Arkadaşlar merhaba bu FIL son endeksi öğrendim telefon bankacılığından ama tam olarak mk nasıl hesaplanıyor bilen var mı acaba? Tşk
Printable View
Arkadaşlar merhaba bu FIL son endeksi öğrendim telefon bankacılığından ama tam olarak mk nasıl hesaplanıyor bilen var mı acaba? Tşk
TCD nasıl bir performans gösterdi acaba? Daha artıya geçemedim, 1.43 ile beklemeye devam ediyorum
%15,77 getirmiş
5-Fonların Mevduat Karşılığını Nasıl Bulabilirim ?
Mevduat Karşılığını Bulmak İçin Bir Önceki Günün Fiyatı İle Bir
Sonraki Günün Fiyatına Bölüp Çıkanı 386,47 İle Çarpıp Veya 365x0.90:0.85=Brut MK cikar
Örnek Hesaplama Yöntemi 1
0,0640x386,47=24,73 MK
Örnek Hesaplama Yöntemi 2
0,0640x365x0,90÷0,85=%24,73 MK
(Son getiri-bir önceki getiri) /bir önceki getiri × 365×0,9 ÷ 0,85
Fonlarda bileşik faiz var mı?:kmk:
ANL'yi Akbank'tan alacam da alamıyorum niye?:kmk:
Arada bir genel bilgi tekrarı yapmakta fayda var.:)
Ekim sonunu bulacak herhalde,
Borsanın durumuna göre hisse ağırlıklı fonlardan az oranda olmak üzere, OBP,TCD,OKT,İST gibi birşeyler yapacam herhalde.VK6 var ve hep olacak zaten.
Bu arada İST ve OKT'de düşmeye başladı hemen hemen PPF'ler kadar getiri sağlıyorlar, öyle olunca da garanti ama mevduat üstü getiri sağlayan bir fon kalmadı.Bu kötü oldu işte.
Valorde T+1 üzerinı özellikle tercih etmediniz herhalde. IST'de 18 gider diyordum bu hafta ama 17'ler başladı hemen. IST azaltmaya devam edeceğim sanırım valör T+1 olması nedeniyle OBP alımına başladım ama bakalım nasıl gidecek oda tahvil ağırlıklı gidiyor şu an bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.
OBP borsaya ve borsa endeksine de bağlı ama dengeli gidiyor, TCD gibi uç noktalar olmuyor hiç.
KRF biraz hayal kırıklığı yarattı, aslında farklı bir çeşit olsun diye onu da izliyorum.
Asıl sıkıntı garanti ama mevduatın 1 tık üstü getiri sağlayacak fon kalmayacak olması.Garanticiler için PPF yada mevduat seçeneksiz kalacak herhalde.
Gpg net oran 50.24 mk
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Okt 19.59 mk
abd cephesinden iyi haberler geliyor
ABD'DEN F35 VE EKONOMİ İÇERİKLİ YENİ BİR TEKLİF BEKLENİYOR -HT 24 Eylül Salı 07:22
ABD'DEN YENİ TEKLİF/ ALÜMİNYUM VE ÇELİKTE GÜMRÜK VERGİSİNİ DÜŞÜRÜLMESİ BEKLENİYOR -HT 24 Eylül Salı 07:22
ABD'NİN TÜRKİYE'YE SÖZLÜ OLARAK İLETTİĞİ TEKLİFİN YAZILI OLARAK DA VERİLMESİ BEKLENİYOR-HT 24 Eylül Salı 07:21
ABD BÜYÜKELÇİSİ SATTERFIELD: TİCARET HACMİNİ 100 MİLYAR DOLARA ÇIKARACAĞIZ- HT
tcd mk %+5
OBP değer artışı %0.0249 MK 9.62
Ppf leri ihtiyacım oldu diyelim hafta sonu bozabilir miyim baya olduda unutmuşum aklıma takildi
İst 18.04 mk
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün bist ağırlıklı fonlar coşar piyasada bahar havası olur.
TR 2 yıllık tahvil 14,66 14,89 -1,54 14,81 14,59
TR 5 yıllık tahvil 14,99 14,99 0,00 14,99 14,99
TR 10 yıllık tahvil 14,82 14,82 0,00 14,82 14,82
Tcd hisseleri bugün 1.40 +
gpg büyüklük 69 milyona dayanmış. günlük getiride %0,13 tahminisi daha düşüktü.
Tcd düzeltme 9. 35 mk
GPG ile ilgili düşünceleriniz nedir acaba?
Mesela en son yayınlanan bültende hangi hisseler vardı ve içinde bulunan diğer enstrümanlar ile ilgili bilgileniz nedir?
Bu fonda ne gibi riskler görüyorsunuz?
Nasıl bilirsiniz [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gpg almak istiyorum alinacak fon adedi yetersiz diye hata veriyor sebebi nedir acaba