Sayfa 871/996 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,961 - 6,968 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. ne oldu yaw bigshort yok ortalıkta arada sırada longa girerdi az da olsa...
    o da mı trenin arkasında kaldı bizim gibi..?

2. asıl zig zag ne zaman gelecek onu bekliyorum

3. youtube da bir video buldum arkadaşlar.... fiyat farklarına bakarmısınız.....
    https://www.youtube.com/watch?v=6YOi...BCzy%C3%BCzeTV

4.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Sokm short için şu anda ideal duruyor gibi ne dersin?
    sok en ucuz kalan market zıncırı... genıslemesını buyuk olcude tamamladı, bu sene kara da gectı tekrar... onlıne satıslara da gırdıler yavas yavas, gelıstırecektır zamanla...

1-2 ayda ıner cıkar onu bılemem, orta vadede ben olumlu dusunuyorum sok ıcın...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku

Bu ralli bankalar, havayolları ve ucuz holdinglerle olacak bence. Büyük adamlar büyük paralarla kaldıracak hisseleri. Kimse kaldıramaz dediği hisseleri kaldırıp parayı vuracaklar.
    26.11.2020 bu mesajı yazmışı. ben vadelide hiçbir zaman hedge etmeden poz saklamam. Pgsus, Kchol, Garan long karşılık Mgros, Ulker, Sokm short açmıştım ve sonuç mükemmel. Şu anda da short için en ideal poz Sokm bence.

6. Gecen ay kchol veya garan marketlerden daha ıyı performans gosterdı, daha da cıkabılırler elbet, o yuzden o paır trade elbette kar yazar....
    Ama o pozısyon olası bır genel endeks dususunde bır hedge saglamaz, marketlerın betası cok dusuktur...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    ben size saygı duyuyorum ..!!saygılarımla..!!saygı duyulacak adam var bir tarafından sallayacak adam var..!!
    Teşekkürler, saygılar bol kazançlar.
    nasipte yoksa zopa bile yiyemiyorsun
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi siz bana bakmayın, ben batık biriyim. alır satarım satar alırım endeks 200bin de olsa yine alır yine satarım endeks 80bin de olsa yine alır yine satarım.
    Üstüne basa basa ralli de bile şort açıp kapatırım. Bak ralli diyorum yani herkes gibi yönün yukarı olduğunu biliyorum yani
    yön yukarı,
    biliyorum filan,
    gaz mı veriyorsun?
    bi gaz çıkartırlar nevrin döner, asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 871/996 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz