Sayfa 440/805 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Arkadaşlar herkese selamlar.

Bugünkü genel kuruldan çıkabilecek ne tür bir haber hisseye olumlu olarak etki eder?Tek şart yeni bir proje imzalanması olarak mı görünüyor? Buradaki yazışmalarınızı eski bir Tekfen çalışanı olarak ilgiyle takip ediyorum. Defalarca bahsettiğiniz üzere ,yeni CEO'muz tarafından yapılan herhangi bir icraata şahit olmadık...Bakalım bugün GK'dan sürpriz ve olumlu haberler çıkacak mı?

2. Bence en olumlu haber zarar edilecek santiyelerden gelecek tazminlerle alakali olabilir. Nereden baksan 380 Milyon Dolar cart diye kar yazilacak miktar bu . Is alsan zarar ediyor zaten , bu etkide bi para gelmesi icin 6-7 milyar dolarlik is almasi gerekir ki onu da alamaz alsa batar

Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Şu ana kadar ki en merak etmediğim genel kuruldu, yani bunların vereceği karar ne olabilir ki, ayine si iştir kişinin lâf 'a bakılmaz.

Bunlar ancak lâf üretebilirler oda biraz şüpheli
    veysel bey, yokmu daha bir haber GK dan?

4. Heralde Bizim ortaklari rehin aldilar , kimseden ses seda cikmiyor . Bakin size soyleyim kurumsal agizli oc lari milleti uyutur insaat toplayacak der , ivir zivir konusulur millet pispislanir hisse geri alimini gorusecez edecez derler kapanis . Siddetli bagirismalar kavgalar arbede haberi Lazim bana , haberlere dusecek kadar rezillikler olmali . Bu sirket patronlari ve yonetimi Tum rezilliklere layik . Ama diyim size bi sk cikmaz , uyuturlar milleti kurumsal agizli pcler

5.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Heralde Bizim ortaklari rehin aldilar , kimseden ses seda cikmiyor . Bakin size soyleyim kurumsal agizli oc lari milleti uyutur insaat toplayacak der , ivir zivir konusulur millet pispislanir hisse geri alimini gorusecez edecez derler kapanis . Siddetli bagirismalar kavgalar arbede haberi Lazim bana , haberlere dusecek kadar rezillikler olmali . Bu sirket patronlari ve yonetimi Tum rezilliklere layik . Ama diyim size bi sk cikmaz , uyuturlar milleti kurumsal agizli pcler
    Kağıdın kapanışına bakılırsa GK pek iç açıcı geçmedi

Yeni bir şey mi yumurtladılar acaba

Pandorra bayramlıklarını giyip, sahne almıştır

6. Guzel haber olacak olsa birileri o haberi sizdirir kagidin hareketinde gorurduk , nasil olsa birilerine menfaat saglayan adamdan gecilmiyor nasil olsa serefini haysiyetini **** firmasinda

7. Anlasilan bir cacik yok , gidenler uyku dozlarini aldilar galiba ses seda yok , hipnoz edilip tipis tipis milleti yollamistir oc lari , haydar acun hisse geri alimi falan diye sormus etmis de Klasik gecistirirler iste haysiyetini onurunu *** ac kopekleri

8.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    veysel bey, yokmu daha bir haber GK dan?
    Sn Legolas dediğim gibi hiç bir beklentim olmadığı için ne gitmeye teşebbüs ettim nede sordum. Tabi buralarda yada twitter da yazanlar olursa bende sizin gibi bilgilenirim.
    Lakin mevcut hissedarların şirketin kârlılığıyla ilgilenecek bir motivasyonlarının kaldığını düşünmüyorum artık. YTD.

Sayfa 440/805 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •