Sayfa 440/999 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. topluma mal olmuş herhangi bir şirketin ürünü için de somut bir veriniz yok ise itibar zedeleyici söylem zaten suçtur. bu aynı şekilde şahıslar için de böyledir.
    tarım bakanlığı taklit ve tağşiş ürünleri verirken delillendirir öyle verir. bu konuda bile firmalar dava açmışlardır.

100k mevduat güvencesi bu enflasyonist ortamda oldukça düşük kalmıştır. hangimiz bunu gözeterek her bir 100k için farklı banka farklı mudi kullanıyor?

bahsi geçen bankanın mali tabloları web sayfasında mevcut. varsa sıkıntılı bir durumu, bizimle paylaşırsınız. basında çıkan bir haber varsa paylaşırsınız, ama işkembe-i kubradan yazmak boştur.

2.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Şu anki yönetim ile aktifin batma ihtimali milyonda bir ihtimal olabilir. O ihtimali düşünerek tabii ki para koymayabilirsiniz. Kaldırımda giderken üstümüzden araba geçme ihtimali de olabilir. Bence siz dışarı dahi çıkmayın.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Sıkıyönetim komutanı gibi çıkmayın yapmayın [emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. https://www.bloomberght.com/haberler...rim-bekliyoruz
    İsmini ilk kez duyduğum analist bir kurum faizlere tekme tokat girilecek demiş bu analiz işinin iyice suyu çıktı

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    https://www.bloomberght.com/haberler...rim-bekliyoruz
    İsmini ilk kez duyduğum analist bir kurum faizlere tekme tokat girilecek demiş bu analiz işinin iyice suyu çıktı
    İyi bir analiz değilmi?
    Çin abd anlasması bu sene çok konuşulacak bir konu .

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    İyi bir analiz değilmi?
    Çin abd anlasması bu sene çok konuşulacak bir konu .

ben 360 derece bakıyorum ondan dolayı yanlış bulmuş olabilirim

7. dun alısveris yaptıgım markete yine girdim soyle bir baktım manav reyonuna dun 5.50 den aldıgım domatesi 4 liraya dusurmusler 6 liradan aldıgım ıspanagı 4 liraya dusrmusler patlıcan 8 lira kabak 7 lira sogan patetes 3.50 lira ....yani tanzimler de satılan urunlerin fiyatlrını dusurmusler ama bu seferde meyvelere bindirmisler ....mandalina dun 4 tu bugun 6 elma 3.50 ydi bugun 6 armut 4 tu bugun 6.50 ...yani demek ki bu sefer meyveleri ucurcaklar ne ala memleket arkadas herkes birbirini dudukluyor ....devlette zararına satıs yapıyor tanzimeler de eee tamam marketler de sebzeleri dusurmus ama bu seferde meyvelere bindirmisler .

8.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Isbankasi eft hesal isl. Ucreti vs bilgi verebilir misiniz? Masrafsizlik yapıyorlar mi? Ben de 801 almak istiyorum da, uygunsa geçeceğim. Bir de dolar marji halkbankasinda 1.8 kuruş orda nasıl acaba
    ben fonu iş yatırımdan aldım, işbankasıyla çalışmadığım için buradaki arkadaşlar yardımcı olabilir. Aracı kurumda eft masrafı yok.

Sayfa 440/999 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •