çok güzel bir hisse buldum kanki.
birkaç bin lot aldýnmý tahtacýnýn ciðerü coslar. :he:
temet dutluk. asdasds. :he:
Printable View
ASIL ÝÞGALCÝ ÝSRAÝLÝ dolaylý yoldan destekleyen vicdansýz ve aptaldýr...Hiç mi açmýyorsun benim videolarýmý?
ADAM AÇIKCA TECAVÜZ ETTÝM DÝYOR..
Kafaný çalýþtýr..siyonistlere hizmet etme...ÝNGÝLTERE ÝSTANBULU ÝÞGAL ETMÝÞ,HER GÜN TECAVÜZ-KATLÝAM VAR...Ona karþý çýkýp çlüme giden kuvvayi milliyeye hakaret etmek gibidir...
MEB de suç var..MATEMATÝÐÝ-MUHAKEME EDEMEYENÝ DÝREK GÖNDERECEKSÝN...
https://twitter.com/i/status/1710716718400622674
3 MÝLYONLUK sehri yýkýyor tek kelime ettiniz mi?..þimdi aðýr konuþacaðýmda bam yemeyemim diyorum..ha sorun deðil onu da yaparým..vicdansýzlara...
altýný nadir de olsa begendim pek begenmem kýsa süreli altýn alýnabilir :)) dolar da da yukarý 30-32 bandýna geldi mi çifte vurgun
8.645 4 lotun 3 ü kapandý 1 long devam
petkim ile dalga gecenler sahneye bence sanayi rallisi olacak eregli sise vs
Aðýr konuþacakmýþ. Siyonistlere hizmet etmekmiþ. Sizin kime hizmet ettiðiniz bile belli deðil. Büyük ihtimal sen daha doðmamýþken bizim dayýmýz gidip filistinde þehit oldu. Sizin tayfa ise ancak konuþursunuz. O zamanlarda sizin tayfadan bir kiþi bile gitmedi ve þu zamanda da gitmeyecek.
çok oyalandýn be pala abey bizim 3 lot için mi fýrlayacaksýn þimdi. geri gelirsen 8.500 lerde ve altýnda tek tek yerine koyarým býktýrdýn beni abey.
Ýsrail f16'sý düþürülmüþ Gazze'de
BAKAN BEYÝN AÐZINDAN....
Hazine ve Maliye Bakaný Mehmet Þimþek:
-Kur korumalý mevduattan çýkmak istiyoruz.
-Kurala dayalý para politikasýna geri döneceðiz.
-Mevcut politikada kalacaðýmýzdan þüphem yok.
-Ýç talebi yavaþlatmayý hedefliyoruz.
-Dolar geliþen ülke paralarýna karþý güçleniyor.
-Para politikasýnýn sonuçlarýný almak için en az 1 yýla ihtiyaç var.
-Türkiye'de mali konsodilasyon saðlandý.
-Para politikasý, politika faizinin gösterdiðinden daha sýký.
amk borsasý duseceksen dus 6700 mu 7200 mu neye düsceksen dus kanser edicisin
Yahu bazýlarý ne maddeler kullanýyor m'aþþalah.
Milliyet temelinde ulusal kurtuluþ savaþý veren bir örgütten söz ediyor olsak...
Bir nebze.
Adamlarýn potansiyeli kendini canlý bomba olarak patlatmak.
Ola ki, es kaza baþarýya ulaþsalar ilk kesecekleri de kendileri gibi düþünmeyen Filistin'liler.
Hastaneye götürüyormuþ! Þu yalaný kendileri bile atmýyor...
Daha dün gibi... Ýstanbul havalimaný, Ankara Garý, Reyna...
2. dünya savaþý bile insanlýk tarihi için görece yakýn bir zaman, daha dün gibi...
Farklý islami coðrafyalarda gücü eline geçiren "islami" örgütlerin neler yaptýðý.
Sümme Haþaaa... Sorsan adamlar hümanistin dibi...
Tekrar ediyorum... Es kaza iktidarý ele geçirseler, ilk kesecekleri, kafalarýna uymayan Filistin vatandaþlarý olacak adamlardan,
zorla humanist devrimci çýkarmaya çalýþýyor herifler.
gümüþ ons fezaya mý çýkýyor......
Vurkaça da girmeden bekliyorum.
Biryerlere kaçmam lazým. Ekran adamý kaþýndýrýyor.
Ne zor malsýz kalmak:)
altýn dedik size alýn kýsa da vurgun
gümüþte vedalaþma fýþkýrtmasý var bence.
eski dibinden daha düþüðünü bekliyoruz.
boþkuþ üyle didi,
kod adý 12 imiþ.:he:
8.595 1 lot long daha týrsýyom
böyle bir günde haftasonu riskini paladan baþkasý alamaz. nasýlsa musluðun baþýnda, haftasonu 3. dünya savaþý çýksa kefenin cebi yok deyip pazartesi +10 bile açtýrabilir.
8.580 1 lot daha etti 4 lot. 540 stop olurum
Kara harekatimi basladi.
hiç kafa yok hamasçýlarda, þimdi iyi mi oldu, gelip bombalayacak yakýp yýukacak israil nerden baksan 30 bin çoluk çocuk genç ihtiyar daha öldürecek, bak baþýna iþ aldý.. son on yýlda sadece 238.000 gazzeli öldürmüþtü israil, þimdi kalan 2 milyonu toptan yaksa canlý canlý cayýr cayýr.. ne diyecen, ne diyebilirsin, haklý abi herifler diycen geçicen.. telef oldu diyecen, neticede insan deðil ki filistinliler, human animal
Gümüþ 29 Eylül de aþaðý kýrdýðý kanalý yokluyor þu an..(2022 Eylül den gelen kanal) ..
Üstünde günlük 2 kapanýþ yapsýn bakalým, göstersin gücünü önce..
22.60 üstü kalmasý lazým.Yoksa yeni alaný yorabilir. Ben tereddütlüyüm hala...
altýn ithalatý ksýsýtlamasý sebebiyle kapalýçarþýda gram altýn olmasý gereken deðerden %4 yukarýda alýnýp satýlýyor.
borsadaki altýn fonlarýndan zgolf %5,2 yukarýdan alýnýp satýlýyor göstergesine göre
gldtrf göstergesine göre %5,3 yukarýdan alýnýp satýlýyor
altýns1 ise göstergesine göre tam %12 yukarýdan alýnýp satýlýyor. vay babanýn kemiðine
https://i.hizliresim.com/clj85fd.png
ehhh artýk yeter olsun, biraz da huri görelim
bu yine daha iyisi, 30-endeks vadelisi bu, sen bi gel xleþ ortamlarýný dolaþ, devre kesme mezarlýðýna dönmüþ ortalýk