Originally Posted by mertkucukuncu Bu avatarın özel bir anlamımı var fayizcimi oldun GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Kardesim avatarini degistir bu bana ait
Originally Posted by Webster Kardesim avatarini degistir bu bana ait İkinizin avatarı aynı olmuş ama siz malı çuvalla götürüyor gözüküyorsunuz😃
Originally Posted by myfinans İkinizin avatarı aynı olmuş ama siz malı çuvalla götürüyor gözüküyorsunuz😃 Simdi mert bey daha once secmis bunu O sebeple ben degistirdim...syg
Aydin nerelerdesin aslan Icimden bir ses diyor Yan masayi dinlerken agiz burun girdiler sana suan kendi dislerini yapmaya calisiyorsun 😃😃😃
Originally Posted by Webster Aydin nerelerdesin aslan Icimden bir ses diyor Yan masayi dinlerken agiz burun girdiler sana suan kendi dislerini yapmaya calisiyorsun her şey yerinde ve güzel
Originally Posted by aydinc her şey yerinde ve güzel Enerjiniz tam mi? Gencliginiz var mi?
Originally Posted by Webster Enerjiniz tam mi? Gencliginiz var mi? üstat iş seyahatin bitmemiş sanki bu saatte takılmazdın sen kamuda mesai başladı bak pangacıya nefes aldırmıyorlar ki girsin foruma
Originally Posted by Batman üstat iş seyahatin bitmemiş sanki bu saatte takılmazdın sen kamuda mesai başladı bak pangacıya nefes aldırmıyorlar ki girsin foruma Ustadim ne is seyahati anlamadim??
Forum Rules
Yer İmleri