sodasınında iş grubununda şişesinda o yönetimde yer alan kart pe..nklerinde an..... ladiniz...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
sodasınında iş grubununda şişesinda o yönetimde yer alan kart pe..nklerinde an..... ladiniz...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değişim oranları spk tarafından onaylandı mı, soda lehine bir karar çıkma olsaılığı bekleyen hala var mı, belki çok az ilişkili olabilir,ama viopta soda ve trakya cam eylül fiyatları şişeuye göre yüzde 1 yukarıda, 1.15 civarında oran, 2-3 haftadır böyle, biraz garip, şişeye baskı yapıyor da olabililer.
Öyle kinlendim ki elim iki cihanda yakalarında olsun. Ben daha haber geldiği gün olayi anladım hiç zararsız kaçtım ama yüklü soda pozisyonu almıştım en az 6 - 10 yapacaktı düşündükçe aklıma geldikçe sinir oluyorum haram zıkkım olsun inşallah.
Bir laf var ya, biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz diye. Bunlarınki o hesap kayıkçı kavgası. Siyasete sinirlenip tartışan vatandaşlara çok acıyorum adamların hepsinin keyfi yerinde baksana.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen Kardeşim...
Allah iki cihanda gün yüzü göstermesin bu olayla bilerek payı olanlara...Normalde hiç beddua etmeyi sevmem ama çok can yaktılar.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlara çökerlerse kesinlikle acımam hırsız hırsızı hak edermiş.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir birakin da rahat rahat uyusun. Son sayfalari kufurle dolmasin bari.
Tarih oldu tarih. Borsanin en fazla gazlanan, ovup parlatilan, girip cakmayandan baska kimseye zirnik kazandirtmayan 30 hissesi.
Mort. Finito. Keske Sise'ye yamamadan kapasalardi. Hatta fabrikalarini yaksalardi cevre kirleticinin.
Muahahahaha. Boyle alirim ben intikamimi.