Sayfa 872/899 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 6,969 - 6,976 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. sodasınında iş grubununda şişesinda o yönetimde yer alan kart pe..nklerinde an..... ladiniz...

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

2. Değişim oranları spk tarafından onaylandı mı, soda lehine bir karar çıkma olsaılığı bekleyen hala var mı, belki çok az ilişkili olabilir,ama viopta soda ve trakya cam eylül fiyatları şişeuye göre yüzde 1 yukarıda, 1.15 civarında oran, 2-3 haftadır böyle, biraz garip, şişeye baskı yapıyor da olabililer.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Değişim oranları spk tarafından onaylandı mı, soda lehine bir karar çıkma olsaılığı bekleyen hala var mı, belki çok az ilişkili olabilir,ama viopta soda ve trakya cam eylül fiyatları şişeuye göre yüzde 1 yukarıda, 1.15 civarında oran, 2-3 haftadır böyle, biraz garip, şişeye baskı yapıyor da olabililer.
    İktidara bağlı olan Spk, yönetiminde muhalefet partisinin bulunduğu ve Atatürk paylarına el koymak istediği İş bankası' nın sadece her istediğini değil istemediğini bile verdi .

Rutin süreçte olay kapandı, soda son nefesini veriyor .

4. Öyle kinlendim ki elim iki cihanda yakalarında olsun. Ben daha haber geldiği gün olayi anladım hiç zararsız kaçtım ama yüklü soda pozisyonu almıştım en az 6 - 10 yapacaktı düşündükçe aklıma geldikçe sinir oluyorum haram zıkkım olsun inşallah.

Bir laf var ya, biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz diye. Bunlarınki o hesap kayıkçı kavgası. Siyasete sinirlenip tartışan vatandaşlara çok acıyorum adamların hepsinin keyfi yerinde baksana.
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    İktidara bağlı olan Spk, yönetiminde muhalefet partisinin bulunduğu ve Atatürk paylarına el koymak istediği İş bankası' nın sadece her istediğini değil istemediğini bile verdi .

Rutin süreçte olay kapandı, soda son nefesini veriyor .
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Aynen Kardeşim...
    Allah iki cihanda gün yüzü göstermesin bu olayla bilerek payı olanlara...Normalde hiç beddua etmeyi sevmem ama çok can yaktılar.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Öyle kinlendim ki elim iki cihanda yakalarında olsun. Ben daha haber geldiği gün olayi anladım hiç zararsız kaçtım ama yüklü soda pozisyonu almıştım en az 6 - 10 yapacaktı düşündükçe aklıma geldikçe sinir oluyorum haram zıkkım olsun inşallah.

Bir laf var ya, biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz diye. Bunlarınki o hesap kayıkçı kavgası. Siyasete sinirlenip tartışan vatandaşlara çok acıyorum adamların hepsinin keyfi yerinde baksana.

Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

6. Bunlara çökerlerse kesinlikle acımam hırsız hırsızı hak edermiş.
     Alıntı Originally Posted by Babakan83 Yazıyı Oku
    Aynen Kardeşim...
    Allah iki cihanda gün yüzü göstermesin bu olayla bilerek payı olanlara...Normalde hiç beddua etmeyi sevmem ama çok can yaktılar.

Bir birakin da rahat rahat uyusun. Son sayfalari kufurle dolmasin bari.

Tarih oldu tarih. Borsanin en fazla gazlanan, ovup parlatilan, girip cakmayandan baska kimseye zirnik kazandirtmayan 30 hissesi.
    Mort. Finito. Keske Sise'ye yamamadan kapasalardi. Hatta fabrikalarini yaksalardi cevre kirleticinin.
    Muahahahaha. Boyle alirim ben intikamimi.

Sayfa 872/899 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •