yakın izleme pazarından da hisse almışsınız sanırım. Evet iki hissem var o pazarda Vur kac yapayim dedim baktim bir kac tavan yapti cikmaya kiyamadim 😀 Simdi de birine alici yok
Originally Posted by regal1 Üstadım emmi baya bi iyi görmüş geçirmiş. Görmüşte görmüş. geçirmişte geçirmiş. Gormus gecirmis mi? Onlar ciraklik kalfalikti Emmim uc ay once bu islerden dolayi ulkede nar birakmamisti😀
Originally Posted by Webster Gormus gecirmis mi? Onlar ciraklik kalfalikti Emmim uc ay once bu islerden dolayi ulkede nar birakmamisti😀 Hadee, "nar bırakmamıştı"? ne olaki? anlaşılmazın birinden çıkıyoz bu sefer öbürüne çakılıyoruz.
bugün bondlar artıda
Forum Rules
Yer İmleri