Bir şeyi ciddi merak ediyorum. Merkezin rezervi ekside vs konuşuyoruz peki bizimle aynı durumda olan ülke var mı sıralama liste vs
Printable View
Bir şeyi ciddi merak ediyorum. Merkezin rezervi ekside vs konuşuyoruz peki bizimle aynı durumda olan ülke var mı sıralama liste vs
TUIK başkanı sene-i devriyesi dolmadan görevden alınıyorsa o işte bir terslik vardır, TUIK gibi bir kurumda neyi başarısızlık olabilir ki, tâbiki rakamlarla oynaması.
Uzak doğulu kardeşim bıraktık biz şirketleri düşünmeyi yıllar oluyor...herkes kendi bacığından...30 yıllık şirketi kapattı bir akrabam yanında 400 kişi çalışıyordu.
Neden ne peki? Hiç!
3 denetçi gönderdiler eksik gedik bulmak için fazlasını buldular...
Ama ne oldu? Başka bir taşerona peşkeş çekildi!
Şimdi ben o firmaya acır mıyım? Ya da acımalı mıyım?
Şirket zarar yazsın kapatsın olan hep alt kesim çalışana olur sahibi yine Maldivler’e tatile gider...
Düşününce olan garibana oluyor boşver diyorum ama bir yandan da kapatılan iş yeri aklıma gelince çıldırıyorum
Bence kapalı kapılar ardında baya baya beyin fırtınası yapılıyordur.Her konuda açmazlar var,az bişi piyasayı rahatlatıp seçime giderler diye düşünüyordum ama seçim haberi medyaya düştüğü gün dolar 9 olur,onu da biliyorlar,bence açmazdalar,du bakali ne olcak modundalar.
yüzen krediler maraton yüzücüsü oldu :he:
stratejik derinliği gördük.. bi de yüzüşünü görelim..:kahkah:
6.9465 vurdu çekti.
Ah Bora Bey ah bir gittin meydan kimlere kaldı..Alovvvv ,bizi düşünmeyin,herkes kendi yatırımından mesul,bu başlıkta devamlı yazan ben dahil bir çok üye;dolar çok yükselsin,ülke zarar görsün diye değil 3 kuruş birikimi erimesin diye dolarda,ayrıca bazı bit yavrularının iddia ettiği gibi dth lerde çözülme yok Sayın Deniz Hoca bunu gayet güzel anlatmış,ayrıca düşüyorsa benim param düşüyor seni geren ne? Ulan dolar yılın 300 günü yükselir biriniz ortada görünmez,bir ay düşünce aynı bit yavruları değişik niklerle buraya üşüşür,hayır ne zevk alıyorsunuz bir taraflarınızın çınlamasından? Ayhan Başkan kaç kere söyledi sizin gibi tiplerin takip ettiği hisse başlıklarında mantıklı uyarı yapınca bile kavga döğüş,ne halt etmeye başka bir yatırım aracını kullanan insanları rahatsız ediyorsunuz?
Artık karikatür paylaşamıyoruz ancak kafanızda canlandırabilirsiniz;''Bak şurdan ..... git''