Sayfa 438/1005 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Viop LVll

1. Sindoma abi petkim de alıcan mı
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Moddys e kiziyoruz siyasi diyoruz hepsinin haklılık payı varda borsada dönen ala vere dala verelere gorede notumuztamda hak ettiğimiz yer
    Salt borsa mı...

Faiz enflasyon saçmalığı ile ekonominin içinden geçildi, tüm ekonomi-matematik kuralları bir başka deyişle bilim hiçe sayıldı, KKM ile ülkeye, millete inanılmaz bir yük bindirildi, fiyatlama davranışlarının .... koyuldu, servet transferinde arşa çıkıldı...

Bu derecelendirme kuruluşları sütten çıkmış ak kaşık değiller ama bizdekiler hiç değiller...

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi petkim de alıcan mı
    Karakemal 130 tl dediğinde burada bu azeriler para kazandırmaz dedim hala aynı yerdeyim
    ha Karakemal de verdiği bant bademlerden duyduğu rakam ama kendisi tahtada yok
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Reis Petkim herkesi gicikliyorda tekfene bakınca insan çekiniyor. Grafiklere çok benziyor sonları benzemez insallah

5. Çalışma barışı da sıkıntılı olabilir.

<<<<<<<<<<<<<<<<<
    https://www.ekovitrin.com/tofas-otom...-bicakli-eylem

Türkiye'nin otomotiv devi Tofaş Otomobil Fabrikasında toplu iş sözleşmesindeki zam oranını beğenmeyen işçiler fabrika yemekhanesinde çatal bıçakları masaya vurarak eylem yaptı. İşverenin yüzde 35'lik zam teklifini reddeden işçiler eylem başlattılar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Eregl bende var arkadaşlar arkada graflamıştım onu yeni almayacam 40.50 maliyetim sorulmuş cvplayayım.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Eregl bende var arkadaşlar arkada graflamıştım onu yeni almayacam 40.50 maliyetim sorulmuş cvplayayım.
    Bulut ağabey Petkim benide gicikladi dolar bazlı bir falina bakarmisin müsait oldugunda

8.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Reis Petkim herkesi gicikliyorda tekfene bakınca insan çekiniyor. Grafiklere çok benziyor sonları benzemez insallah
    Tüpden şaşmıycan dayu, karakemal abi bize bubi tuzağı kurdu bende onu suyuniçine çekiyorum, yabcak bişii yok bu işler büüüle
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 438/1005 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •