Sayfa 437/1000 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    (Son getiri-bir önceki getiri) /bir önceki getiri × 365×0,9 ÷ 0,85
    Tşk ederim

2. Fonlarda bileşik faiz var mı?
    ANL'yi Akbank'tan alacam da alamıyorum niye?

Arada bir genel bilgi tekrarı yapmakta fayda var.

3.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Tşk ederim
    👍👍 rica ederim

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Fonlarda bileşik faiz var mı?
    ANL'yi Akbank'tan alacam da alamıyorum niye?

Arada bir genel bilgi tekrarı yapmakta fayda var.
    Bileşik faiz var üstat benim hesaplarıma göre. ANL de akbank sanıyor bir çok kişi emin değilim ama sanırım alternatiften alınıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Bileşik faiz var üstat benim hesaplarıma göre. ANL de akbank sanıyor bir çok kişi emin değilim ama sanırım alternatiften alınıyor.
    Bu sorular bu başlığın klasik sorularıdır, hatırlansın istedim de şakayla karışık

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu sorular bu başlığın klasik sorularıdır, hatırlansın istedim de şakayla karışık
    Başlamadı mı fon alışları Hangi fonu alacağınıza dair bir fikir oluşmuştur herhalde

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Başlamadı mı fon alışları Hangi fonu alacağınıza dair bir fikir oluşmuştur herhalde
    Ekim sonunu bulacak herhalde,
    Borsanın durumuna göre hisse ağırlıklı fonlardan az oranda olmak üzere, OBP,TCD,OKT,İST gibi birşeyler yapacam herhalde.VK6 var ve hep olacak zaten.

Bu arada İST ve OKT'de düşmeye başladı hemen hemen PPF'ler kadar getiri sağlıyorlar, öyle olunca da garanti ama mevduat üstü getiri sağlayan bir fon kalmadı.Bu kötü oldu işte.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ekim sonunu bulacak herhalde,
    Borsanın durumuna göre hisse ağırlıklı fonlardan az oranda olmak üzere, OBP,TCD,OKT,İST gibi birşeyler yapacam herhalde.VK6 var ve hep olacak zaten.

Bu arada İST ve OKT'de düşmeye başladı hemen hemen PPF'ler kadar getiri sağlıyorlar, öyle olunca da garanti ama mevduat üstü getiri sağlayan bir fon kalmadı.Bu kötü oldu işte.
    Valorde T+1 üzerinı özellikle tercih etmediniz herhalde. IST'de 18 gider diyordum bu hafta ama 17'ler başladı hemen. IST azaltmaya devam edeceğim sanırım valör T+1 olması nedeniyle OBP alımına başladım ama bakalım nasıl gidecek oda tahvil ağırlıklı gidiyor şu an bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.

Sayfa 437/1000 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •