Arkadaslar 2009 daki et sut gibi fiyatlarla bugünü karsilastirip durumu analiz etsek iyi olmaz mı?benzin,metrobus,...gibi
Bakalim kim karda.
Printable View
Arkadaslar 2009 daki et sut gibi fiyatlarla bugünü karsilastirip durumu analiz etsek iyi olmaz mı?benzin,metrobus,...gibi
Bakalim kim karda.
Hanımınız doğru söylemiş, benim size önerim bu yaştan sonra macera aramayın, insanın damak tadı oturmuş oluyor, neyi nerden yiyeceğini çoktan tecrübe etmiş oluyor, yeni şeyler deneyince çok nadiren beğendiğiniz bir şey çıkıyor.
Ben de artık sucuk konusunda ağzımın alıştığı markadan şaşmıyorum, ancak bir yerde denk gelirse veya canım macera çekerse yeni bir sucuk deniyorum.
https://youtu.be/1L4Fsa1sONM
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Piyasalar birseyin haberini aldıki bu borsada satış getiriyor 2 gündür .Dolardaki haraketde bundan kaynaklı .
Bunlardan benim tahminim bu hafta sonu ya Suriye operasyonu başlayabilir
Yada ülke notu ile alakalı bir haber ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
4 milyon issiz açıklanmış. allahtan suriyeliler ülkemizde 4 milyon.
ya suriyeliler ülkemizde 10 milyon olsaydı.
o zaman issiz sayısı 10 milyonmu olacaktı.:Sad:
Merhaba hem forumunuzda hem bu finans konularında biraz yeni ve doğal olarak acemiyim. Bu fonların getirileri garanti mi? Yani fonu alırken 1 hafta sonra 1 ay sonra minimum ne kazanacağımı biliyor muyum?
Bu konu hakkında yazılan çizilen bir başlık var da ben bulamadıysam, yönlendirme yaparsanız çok memnun olurum, ilginize teşekkür ederim. :)
Fonların getirileri garanti değil maalesef. Fon fiyatları günlük hesaplanmakta. Örneğin 5 gün önce fonun getirisi mevduat karşılığı günlük %25 olabilir ama dünkü getirisi %22'de olabilir. Geçtiğimiz iki ay boyunca mevduat üstünde getiri sağladığından dolayı gelecekte de benzer getiriyi sağlayacağı düşünüldüğünden tavsiye ediliyor.
Fiyatı günlük takip etmeniz gerekecek. Eğer fon getirisi mevduatın altına gerilemeye başlarsa (en azından 4-5 günlük ortalamada) fondan çıkmanız mantıklı olacaktır.
Ten bankasında bir miktar tl vardı %23.5 hoşgeldin den açtırmıştım 45 gün, bugün 46. gün oran %23.5 den devam ediyor sanıyorum beni güncellemeyi unuttular burdan teşekkürlerimi iletiyorum kendilerine :)
Günlükte 23 nereden alabilirim
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Qnb finans finansman bonosu satışı
Nitelikli yatırımcıya satış
84 gün
Yıllık basit faiz oranı %21.40
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Aktife guvenmiyorum uzatmalar oynaniyor sanki
Bddk denetiminde bir banka. Sermaye yeterlilik rasyosu bozulduğunda bile tepesine çöküyor düzelt diye. Bankanın bir sabah yok olması öyle basit bir şey değil. O noktaya gelene kadar cümle alem duyar, günlükteki paranızı eft yapmak iki dakika sadece.
aynen, ilave olarak;
mkk.com.tr'ye edevlet şifremizle girince hisse senedi gibi bonolarında kaydı bulunmakta olduğunu görebiliyoruz. https://www.mkk.com.tr/
syg.
Ayrıca bankalar hakkında gereksiz/asılsız spekülasyonlar yapmak BDDK kanunlarına göre suçtur...Yakalayıp götürseler yeridir...
dün afyondan geldim, oruçoğlu. mütevazi ve çok beklentiye girmeden gittiğim otel, beklentimin çok üzerinde çıktı.
personeli 10 numara, yemekleri bir harika, odaları tatminkar, aktiviteleri yeterli, %100 termal su ile 4 gün dolu dolu geçti.
teşekkürler öneriniz için.
Nerden bu sonuca vardınız benim kastettiğim bu yüksek oranın sürüp sürmeyeceği idi
Kim çıkardıysa bu kanunu sacma bir kanun .Paramı teslim edeceğim yer ile ilgili konuşup soramayacaksam kime soracağım .Bir kurum denetliyor diye kimse yorum yapmasın deniliyorsa o zaman yüzde yüz güvence vermesi gerekir .Güvence ya yok yada 100 bin tl ise vatandaş ne yapsın ..
Banka nasıl kredi verirken her türlü istihbaratı yapıyor ,türlü teminat alıyor bize gelince konuşmak yasak ..
Vala bende güvenmiyorum Aktif maktife ..
Tabiiki sorular sorulabilir ama banka bir sabah bi bakmışsın yok demek itibar zedeleyici söyleme girer spekülasyona girer ve suçtur BDDK kanununa göre...
Soruları buraya sormak yerine bankadaki ilgililere sorabilirsiniz...yada ilgili başka kurumlara...banka batmasından bahsetmek itibar zedeleyici spekülasyondur ve suçtur...
O zaman 100k+ mevduatta da devlet garantisi yok. 1milyon koyarken bankaya bunu düşüneni görmedim hiç. Daha çok faiz veriyor bu miktara diyeni çok gördüm. Garanti diye 100k ya düşük faize razı olmak ise ayrı bir araştırma konusu olmalı.
Devletden alacağın olsun o bize yeter dostum .
Sen hem ben denetliyorum o yüzden sorgulamayın de sonra batarsa 100 k al yoluna bak dersen olmaz .
Hissenetin banka sayfalarında neler konuşuluyor neler .Adam yatırım yapmış para yatırmış sorgulayacak tabiki ..
Şu anki yönetim ile aktifin batma ihtimali milyonda bir ihtimal olabilir. O ihtimali düşünerek tabii ki para koymayabilirsiniz. Kaldırımda giderken üstümüzden araba geçme ihtimali de olabilir. Bence siz dışarı dahi çıkmayın.
topluma mal olmuş herhangi bir şirketin ürünü için de somut bir veriniz yok ise itibar zedeleyici söylem zaten suçtur. bu aynı şekilde şahıslar için de böyledir.
tarım bakanlığı taklit ve tağşiş ürünleri verirken delillendirir öyle verir. bu konuda bile firmalar dava açmışlardır.
100k mevduat güvencesi bu enflasyonist ortamda oldukça düşük kalmıştır. hangimiz bunu gözeterek her bir 100k için farklı banka farklı mudi kullanıyor?
bahsi geçen bankanın mali tabloları web sayfasında mevcut. varsa sıkıntılı bir durumu, bizimle paylaşırsınız. basında çıkan bir haber varsa paylaşırsınız, ama işkembe-i kubradan yazmak boştur.
https://www.bloomberght.com/haberler...rim-bekliyoruz
İsmini ilk kez duyduğum analist bir kurum faizlere tekme tokat girilecek demiş bu analiz işinin iyice suyu çıktı
dun alısveris yaptıgım markete yine girdim soyle bir baktım manav reyonuna dun 5.50 den aldıgım domatesi 4 liraya dusurmusler 6 liradan aldıgım ıspanagı 4 liraya dusrmusler patlıcan 8 lira kabak 7 lira sogan patetes 3.50 lira ....yani tanzimler de satılan urunlerin fiyatlrını dusurmusler ama bu seferde meyvelere bindirmisler ....mandalina dun 4 tu bugun 6 elma 3.50 ydi bugun 6 armut 4 tu bugun 6.50 ...yani demek ki bu sefer meyveleri ucurcaklar ne ala memleket arkadas herkes birbirini dudukluyor ....devlette zararına satıs yapıyor tanzimeler de eee tamam marketler de sebzeleri dusurmus ama bu seferde meyvelere bindirmisler .