Sayfa 436/631 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon
Arama sonucu : 5047 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. Borsa bu kadar çıkmışken hüsorotti için mal satma zamanı satsa elindekileri.

2.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Borsa bu kadar çıkmışken hüsorotti için mal satma zamanı satsa elindekileri.
    Hüsorottiyi ters köşeye yatıralım. Alalım elindekileri.

3. bıyıklılar tekrar gelmiş

4.  Alıntı Originally Posted by kaan28301 Yazıyı Oku
    bıyıklılar tekrar gelmiş
    Hangisi o ? ben 4 ün üstüne atınca sakalları kesecem

5.  Alıntı Originally Posted by kepezmesut Yazıyı Oku
    Hangisi o ? ben 4 ün üstüne atınca sakalları kesecem
    phlip capital işte abi

6.  Alıntı Originally Posted by kepezmesut Yazıyı Oku
    Bu kağıdın bu halde olması patronun mevzu değil, kurumsal yatırımcının gelip, kağıda çöreklenmemesinden kaynaklanıyor. kağıdına sahip çıkmaması , dolayısı ile bunu bilen patron ona göre hareket ediyor. OR-GE tahahüt şirketi , herhangi bir konuda üretimi bile yok. İmalatı yok. Bir yerin işini alırsa para kazanacak. Bu adam bile dd/pd oranı 3 lerde işlem görüyor. Sermayede aynı aşağı yukarı piasa değeri 212 milyon. Bu kağıdın karı düşük geliyor diye habire yatırımcı ceza veriyor. Bu şirket bence Or-ge den daha kurumsal . Bu adam imalat yapıyor 1969 da kurulmuş o tarihden bu yana.. İmalat için her türlü ekipmanı var. Yarın OR-GE tabela şirketi olabilir. yeni taahüt alamasın bitti. Ama bizimkinin üretim yıllarca devam eder.. Bunu herkezin bilmesi lazım.Borsaya giriş tarihi 1998 olması lazım. sadece 20 senedir borsada işlem görüyor. Bu kurumsal olduğunu gösterir bence..
    bende buna katılıyorum kesinlikle olay bu bence iki dönem üst üste kar etse satışlar ve kar artsa patron matron hikaye olur o zaman herkes gelir kağıda, muadillerine göre çok ucuz,çünkü

7. kimse yazmıyor ben diim,cuma bıyıklı tırtıklamış yine..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 436/631 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •