ohhh 20 lere gelmisiz gene
2li fiyat birimlerindeyiz
keyfiniz yerinize gelmistir hey tekfen ahalisi :drunk:
Printable View
ohhh 20 lere gelmisiz gene
2li fiyat birimlerindeyiz
keyfiniz yerinize gelmistir hey tekfen ahalisi :drunk:
Gübre de gümleyecek galiba …
Satışlar kötü imiş baksanıza
https://www.dunya.com/kose-yazisi/ur...-sorusu/652592
Gübreci abi söylemiş
Sivri zekalı geriler olduğu sürece bi cacık olmaz. diyeceğim ama patronların adamlarını salmış ortalığa, pisliği örtmeye çalışıyorlar. Ayrıca bizim dememizle mal alıp satıyorsa zaten zekanın parlağıdır kendileri.
Birazcık sevinmek için aynı fiyatta olduğu kağıtlara yetişsin önce. THY, Ereğli, Vestel. Yakında Kardemir de geçer bunu, Enka'da...
YTD
Sirkete inanmasak o kadar yazip cizmeyiz, gecen liste yaptim paylastim 2 milyar dolarlik varlik 350 milyon dolarlik alacak var . Bakin genel kurul oncesi guya gaz alacaklar , haber servis ediyorlar Katar haberini pisirip pisirip . Samimi olan , sirketinin degerlenmesini isteyen adam seffaf olur . Mesela soyle bi Kap atar . Katar stadi , rusya projesi veya arabistan alacaklariyla ilgili aldik demesine gerek yok seffaf bi bilgilendirme olsa niyetleri duzgun dersin . Ama niyet o kadar belli ki seni beni duduklemek malimizi bedavaya sattirmak ve calmak!!! Foreks e Ceyar Levent’i konusturmakla olmaz o is . Cikartacaksin ekrana Ceo yu niyetin iyiyse yuzde 50 ye sorumlulugunu yerine getireceksin. Neden hisse geri alimi yapmadigini aciklayacaksin neden santiyeler sozde zarar etti tazminler ne zaman gelir soyleyeceksin, anlatacaksin da duyacaz . Telekonferansta yandas gazetecilerin eline verilmis sorular gibi sorularla beni kandiramazsiniz haysiyetsiz herifler . Tarimdan Neden zarar ettiniz 1 kg patates 8 tl olmus hala nasil zarar yazarsin mesela . Orada da kazikladi alara sizi . Destek olsun diye alaradan fidan aldim bahceye o bile tutmadi serefini *** sirketinin Hicbir seyinden fayda gormedim . Milletin agaci meyve veriyor bizimi can cekisiyor hala . Twitter a girmeye utanir oldum artik , millet katladigi sirketlerde genel kurula gidip sov yapiyor sirket projeksiyonlarini ogreniyor. Ben gitsem yuzlerine tukururum hepsinin , Onlarin palavralarini dinledikce cildiririm. Insaat islerinin dogasinda bu var diyecekler gidecekler hazir olsun , simdi trend bu . Haydar acuna diyorum adam cebindeki mali caldi , Ceo ya sans verelim dio hala insaat isleri boyleymis. Lan meslegimiz bu isin icindeyiz senelerdir yurtdisinda boyle zarar eden sirkette limakta o proje mudurunu direktoru ust duzey yoneticieri piyasadan silerler, bizimkiler hala ortaliga attiriyor Hicbir sey olmamis gibi gorevlerinin basindalar . Adama diyorum malini caliyor hirsiz tepki goster , Senin yuzunden 30 kademe alttan sattim diyor iblis bana Twitter da .bu corba parasici cahiller yuzunden boyle seyler daha cok olur bu sirkette . 5-6 kisi disinda birilerine ulasmaya calisan itibar suikasti yapan yok kimden korkuyorlarsa. Hala fiyat diyor bana 50 olsa ne olur kardesim 3 gunde 35 e dusururler 3 tabanla bi haberle , Senin sirketine kim guvenir bu yonetimle bu patronlarla
Eski haberi yeniymiş gibi sunan dünya gazetesi ve sunduran tekfen yönetimine hakkım haram olsun.
Koca şirketin yaptığı hareketlere bak.
Ulan ne güldüm ya Tekfen daha önce aldığı işi bidaha aldık der gibi kap yayınlamış millette Tekfen iş aldı yazmış neresine güleceğimi şaşırdım tekrar almadığına mı gülelim sanki alınca kar ediyormuş gibi sevinenlere mi gülelim hissedarı olmasak yeminle efsane ortamı var da içindeyken çekilmiyor :-)
Adamin tekine Yalan bu haber diyoruz , ilk ceyrek 450 milyon dolar portfoyune yeni is ekledi diye haber yaptirmislar. Zaten vardi yeni bir sey yok diorum gelmis bana Senin yuzunden sattim 30 kademe gitti dio :) telegram zaten koyun kayniyor Twitter grafikcilerfen gecilmiyor gap muhabbeti surekli . Bana dio 26 alti stop olsaydin dio , bi ogrenmisler stop olmayi 2 tane cizgi cizmeyi sirketten haberi yok cizgilerden medet uman bunu ana referans olarak kullanan gerzeklere laf anlatamiyorum. Sonra da dio sirketi kotuluyorsun teskilatsin . Lan sirkete inanmasam her seyimi buna basar miyim gerizekali , arabayi da satacam basacam daha dusurseler inanmasak bu hayalkirikligi olur mu ,
Aga sen bu organize işlerdeki tabutun içindeki adam olmuşsun niye tabuttan kafanı çıkarıp uyandırıyorsun milleti 30 kuruş alcam derken cüzdanı kaptıracak haberi yok😂😂niyeyse içimden bi ses Tekfen bedelsiz açıklayacak diyor ama herhangi bir duyum veya haberim yok gerçekten sadece acaba diye geçiyor içimden artık zamanı geldi bi şeyler olmalı yani hiç bişey olmadıysa bile birşeyler olmalı yoksa batıcam 😂😂
Bakin beyler eger patronlar veya kagidi baski altinda tutan yamyam ( haci murat iblisi ) enter tusuna basmaya karar verdi, direk Tek Kap yeter rusya - arabistan- Katar santiyelerindeki bilancolarimiza yansimis zararlarin tazmini icin ilerleme kaydedildi, yakin zamanda cozume ulasmasini bekliyoruz diye bir Kap atsinlar baska Hicbir seye gerek yok !!! Bedelsiz falan onun ruzgari yetmez bize cash para girisi lazim . Ama durust degiller ki yuzde 50’ye karsi herhangi bi sorumluluk duygusu ya da paylasma durtusu yok ki oc larinin. Hisse geri alimi yapmaz , olumlu haberleri gizler , bilgi paylasimi yapmaz . O guveni nasil saglatacaksin ki . Basiretsiz kukla Ceo ekran lara cikip guven tazelemeli
Yahu aga sal artık versinler 4 dolarımızı da bizden alanda kazansın 5 mi yapıyorlar 6 mı yapıyorlar napıyorlarsa yapsınlar güven falan hikaye görmüyor musun adam aldığı işi bidaha almış gibi yazıyor 40 tane keklik avlıyor hisse kafayı bi kaldırsın kim bakar patrona yeterki bu hisse gidiyor dedirtsinler 3 4 senede onlar taşır bizim taşıdığımız yetti gayrı çok zarardayız
Haklisin sehzade bizim gibi tasiyacak essek cok, cikarsin 4 Dolara alsinlar hayirlarini gorsunler ne halt yiyorlarsa yesinler. Dolar zararimin cikmasi icin yuzde 120 yapmasi lazim ki duze cikayim . Sektorde her yerde her alanda isimlerini lekelemek hirsizliklarini anlatmak benim icin farz olur kazansan da kaybetsem de
simdi bu TKFEN neden basi dik duruyor 1-2 gundur?
buyuk ihtimal GK dan bazi beklentiler var, (bilanco nasil onceden sizdi ise acaba bu da mi onceden sizdi?)
1- geri alim karari
2- yazilan zararlar ve bunlarin tahsili ile alakali umutlu haberler
3- yeni projeler/ihaleler ile ilgili haberler
3- bedelsiz karari
geri alim icin GK karari gerekmiyor, YK karari yeterli. Ancak GK da ortaklar bunun icin bastirmali, kan almali herkesten orda.
Daha evvelde geri alım kararı verdiler ama almadılar yani bunların yüzüne tükürsen fark etmez gene, ne istiyorlarsa ne işlerine geliyorsa onu yapıyorlar. Bu maddelerden olsa olsa belki bedelsiz kararı olabilir, oda geçmişte niye yapmıyorsunuz diye söylendiğinde teknik olarak bir şey fark etmiyor önemli olan öz sermaye tarzında yaklaşmışlardı.
Yani bu bilanço ile yatırım kararı da zor, geriye halka arz kalıyor, halka arzdan gelecek para ile ilgili hiç istemeyeceğimiz niyetleri varsa onu da onun için yaparlarsa yaparlar. Bize de o arada satıp kurtulablirsek belki öyle yararı dokunur.
Gecin Bedelsizi falan bi ise yaramaz , bize lazim olan sey santiyelerden tazmin !! 250 milyon dolar gelecek haberi kagidi 40-45 tl ye cikarir . Diger haberler komple tiras !! Belki toros halka arzi bu tarz bi etki yaratir Ama onu da yapmazlar bosuna heveslenmeyin . Yarin korler sagirlar birbirinri agirlar, fon yoneticilerini falan hipnoz eder kandirirlar yalanlariyla . Keske soyle arbede ciksa da birisi su haci muratin suratina o yumrugu indirse. Orada olsam kesin suratina tukurmek isterdim ama bi girersem iceri cikarmaz bu serefsizler. Soyle politika yapmayi iyi bilen bi ortak bunlari itin gotune sokacak sekilde hirsiz olduklarini yuzlerine haykirsa keske
Yine de tekniğe bakmadan edemiyor insan :)
EMA 8 ve 22' yi kırdı. EMA50' ye takıldı. Yukarıda ise 22,40' ta gap kapama var. Belki oraya kadar gider :)
https://i.hizliresim.com/on424y9.jpg
Hakikaten birisi çıkıp da ne kadar xxxx olduklarını söyleyebilse
Nasıl bir para sevdasıdır bu arkadaş, hepsinin 7 nesillerine yetecek serveti var ama hala daha şirket içinde şirket kurup, en büyük tedarikçilerine danışmanlık yapıyorlar
Yuh!
Çekilseler ve 7 neslime bu kadar para artık yeter deseler
Biraz da küçük yatırımcı kazansa..
Alma garibin ahını, çıkar aheste aheste (umarım 7 neslin hepsinden)
Günaydın agalar hayırdır taş mı yağdı bunların kafasına kap falan atıyorlar ihracat izni istiyorlar bunların ağzı dili varmış demekki ama nereye kaçtıysa bugüne kadar göremiyorduk
Arkadaşlar burada eski ortak hataylı cemal ağa vardı satttımı bilgisi olan varmı
twiterda geziniyor... satmadı
Teşekkürler
Bi arkadaşım yatırımcı ilişkilerine yazmıştı şu Toros tarımın aldığı ihale neden kap atılmıyor diye el cevap biz bilançoda yazıyoruz zaten. Böyle saçma bir sistemleri var kardeşim ben bir yıl boyunca senin ne b.k yediğini bilmeden sana para yatırıyorum ne güzel iş be bırak ortağını insan yeri geliyor müşterisine hesap veriyor maliyetimiz bu,şu sebeplerle fiyatlar bu şekilde diye bunlar değneksiz köy bulmuş istedikleri gibi dolaşıyorlar
bugunku tahtayi gorunce GK unda tirt oldugunu anladik :drunk:
Şu 16 milyar TL si çalınan banka hangisi ya inşallah yapı kredidir robotla bizden çaldığı prestij kaybı olarak elinden çıkar haram zıkkım olsun
Yapi krediymis bankaci arkadas dedi
Parasına sahip çıkamayan banka bizi soyuyor ulan ne hallere düşürdü bu hisse bizi iyi olmuş 2 tane safa denk gelmişler bi hacker falan olsaydı para çoktan ülkeden çıkmıştı paraya bak 16 milyar şu banka normal bir işadamının olsa her yerde bas bas bağırıp tüm müşterilerini kaçırırlardı
Arkadaşlar herkese selamlar.
Bugünkü genel kuruldan çıkabilecek ne tür bir haber hisseye olumlu olarak etki eder?Tek şart yeni bir proje imzalanması olarak mı görünüyor? Buradaki yazışmalarınızı eski bir Tekfen çalışanı olarak ilgiyle takip ediyorum. Defalarca bahsettiğiniz üzere ,yeni CEO'muz tarafından yapılan herhangi bir icraata şahit olmadık...Bakalım bugün GK'dan sürpriz ve olumlu haberler çıkacak mı?
Bence en olumlu haber zarar edilecek santiyelerden gelecek tazminlerle alakali olabilir. Nereden baksan 380 Milyon Dolar cart diye kar yazilacak miktar bu . Is alsan zarar ediyor zaten , bu etkide bi para gelmesi icin 6-7 milyar dolarlik is almasi gerekir ki onu da alamaz alsa batar:)
Heralde Bizim ortaklari rehin aldilar , kimseden ses seda cikmiyor . Bakin size soyleyim kurumsal agizli oc lari milleti uyutur insaat toplayacak der , ivir zivir konusulur millet pispislanir hisse geri alimini gorusecez edecez derler kapanis . Siddetli bagirismalar kavgalar arbede haberi Lazim bana , haberlere dusecek kadar rezillikler olmali . Bu sirket patronlari ve yonetimi Tum rezilliklere layik . Ama diyim size bi sk cikmaz , uyuturlar milleti kurumsal agizli pcler
Guzel haber olacak olsa birileri o haberi sizdirir kagidin hareketinde gorurduk , nasil olsa birilerine menfaat saglayan adamdan gecilmiyor nasil olsa serefini haysiyetini **** firmasinda
Anlasilan bir cacik yok , gidenler uyku dozlarini aldilar galiba ses seda yok , hipnoz edilip tipis tipis milleti yollamistir oc lari , haydar acun hisse geri alimi falan diye sormus etmis de Klasik gecistirirler iste haysiyetini onurunu *** ac kopekleri
Sn Legolas dediğim gibi hiç bir beklentim olmadığı için ne gitmeye teşebbüs ettim nede sordum. Tabi buralarda yada twitter da yazanlar olursa bende sizin gibi bilgilenirim.
Lakin mevcut hissedarların şirketin kârlılığıyla ilgilenecek bir motivasyonlarının kaldığını düşünmüyorum artık. YTD.