Dostum kusura bakma.
%50 ppf
%25 Lüks Kadife
%25 TCD.
Portföy böyle şua an.
İlk önce Lüks Kadife'den kurtulacağım.
Sonra ne yapacağımı bilmiyorum zaten.
Printable View
Hesap isletim ucreti kesmeden once bankalar tarafimiza su tarihten itibaren hesap isletim ucreti alinacaktir gibisinden bir sms veya mail gonderir herhalde degil mi ?
Mkk internet sitesinde yapikredinin yazdigi oranlar mevcut.Yapikredi dogru gozukuyor mkk ya gore su an icin. Vakifbank oranlari neye dayanarak yuksekten yazmis henuz bilmiyoruz.
Eğer hukuken bir yükümlülükleri varsa, yaparlar mutlaka. Ama ''iyi niyet''e dayalı olarak ''söyleseler iyi olursa'', yapmazlar. Zaten o dava sonucu da tüketici dernekleri tarafından temyiz edilecekmiş, daha epey süre var tekrar hesap işletim ücreti işine sanırım. Belki de temyizden döner, hiç başlamaz.
[QUOTE=Market Soul;5280090]Çok sağ ol dostum.
İnan Tefas'a her gün bakıyorum.
Geceleri de uykum kaçıyor.[/QUOTE
Uykun kaçıyorsa cüzi miktarla kripto para işine gir.borsayı aklına bile gelmez.kripto paraya yöneldiğimden beri artık borsa takip etmiyorum.full aksiyon orda bir günde 2x yapabileceğini gibi yarısını da kaybedebilirsin.gözden çıkarabileceğin bir miktarla gir.borsadaki artış ve azalışlar gözüne küçük gelmeye başleyacak ve düşünmeyeceksin.
Hisse senedi hocam 1,6 mn lotu var toplam muadillerine göre bir miktar daha kat etmesi gereken yolu var gibi duruyor.
30’lardan buralara kadar göstere göstere geldi. Arkadaşa da önerilerin o dönemde yapıldığını varsayıyorum. 27’sinde genel kurulu var belli bir seviyeye kadar yükseliş hala bekliyorum.
Asla ve asla ytd.