trade 5 dk. fazla değil..
Printable View
trade 5 dk. fazla değil..
bozkurt abey bırak akçay abey 39 lara satsın ttkomu sonra biz 13 teleden alırız. telekomun mazotu oraya kadar. petko öylemi hedef feyzo
Bende 265,56 dan long dayım..Bakalım ne olacak ??
ALIM olsa tabandaki maldan alır,daha ucuza..
Onun biraz üstünde fiyatla kurumdan kuruma gönderdi..Her kimse..
ALIM olduğunu sanmıyorum..
ALIM yapacak kişi 2 gün daha beklemez mi? Niye alsın bugün? YArın %10 zarar.. cuma%10 daha..?? mantıksız..
detaylara bakarsan, fakir -fukara alımları var.. 3-5-10-20 falan..
Özel emir ile giden büyük ihtimal emanet maldır..
Borsanın İki de bir aşağıyı yoklaması hoş değil....
Gübre tabandan kurtulursa viop30 sert zıplar....
Moddys e kiziyoruz siyasi diyoruz hepsinin haklılık payı varda borsada dönen ala vere dala verelere gorede notumuztamda hak ettiğimiz yer
hacim yerlerde uzun zamndır bu saatte böyle hacim görmemiştim
Sindoma abi petkim de alıcan mı
Salt borsa mı...
Faiz enflasyon saçmalığı ile ekonominin içinden geçildi, tüm ekonomi-matematik kuralları bir başka deyişle bilim hiçe sayıldı, KKM ile ülkeye, millete inanılmaz bir yük bindirildi, fiyatlama davranışlarının .... koyuldu, servet transferinde arşa çıkıldı...
Bu derecelendirme kuruluşları sütten çıkmış ak kaşık değiller ama bizdekiler hiç değiller...
Reis Petkim herkesi gicikliyorda tekfene bakınca insan çekiniyor. Grafiklere çok benziyor sonları benzemez insallah
Çalışma barışı da sıkıntılı olabilir.
<<<<<<<<<<<<<<<<<
https://www.ekovitrin.com/tofas-otom...-bicakli-eylem
Türkiye'nin otomotiv devi Tofaş Otomobil Fabrikasında toplu iş sözleşmesindeki zam oranını beğenmeyen işçiler fabrika yemekhanesinde çatal bıçakları masaya vurarak eylem yaptı. İşverenin yüzde 35'lik zam teklifini reddeden işçiler eylem başlattılar.
Eregl bende var arkadaşlar arkada graflamıştım onu yeni almayacam 40.50 maliyetim sorulmuş cvplayayım.
Ben ufaktan malları kucaklayayim. Eccuk eccuk ucundan ucundan. Pala gibin.
62 55 cent arası maliyetlenme için uygun gozukuyor. Çok büyük hedeflerimiz yok. Belki ttkom gibi tepeyi yeniden zorlarsa diye belkide Tekfen gibi oboyu çalıştırır. Tekfen muaazzam bir teknik analiz dersi veriyor. Kırdığı boyun çizgisine pull back yaparmi onu takip ediyorum. Tekfen ve Petkim benim radara girdi.
Mehmet Mustafa Gürban
@2727mmg2727
Borsa da iki spekülatörün battığı konuşuluyor ve bu düşüşü onların kredi satışlarının getirdiği söylentiler arasında.
Ben ise Varlık Fonu’nu takip edeceğim,bakalım alış yapacak mı?
Alış yaparsa ne güzel dünya diyeceğiz!!
Spekülatörler sıkışınca,Varlık Fonu hisse alsın kurtarsın?!
Niye ki?
neyse bugünlük bu kadar geyik yeter ..
Medwig damlarsa atar içeriye 10 gün gün yatarsınız
Ben 3 günle yırtarım avukatım kuvvetli
https://i.hizliresim.com/jrslpxu.png
Azeriler olmasa en sevdiğim formasyon haftalık.:)
yalnız dolar bazlı haftalık 0.63 altı kapatmamalı.
çalışırsa illk etap 95 bandına hareket olabilir devamı 1.20 formasyon hedefi endeksle beraber.
Papağan ve Maymun aynı uçakta gidiyormuş. Papağan uçakta gürültü patırtı hostese tacız vs abartmış. Maymun bakmış papağana bir şey olmuyor ceza verilmiyor o da başlamış papağan gibi gürültü patırtı hostese taciz. En sonunda bunları uçaktan atmışlar. Papağan maymuna sormuş. Sen uçmayı biliyon mu. Maymun yooo bilmiyorum demiş. Papağan oğlum uçmayı bilmiyorsan niye pustluk yapıyon demiş.
:kahkah:
Uçmuyoruz şuan Ayasofya abi suyuniçindeyiz :he:
Senin solungaçların yoktur muhtemelen, sana az kullanılmış dalgıç kıyafeti ayarlayalım
Petkim karar aşamasında bilemedim buralardan da dönebilir bulut ağabey çizmiş. Tekfen 39.90 a pull back yapar ve ordan satış yerse 30 31 liralara gelirki bu da senin hedefin olur. Bilemedim petkimi 1/2 pay burdan alabilirim gibi.yarin vadeliden biraz para gelecek.
İşçi abinin şekerlemeci tek kalemde 100-200 bin 10-20 kademe vermesi lazım ama vermedi henüz
Bu saatlik bara Long açtım. Umarım üzmez.
8395.... long.........