Pazarlama karmasý yapýlýyor soðan indirimli oluyor ama portakala elmaya bindiriyorlar marketten çýktýðýnda soðana yine yüksek fiyat vermiþ oluyorsun ama hissetmiyorsunama sadece soðan alýrsan bir þey demem
hayat bir strateji oyunu
Pazarlama karmasý yapýlýyor soðan indirimli oluyor ama portakala elmaya bindiriyorlar marketten çýktýðýnda soðana yine yüksek fiyat vermiþ oluyorsun ama hissetmiyorsunama sadece soðan alýrsan bir þey demem
hayat bir strateji oyunu
ÞOK markete bakýn bir de...Orada soðan-patates 2 tl...Patlýcan 4-5 tl...Ama biber-salatalýk ve kabak hala pahalý idi orda da...Onlar uydular tanzim fiyatlarýna...
Migros sanalmarkette de soðan-patates 2 tl idi geçen gün baktýðýmda...Maðazayý bilmiyorum ama...
Ben gectigimiz gunlerde bisey yazdim ama hic onemsenmedi anlasilmadi galiba tekrar yaziyorum,
20 yasindaki bir yakinima sadece 1 yillik 500 tl limitli ogrenci karti gecmisi olmasina ragmen 9800 tl kredi ve 7100 tllik kredi karti verilmis,bankalar bence 1 2 haftadir yatti balik yan gider moduna girdi kredi dagitiyor
SM-N950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
bankadan bankaya deðiþiyor durum 15 yýldýr kredi kartýný kullandýðým bir bankayý test etmek amaçlý 13.500 tl den 14.000 tl ye limit artýrým talebi girdim internetten, anýnda sms ile red cevabý geldi fakat baþka bir banka talep etmediðim halde 40.000 tl lik kart basmýþ gönderdi.Ortam garip.![]()
Hesabým olmayan bazen ATM sini kullandýðým banka 55000 tüketici kredin hazýr diye SMS atýyor bana da diðer banka mühendis kredisi verelim diyor
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Bu oranlardan faizi bence zor bulacaðýz...2001 krizinde de ayný senaryo oldu uzun süre ne dolar ne faiz ayný seviyeye gelmedi bence yine en azýndan bu sene gelmeyecek ekonomi kötü iþsizlik vs tavan ama tutuyorlar bir þekilde ve tutmaya devam edecekler
Ben halkbankasi ile çalýþýyorum. Kisa vadeli borçlanma fonu getirisi aylik %2 görülüyor. Alisla satis arasinda marj var. Bu marj 1 gunluk getiriye denk geliyor hesapladim. Alis 86.777 satis 86.7201..gece 12ye kadarki islemler yarinki fiyattan deniyor. Sonrasýnda 1 gun daha gidiyormuþ. Kýzan olmaz umarim. 15 senedir fon almadým.. tefas fonlarindan almak mi mantikli deneme yapacaðým. Vade donusune kadar bi ogreneyim. Geçmiþ msj.larin hepsini gorememis olabilirim..
Yer Ýmleri