Benim ppf eksi yazmis
Bayramda incitmesinler diye gunluk mevduata gectim
Printable View
Benim ppf eksi yazmis
Bayramda incitmesinler diye gunluk mevduata gectim
ümmetçiler tatili dokuz güne çýkarmýþlar amaç dolarýn kapýsýna dayanan kafirleri püskürtmek olabilir gavurlar mallarýný sattýlar dolarlarýný istiyorlar borç verdiler yok diyemiyoruz
3 Bin gayme ikramiye yatmýþ.
Kýlýçdaroðlu ne aday olur, ne de kayyum.
Ondan ne koy olur ne kasaba gibi olmus.
[emoji23]
Sözcü TV yi 10 gün kapattýlar
kara kanallar gürcistandaki sokak direniþini saraçhane gösterileri olarak servis etmiþler rtük ün baþýndaki arap isimli zat mini minnacýkta olsa bir kruþluk ceza yazsýn bir zahmet yüreðimize su serpsin hadi ebu görelim seni. saraçhanedeki direniþi gösteren haber veren gazeteciler göz altýna alýnýyor saddamýn Türkiyesimi oluyoruz yada olduk hadi hayýrlýsý. Türkiyenin ekonomisini ahlaksýzlýk çökertti ahlak iktidar olduðunda krizin sonu gelecektir.
Forumun bazý ayarlarý yine deðiþmiþ. Þimdilik göze hoþ gelmiyor. Ak mankurtlarla tartýþmak hele galip gelmek imkansýz. Adam hala fakirlik yok zenginiz uçuyoruz deyince bir garip aileye yardýmlarým oluyordu onun sesli mesajýný dinlettim bu seferde olacak o kadar vs vs diyor. Bunlar varya ......... yöneticileri gibi suya hiç batmýyor.
Zamanýnda ülkede ki en büyük 2. Akpli kk dediðimde linç yemiþtim.þu an en büyük 3. Akpliyi açýklýyorum özgür özel.
Ülkenin en büyük belediyelerinin baþkanlarý içeride.ülke gündemi ise yumuþak içim latte içmezsek hükümet düþer mi…
https://youtu.be/tN4-Y5IfOAY?si=hGEqrQZBhhgyW9bZ
SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://resmim.net/cdn/2025/03/27/NoaI7M.jpghttps://resmim.net/cdn/2025/03/27/Noan0q.jpg
Tanýmasak Soner Yalçýn'ý, yiyeceðiz bu kripto iþleri.
Tiyatro sezonu açýldý yeniden. Ben bile bir an yoksa dedim yalan yok.
Ne zaman ki aðzýndan darbe giriþimini püskürttük lafý çýktý, o zaman dedim bu da ayný tas ayný hamam kk v2.0 bu da. Yahu neyi püskürttün adam içeride yatýyor :kahkah:
Ekrem im yiðidim orada yatýyor :kahkah:
Ýktidara tehdit oluþturabilecek kim varsa ya içeride, ya sürgünde. Ortasý, arasý yok. Bunun da adý demokrasi iþte oy falan veriyoruz :kahkah:
Herkes kendi safýný savunma derdinde biraz kafayý kaldýrýn dýþarýya bakýn.
Avrupa 72 saat yetecek ihtiyac malzemesi stoklayýn diyor. Baþka tedbirlerde var.
Altýn ons önlenemeyen bir yükseliþi var.
Ýçerde Kürtlerle barýþ pkk laðv.Chp de temizlik.
Bir cisim yaklaþýyor.Ýç cephe saðlamlaþtýrýlýyor.Sanki bir savaþmý yoksa baþka bir kaos mu?
Timothy ashler goldmanlar Morganlar baya memnunlar ekonomiden !! Arka arkaya destek raporlarý yazýyorlar
https://tr.investing.com/news/econom...kliyor-3315279
Bu haberi okudum ve bir gulme geldi. Siz de biraz gulun istedim.
Ahanda link
Sakso bank 350 baz puan faiz artirimi bekliyormus.
[emoji23]
26 Milyar dolar buhar oldu.
O kadar TL dolaþýma girecekken 18 yýldýr uygulanmayan bir ihale açtýlar.
Ancak KKM dönüþleri artýk TL ye gitmeyebilir.
Dahasý yüzde 15 stopajlý ve yüzde 40 TUÝK enflasyonunda ÇÖP olan faizler yerine altýna, dolara kaymalar olabilir.
Erken seçim yaklaþtýkça gerilim daha da artabilir.
Ýç ve dýþ yatýrýmcý açýsýndan BÜYÜK GÜVEN KAYBI YAÞANDI.
Kendi yarattýklarý kriz teðet geçti diye mesaj verilmeye çalýþýlýyor....
Daha sonraki dönem için atý alan Üsküdarý geçer diye planlarý var..
Ülke Azerbeycan demokrasi standartýný içine sindirecek mi?
Saðolsun hocam 1 dakikada 50 yerden vurdu..
Hocanýn beyninde problem var 😂
https://x.com/gkhan1207/status/1905180976830898505?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
https://youtube.com/shorts/frmKIjS8K...orKL4Bn_LVS9K7
Eylemci Pikachu, azýcýk demokrasi olsa Türkiyeden baþka memlekette yaþanmaz...
ÝÞBANK USD Amerikan Dolarý 37,0004 39,3576
Herþey düzeldi de neden 38 de SAVUNMA ve bu makas var?
https://resmim.net/cdn/2025/03/27/No2VnF.jpg
Dünya lideriyiz ama yandaþ basýnda bu konuda tek haber yok, yalnýzca amiral takada bir kaç yüz kiþilik protesto haberi var.
Dýþ ticaret açýðý, Þubat ayýnda 7,8 milyar dolar oldu
Investing.com | Yazar Günay Caymaz
Yayýn Tarihi 27.03.2025 13:38
Bu dýþ ticaret açýðý ile nereye kadar savunacaklar.!!!
Dýþ borç faizlerinide hesapla.!!!
Bundan sonra yabancýda gelmez.!!!
Bu döviz fiyatlarý.!!!
beleþ.!!!
BüyükResime bak.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Deprem mi oldu.!!!???
Yazýlar silinmiþ???
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Özgür ÖZEL
https://imgbb.io/en/f9nyqwE2hpw8EfA
CHP bir kitle partisi. 1970'ler romantizmiyle yaþayan bin kiþilik eylem koyma partisi/örgütü deðil. yazanlar trol mü, deðil mi bilmiyorum ama birden bire peþ peþe özgür özel þöyle kötü, böyle bilmem ne, eylem yaptýrmýyor, milletin gazýný alan bir akp aparatý falan gibi acayip þeyler yazýlmaya baþladý.
özgür özel o alandaki yüzbinlerce insanýn sorumluluðunu taþýyor. birkaç ergen ya da ergen ruhlu kadayýf götlüyü tatmin etmek için orada deðil. alanda izdiham çýkmasý ve onlarca insanýn ezilerek ölmesi bir hataya bakar. adam gayet güzel idare ediyor. bir yandan polisi sakin tutmaya çalýþýyor, bir yandan da vurup kýralým, kavga edip dövüþelim diyen grubu. ölen, sakat kalan sen olmadýkça sorun yok herhalde.
taksim'e çýksan ne olacak? kaleyi zapt mý edeceksin? onlarca ara sokaðý, giriþ-çýkýþý olan bir yeri mi tutacaksýn? kendini tatmin etmek için yüzlerce insanýn hayatýný tehlikeye atmaya deðer mi? yok vatan emniyet'i basacaklarmýþmýþ. gta falan sanýyorlar hayatý. tek bir polis panikleyip yarý otomatik tüfekle þarjörü boþaltsa onlarca insan ölür. tomasýný, akrebini saymýyorum.
oradaki insanlar ertesi gün iþe, okula gidecek insanlar. kimi çoluðunu çocuðunu evde býrakýp gelmiþ. normalde býrak meydanda slogan atmayý, siyasetle ilgilenmeyen insanlar gelmiþ. ortalýðý ateþe verelim ki bu insanlar bir kez daha yýlsýn, tövbe edip tamamen apolitik olsun. akp'nin derdi de o zaten. þiddeti artýrýp gezi'de olduðu gibi meseleyi þiddet sarmalýnda boðmak istiyor. sabahtan akþama o görüntüleri yandaþ kanallarda döndürüp bunlar terörist diyerek kendi kampýndan fire vermeden iþi kapatacak. böylece akp'liler ne oluyor diye merak ettiðinde bile özgür özel'in anlattýklarýný deðil, rendecilerin yazýp okuttuklarýný dinleyebilecek.
ben þahsen özgür özel'den bu performansý beklemiyordum. gayet iyi yönetiyor. boykot önerisi de gayet iþ yaptý. karþý cenahý güzelce hoplattý. adam her gün saatlerce boðaz patlatýyor. çýk otobüsün üstüne beþ dakika konuþ desek heyecandan dili tutulacak insanlar adamýn þu an ne kadar zor bir iþ yaptýðýný idrak edemiyor. ülke tam kanunsuzluðun eþiðinde duruyor þu an. karþýda öyle bir grup var ki vaktiyle "ezer geçeriz" demiþlikleri var. þu an onlarý tutan iki þey varsa, biri dýþ konjonktür: uluslararasý görünüm aleyhlerine döndüðü için daha beter duruma düþmek istemiyorlar. ikincisi de içinde bulunduðumuz ekonomik buhran. özgür özel de ikisine birden yükleniyor.
þu an özgür özel yerine kemal kýlýçdaroðlu olduðunu bir düþünün. hatta kriz anlarýnda kaydedilmiþ eski videolarýný falan izleyin, anlarsýnýz. özgür özel'in derdi tepkiyi yaymak, geniþletmek. burada adama çemkirmek yerine yapýlan zulmü akp'lilerin gözüne sokmak için çabalasanýz daha iyi olur. bu iþ akp'lilerin sempatisini toplamadan olmaz. sabahtan akþama beyin yýkama yayýnlarý yapýyorlar ki akp kitlesi uyanmasýn. özgür özel superman deðil, onun ve örgütünün ulaþamayacaðý insanlar vardýr. ortalýðý yakýp yýkmak için aðlaþmak yerine bu insanlara ulaþmaya çalýþýn da millet olaylarýn diðer yüzünü görsün. tabii klavye baþýnda atýp tutmak daha kolay.
Yurtdisindan altin getirmek inanilmaz karli vay be
https://www.facebook.com/reel/1536577504413271
Bu saatten sonra reisin karþýsýna beni çýkarsalar reis kazanamaz.
Bu yolun dönüþü yok.
Bugün Selo yu salarlarsa þaþýrmam.
HDP ile film çevirme derdinde.
Ýstediðini yapsýn.
Þu an panik olduðunu o kadar belli ediyor ki.
3 sene önceden imamoðlu nu içeri attýrmak nedir.
Üzerine birde kayyum atayacak.
Bütün bunlar olurken Þimþeðin haberi varsa bende bir þey bilmiyorum.
O kadar hazýrlýksýz yakalandýlar ki dolarda 41.5 larý gösterdiler.
Bu saatten sonra kayyum da atayamaz. Þimþek delirmiþtir zaten.
Tek çaresi var seçimi yapmamak.
Seçilerek kalma þansý kalmadý...
Çok ilk ilginç günler yaþýyoruz...
ibrahim Haskoloðlu
��#SONDAKÝKA | Ekrem Ýmamoðlu’nun avukatý Mehmet Pehlivan da gözaltýna alýndý.
https://x.com/haskologlu/status/1905386841156497467
Kral hastaneye kaldirilmis.
Charles Charles
9 gunluk bayram tatili suresince bir yerlerden vefat haberi gelebilir mi?
Valla olaylara bakýnca her zamanki tiyatrodan farklý bir þeyler oluyor gibime geliyor.danisikli dövüþ desem taraflardan birini hapse attýn ,mal varlýðýný aldýn,üstelik hakkýnda açýlan davalar da rte nin þiir davasý gibi deðil üç tane baba baba yolsuzluk suçlamasý bir de terör dosyasý var.bu baya baya yok etme amaçlý bir hareket.ozgur ozel de iþin içinde desem o da aklýma yatmýyor, bu boykot miting VS halk nezdinde raðbet gormese hepimiz biliyoruz ki hem ibb ye hem de chp ye kurultay iptali ve kayyum durumlarý olacaktý.e chp ye kayyum dendi mi o kurultayda üçkaðýt lar oldu dendi mi imamoglu ile beraber ozel de potaya girmeyecekmiydi,bence ozel bunu gördü halen de bundan endiþeleniyor kavgasý salt imamoglu nu kurtarmak deðil kendi de topun aðzýnda bunu görüyor.turpun büyüðü diye herkes merak ediyor yahu imamoglundan büyük turp lar su anki chp yöneticileri ve özelden baþkasý olabilir mi.bence artik bu baþka bir oyun artik muhalefet belki de oyunda olmayacak.dusunsenize oz dag,demirbaþ akabinde chp ye bir kayyum bir dava imamoglunun yanýna ozel i de ekle e muhalefeti kim yapacak müsa vat,babacan va davutoglu.yani ne diyeyim hakkýmýzda hayýrlýsý.
Yahu arada forumun zeka seviyesinden þüphe ediyorum.ben bu foruma yazarken ulan aþýrý bir þey yazarim da gereksiz dava mava olur mu diye yýllardýr düþünürken adam bu yazýdan kripto AKP li olduðumu çýkardý ne diyeyim.neyse nezaketi mi bozmaya yim tarzým deðil.bunca adaletsizliðe hukuksuzluða beni kripto AKP li sanan forumdastan daha fazla endiþeleniyorum.bu imamogluna açýlan davalarýn hepsi bence temelsiz siyasi davalar.pazar günü de 85 yaþýnda annemi alýp imamogluna oy verdim.gunlerdir tüketme me boykotuna tavizsiz uyuyorum.o yazýda bir analiz var aksini düþünüyorsan dersin ki yo iktidar kurultay iptali planla mi yor ,ozel in de silivriye gitme olasýlýðý yok .Bu durumda ozel in bu planýn neresinde olduðuna dair fikrim su de.ozel i itibarsýzlaþtýrmak chp içinde parçalanma planýna hizmet eder mi etmez mi.bu konularda ne düþünüyorsun yaz ki hangimiz kripto AKP li belli olsun.ha bak ben senin gibi onyargili olmayayým belki de gerçekten muhalif bir forumdassindir benim yazýmý bir kez daha okuyup yanlýþýný düzeltme nezaketini gösterirsin.
Yahu adamlarýn planý ibb ve chp ye kayyum ata mak ti tepkiler olunca vazgeçtiler bunu hepimiz biliyoruz dedik mi bundan bu planý onaylamak anlamý mi cikar.yazimi tekrar tekrar okudum arkadaþýn altini vurguladýðý cümlelere baktým arkadaþýn yaþýný merak ettim.acaba eðitimi ne yani ne bileyim Türkçe yi fena kullanmam okuma anlama sýkýntým da yoktur ,defalarca yazýmý tekrar okudum yanlýþ anlaþýlmaya mahal verecek bir yeri varsa düzelteyim dedim.malum insanlar sokaklarda dayak yiyor acý çekiyor tutuklananlar var,burada yazý yazarken bile saygýsýzlýk yapmamam lazim.ama okuyorum okuyorum yanlýþ anlaþýlacak bir yer bulamýyorum.arkadasin eleþtirisini forumdaslarin kendi vicdaný kanaatleri y le baþ baþa býrakýyorum.isteyen istediðini dusunebilir
Günaydýn dostlar, yazý için teþekkürler sonuna kadar katýlýyorum. KK bu kadarýný yapamazdý korkak çünkü mühürsüz oylar geçerli sayýldýðýnda bile ysk nýn önüne gitmeyerek yapacak bir þey yok diyordu. Özel' in boykot vs çok iyi tuttu mitingin yanýn destek için daha neler yapýlabilir ona kafa yormalarý lazým çok etkili oluyor. Avrupa ve abd rusya ayaðýný da çok iyi kullanmak lazým vs.
Ha davalar baba baba derken kastým su o davalar içerik olarak baba baba deðil.icleri bana göre boþ anlamsýz davalar.ama sonuçlarý baba baba davalar.rusvet irtikap,ihaleye fesat karýþtýrma hukuki olarak çok büyük þuc lardir.bunlarla yargýlanýr san dosya içeriði ne olursa olsun kendini ak la yana kadar canýna okunur.yaninda terör suçlamasý da var bu terör kýsmý özellikle ibb ye kayyum kýsmýna yönelik bir dosya.plan bu diyorum.konuyu biraz daha açtýðým a göre beni suçlayan forumdastan ibb ye kayyum planý var mi yok mu ne düþünüyor bilmek hakkým
Neyse çakýr 24 sanýrým 24 yaþýnda genç bir arkadaþ gençlere bu kadar yuklenmemek lazim.iktidarin yanlýþýna düþmemek lazým,gençlere hoþgörü sart.yalniz eðitim çok sikintili gençlerde cidden okuduðunu anlama sýkýntýsý var.bunu bu tartýþmalardan baðýmsýz yazýyorum,forumu okuyan genc arkadaþlar bol bol kitap okuyun ,okumak çok önemli