Sayfa 86/1002 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    https://eyatirimci.mkk.com.tr/auth/login

Üyelik şartlı veya e-devlet giriş yöntemi ile bu adresten portföyünüzde bulunan yatırım fonu, hisse, bono gibi bilgilerinizi görebilirsiniz.
    Çok sağ ol dostum.
    İnan Tefas'a her gün bakıyorum.
    Geceleri de uykum kaçıyor.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

amerika bugun , ingiltere pazartesi tatil. yabancı fon alımında nasıl bir hesaplama olur ?

3.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Çok sağ ol dostum.
    Uykularınız kaçıyor ise yatırım tercihlerinizi biraz gözden geçirin hayat böyle sürüp gitmez para kazanırken sağlığınızdan olmayın.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

4.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Çok sağ ol dostum.
    hocam dün kalpten gidicem diyordun bugün de uykularım kaçıyor diyorsun. Sen (hazır kârdayken) sat git buralardan. Borsa işi sana göre değil at paranı faize dursun orada. Hiçbir şey sağlıktan önemli değil. Akşam biden çıkar der ki tr'ye yaptırımlar yolda hurraaaa borsa -5 yapar bileklerini kesersin. Borsamız pamuk ipliğine bağlıdır bizim düşmek için havadan nem kapar. Biden, uçak merdiveninde takılsa bizim borsa -2 yapar haberin olsun.

5. BES fonları TEFAS'ta ne zaman işleme açılacak?

İş Portföy TEMA fonlarının ne zaman çıkacaklarını nereden takip edebiliyoruz?

6. [QUOTE=tradestop;5279480]Bu arada kullanmadığınız vadesiz hesaplar varsa, hesap işletim ücreti de alınabilir. Bu konuya da dikkat etmeli, edevlet, emkk gibi siteler üzerinden üzerinizde kayıtlı açık vadesiz hesap olup olmadığı kontrol edilebiliyor sanırım

Hesapta para olmaz,aktif kullanılmaz ise eskiden hesap işletim ücreti alınmıyordu.

7.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Çok sağ ol dostum.
    dün de sordum ama sanırım gözden kaçırdınız. bütün paranızla mı tcd aldınız?

8.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Çok sağ ol dostum.
    üstad , siz bu borsa işini bırakın bence de. Sağlığınıza yazık.
    Hazır TCD bugün iyi geldi. Yol yakınken kaçın doğru PPZ’ye. Kafanız hep rahat olur.

TCD çok giderse de üzülmeyin, bunu da meşrulaştırın kafanızda. o risk hep var hsyf’lerde.

Sayfa 86/1002 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •