Borsa bu kadar çıkmışken hüsorotti için mal satma zamanı satsa elindekileri.
Printable View
Borsa bu kadar çıkmışken hüsorotti için mal satma zamanı satsa elindekileri.
bıyıklılar tekrar gelmiş
kimse yazmıyor ben diim,cuma bıyıklı tırtıklamış yine..
ilk çeyrek zarar açıkladı, bilançonun geldiği güne kadar 1.60 a kadar çıkmıştı, sonrasında malum, -12% açılış yapmıştı.
kim bilir, bu sefer de bilanço geldiği günün ertesi +15% açar
hayaller paris, gerçekler esenler...!!
seni hisse diye aldığım güne ....!
Cuma günü 1.56.1,57 den aldıklarını dün 1.61 e çıkarken geri vermişler...Doğru geçen hafta cuma günü payları%2.9 dan %3.26 ya çıkmıştı..Ama dün cuma günü aldıklarını vermişler..Daha önce yazmıştım maliyetleri 1.6 üstünde olunca 1.6 altında al satla kazanma yoluna gittiler...Hissenin bu hareketleri gelecek kar rakamı ile ilgili ise bizi bekletecek...
2o mltnu boyle bulamaz.
Bilanço bence iyi gelecek hep bu işler ters oluyor . Belki 1.64 -1.7 lere kadar küçük bir toparlanma , bilanço öncesi ..bilanço iyi gelirse sonrası tam gaz. İçimde böyle bir his var.
Hacim yok
Mal yok:he:
Alan aldı, satan sattı.Kaç yıl bekleriz belli değil....
BisttBittin çivisi çıkmış
Adam zarar açıklıyor hisse gidiyor yaw
Selam beyler.. Valla bana sanki günlerce indi aşağı 1.90'lardan yavaş yavaş sanki bir günde eski haline dönecek gibi his var.. var mı bilanço beklentisi olan.. burası borsa valla hiç belli olmaz.. karalar bağlamayın.. bu hisse değişim gösterdi yine de.. ne olursa olsun 2.00'lı seviyelere hareket etti.. bu da bişey..
Keşke hissiyatlarla olsaydı bu iş..bizim hissiyatlarımızı tatmin edemezdi o zaman emkel..bir kere bulaştık..sabır edecez..ah edip vah etmek beyhude..dümen sende spek efendi çevir bakalım nereye kadar çevirecen göreceğiz[emoji36]zaman sorunu olana Allah yardımcı olsun adamı perişan eder[emoji217][emoji217][emoji217][emoji217][emoji217]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne yazsanız boş.Kağıt 2 TL den 1.5 e geldi.Tren kaçmış ola bilir. Kepez 10 yıldır hep iyimser bir arpa boyu yol alamadık.Kepez kağıt düştü neden almıyorsun.
Sıkın disinizi
DÖKÜLDÜ
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,53 e geeel
Totos 2 lotla mal alınırmı.
SAYIN İŞÇİ74 ESKİLERDENSİNİZ SANIRIM. DÜŞÜNCENİZ NEDİR GİDİŞAT NASIL
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=YALCIN 71;1181058]SAYIN İŞÇİ74 ESKİLERDENSİNİZ SANIRIM. DÜŞÜNCENİZ NEDİR GİDİŞAT NASIL
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak
Mayısa kadar çok su akar demiştim.
Bu dönem mali kaptirdiysa bilanco
Ümiti kestim ben.
2 üstünde kalsaydı aradığını bulurdu diye dusunuyom.
ne oldu kepez, düşecek başka yeri yok demiştin, bak düşecek ne kademeleri var adi kağıdın.
bunun düşecek yeri var da beddua alan patronun yatacak yeri yok
Slm,Emkelzedeler spektrona sovmek dolayisiyla verilen 15 gunluk cezamiz bitti.Yillarini burda heba etmis biri olarak daha once yazdigim dusuncemi tekrarlamak istiyorum.Bu kagit iyi kar aciklasada gitmeyebilir.İpler huso emucede.izinsiz bir grup girse emuce istemiyorsa karsidan mali basar yukselisi engeller.zaten gruplar kagidi genelde patronla anlasmali yukseltirler bildigim kadar. Bazi sonradan gelen arkadaslar biz kufrettikce kiziyordu ama son harekette ne mal olduklarini anladilar ve bistin en berbat hissesi demeye basladilar [ gercegi gorduler]Hersey kagit ustunde ha1 lira ha 5 lira patron icin.Ama sirkete ortak alirda hisse satmaya kalkarsa [ Araslardaki gibi degil ] o zaman yuksek deger bicmek isteyebilir ve kagidi yukseltir.12 aylikta yuksek gelse nolocak.Benim tek beklentim ortaklik.yazdiklarim emkel icin yatirim tavsiyesidir.Gazamiz mubarek olsun.Saygilar.Birde kepez saygilar sunarim 6,7 yildir EMKELi ove ove bitiremedin ya helal olsun.POLYANNACI MESUT😄😄😄😄
Değerli arkadaşlar mesajlarınızı bazen gülerek,bazen üzülerek okuyorum.Hissede teknik;oyuncunun karakteri,önceki davranışlarıdır.Buda kurumsal hisselerde geçerlidir.Aile şirketlerinde bu çalışmaz.Hiç bir horoz başkasının çöplüğünde ötmez.Küçük yatırımcı gırtlağına kadar hisseye girmiş.Patron hamallık yapar mı?
Totos resmen kıvranıyor yaw :he:
Fazla aşağıda salamaz,iki ucu :kahkah:
Tmsanda ikindi ikindi sonra baktı yazanda malda yok sürdü nigdeye:)
temettünün ikinci taksidini aralık ayında alırız. 2018 dekileri alırız bu gidişle. Bilanço da inşallah süpriz kar gelir.
İnsanlar hayal kurmayı bırakıp sorgulamaya başladı ben de öyle.. Ben bu kepezmesut ne iş yapar anlayamadım.10 yıldan fazladır buradaymış, hep bi şeyleri pompalayıp durdu son dönemde.Şimdi gene kayboldu, anlayabilen beri gelsin.