Printable View
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Bu avatarın özel bir anlamımı var fayizcimi oldun GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Kardesim avatarini degistir bu bana ait
Alıntı: Originally Posted by Webster Kardesim avatarini degistir bu bana ait İkinizin avatarı aynı olmuş ama siz malı çuvalla götürüyor gözüküyorsunuz😃
Alıntı: Originally Posted by myfinans İkinizin avatarı aynı olmuş ama siz malı çuvalla götürüyor gözüküyorsunuz😃 Simdi mert bey daha once secmis bunu O sebeple ben degistirdim...syg
Aydin nerelerdesin aslan Icimden bir ses diyor Yan masayi dinlerken agiz burun girdiler sana suan kendi dislerini yapmaya calisiyorsun 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Aydin nerelerdesin aslan Icimden bir ses diyor Yan masayi dinlerken agiz burun girdiler sana suan kendi dislerini yapmaya calisiyorsun her şey yerinde ve güzel :)
Alıntı: Originally Posted by aydinc her şey yerinde ve güzel :) Enerjiniz tam mi? Gencliginiz var mi?
Alıntı: Originally Posted by Webster Enerjiniz tam mi? Gencliginiz var mi? üstat iş seyahatin bitmemiş sanki bu saatte takılmazdın sen kamuda mesai başladı bak pangacıya nefes aldırmıyorlar ki girsin foruma :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Batman üstat iş seyahatin bitmemiş sanki bu saatte takılmazdın sen kamuda mesai başladı bak pangacıya nefes aldırmıyorlar ki girsin foruma :kahkah: Ustadim ne is seyahati anlamadim??