Şu anda pozisyonlarımı kapattım. Sadece short poz sokm var onu da izliyorum duruma göre arttırırım yada kapatırım. Söylemek istediğim hisse bazlı trade daha öngörülebilir ve daha karlı oluyor. Endeks trade çok daha zor ve öngörü yapılamıyor.
Printable View
iki karpuz bir koltuğa sığmıyor. size bol şanslar. akşam gelidiği yeri delsin geçsin görelim dedik ve geçti ama ben üzerine maalesef hiç bakmamıştım. 9.89 ve 10.03 geçilmeden şüphelerim devam ediyor.. ayrıca banka endekside yürümüyor. sağlam oynamak lazım
ameriga ile hasım olduk eyropa ile hasım olduk hangi yabancıdırki bu alan cinli olmasın gerçi onlarda aşıda yan çizdiler
paır trade ben de cok yaptım, bazen cok karlı oluyor bazen de ısler beklendıgı gıbı gıtmeyebılıyor; dıkkatlı acmak lazım pozısyonları... farklı sektorden hısselerle karsılıklı pozısyon acılınca hedge ettım gıbı dusunmemelı ınsan... yoksa paır trade olabılır elbette... gercı ben onu da yıne sektor rıskını elımıne etmek ıcın aynı sektorden kagıtlar arasında yapmayı tercıh ederım...
Benim tek korkum endeksin bi anda yıkılmasıydı yoksa long hisselerimden emindim. Piyasanın yıkılmasına karşılıkta gitmeyecek hatta düşebilecek hisseleri bulmaya çalıştım. Tabi hisseler arasında devamlı geçişler yaptım destek dirence göre. Çok büyük pozlar açabildim rahatlıkla karşılıklı poz açınca.
1.551,Xx dahil en uygun orti biraz kawur kâr-al daha yabTık etTik..
Üle$meli piYasayla ki kalın pozlar güvenli dönsün..
Ve tabî trade disiplini gereği..
Bu grup mütevazi kârlarla oldu ama olsun cebe yakı$sın..
...
Az biraz da 1550,50 - 1551 style yine yazdık kawurmalık beklesinler..
Kalan pozlarLa ile devam ederik.
Selamlar, iyi trade'ler..